IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Ахааа, да взема да се хвърля от някои скали, та да не си мъча с тоз километричен пост ... Добре, че съм пила чаша вино и въобще не мога да асимилирам какво точно искаш да кажеш!?

П.П. Хабитата на я. Батак е особено привлекателен през ранна пролет когато всичко наоколо е обагрено в различните нюанси на зеленото.
    Зеленото има най много нюанси. Човешките очи са настроени на зеления цвят.
    Що я разбирам толко много физиката не знам.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
      Това, дето ще вметна е по една друга тема, а именно - "Що е то - чар на нещата?", затова може и да ме изтрият, но все пак ще опитамеееее...

Мъгли - да, де, АМА И ТЕ можели да се наместват между чара...

Родопите - от няколко дни..., АМА - те пък да не са само едните му Балкани......, таааа - един язовир "Батак" - йеееее, супер природа..., ама - даН си помисли човек, че край тоя язовир - Ората - на фотосинтеза са я пУТкаралЕ? Няма такива неща! Мммммм, такава пъстърва на тиган правят срещу острова: прясна, огромна, и гореща..., най-вече огромна, прясна и гореща /не мога да определя, кое точно ме привлича в това съчетание от характеристики..., защото, когато човек е "орал" Балкани - има значение.../ ти я слагат под носа - а ти - дали ще я нюхаш, ближеш, или ще я ядеш - твоя си раПта...-

Абееее - ама тВа - пъстървата - е едно на ръка: някак минава между чара на нещата... ..., въпреки, че не е без значение, нито пък е на последно място...

...ама - за тая мъгла ми беше думата, която - ту се спусне за няколко минути и частично прикрие някои от красотите около морето..., пардон - около Баташкият..., ту пък се изчисти за броени минути, за да лъсне цялата неповторимост на природата наоколоТО..., аВееее - човек няма думи... И - какво е морето с неговите вълнички, пред природата наоколо и вълничките, па - и - рибарите ..., та слънцето наистина откриваше картина, след картина, изтривани за кратко от мъглата с помощта на вятъра...

Ама, па и таА пъстърва..., уж на тиган, ПА що толкО бира пие - така и не разбрах!...

Извод /почерпен от един наш драматург/: "Красива страна е България! Малък недостатък е само това, че е населена с българи..."..., но ще добавя от мен, че последното не винаги е недостатък, особено, когато хората около нас - имат подобни на нашите усещания...
      Ахааа, да взема да се хвърля от някои скали, та да не си мъча с тоз километричен пост ... Добре, че съм пила чаша вино и въобще не мога да асимилирам какво точно искаш да кажеш!?

П.П. Хабитата на яз. Батак е особено привлекателен през ранна пролет когато всичко наоколо е обагрено в различните нюанси на зеленото.
      Last edited by tnm; 02.11.2013, 21:26.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
        Meчо, ще раздаваш ли покани за новия форум или сам ще си приказваш от таз трибуна?
        Не е готов още. Картинки слагам да може да се пускат сега. После песнички и готово. Обаче много ме дразнят комуноидите и ги плюя от време на време и се разсейвам.
        tnm

Коментар

• Meчо, ще раздаваш ли покани за новия форум или сам ще си приказваш от таз трибуна?

Коментар

• Форумчето зе да добива очертания. Смешните мутрички са готови. Остава да направя за песнички и картинки. Ся ще чета как става.
            tnm

Коментар

Добро утро, Мечо!
              Добро утро, тайфата!

У Добруджанска чужденеция се носят едни мъгли, валят едни дъждове ... Времето не подходящо за извършване на разни селскостопански мероприятия, с последващ контрол от моя страна, естествено. Скукаааааа!
              Приятни почивни дни на младежите и девойките!

Това, дето ще вметна е по една друга тема, а именно - "Що е то - чар на нещата?", затова може и да ме изтрият, но все пак ще опитамеееее...

Мъгли - да, де, АМА И ТЕ можели да се наместват между чара...

Родопите - от няколко дни..., АМА - те пък да не са само едните му Балкани......, таааа - един язовир "Батак" - йеееее, супер природа..., ама - даН си помисли човек, че край тоя язовир - Ората - на фотосинтеза са я пУТкаралЕ? Няма такива неща! Мммммм, такава пъстърва на тиган правят срещу острова: прясна, огромна, и гореща..., най-вече огромна, прясна и гореща /не мога да определя, кое точно ме привлича в това съчетание от характеристики..., защото, когато човек е "орал" Балкани - има значение.../ ти я слагат под носа - а ти - дали ще я нюхаш, ближеш, или ще я ядеш - твоя си раПта...-

Абееее - ама тВа - пъстървата - е едно на ръка: някак минава между чара на нещата... ..., въпреки, че не е без значение, нито пък е на последно място...

...ама - за тая мъгла ми беше думата, която - ту се спусне за няколко минути и частично прикрие някои от красотите около морето..., пардон - около Баташкият..., ту пък се изчисти за броени минути, за да лъсне цялата неповторимост на природата наоколоТО..., аВееее - човек няма думи... И - какво е морето с неговите вълнички, пред природата наоколо и вълничките, па - и - рибарите ..., та слънцето наистина откриваше картина, след картина, изтривани за кратко от мъглата с помощта на вятъра...

Ама, па и таА пъстърва..., уж на тиган, ПА що толкО бира пие - така и не разбрах!...

Извод /почерпен от един наш драматург/: "Красива страна е България! Малък недостатък е само това, че е населена с българи..."..., но ще добавя от мен, че последното не винаги е недостатък, особено, когато хората около нас - имат подобни на нашите усещания...
              If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

Добро утро, Мечо!
                Добро утро, тайфата!

У Добруджанска чужденеция се носят едни мъгли, валят едни дъждове ... Времето не подходящо за извършване на разни селскостопански мероприятия, с последващ контрол от моя страна, естествено. Скукаааааа!
                Добро утро tnm
                Добро утро чета

Приятна скука !!!
                tnm

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                  Добро утро, тайфата!

Last edited by tnm; 02.11.2013, 07:15.
                  Мечо

Коментар

• Нещото, в което вярвате абсолютно?

Абсолютната вяра изключва разума, а аз го обичам, макар да знам, колко е слаб и негоден в сложни ситуации.
                    Все пак вярвам много в смисъла да се твори добро. Защото, оставени сами на себе си, нещата се влошават. Дори само за да останат в сегашното им положение, са нужни непрестанни усилия. Естествената посока е към разпад и хаос; за да ги осуетим, непрестанно трябва да влагаме възпираща енергия. Тази енергия наричам "добро".

http://www.capital.bg/light/lica/201...ristian_takov/

Коментар

• Добро утро tnm
                      Добро утро чета

Днес е праздник. Востание ке дигаме !!!

Умната ви я тикат даром в ръцете, ма вий изберете или русата или онази с големите БАЛКОНИ !!!
                      tnm

Коментар

• Точно сега чета Задочните репортажи на будителят Георги Марков.
                        В памет на убитите будители......

"Днес ние, българите, сме богатият пример за съществуване под похлупак, който не можем да повдигнем, и вече не вярваме, че някой друг може. Ние не вярваме нито в хартата на ООН, нито в международната дипломация и политика, нито в хуманните намерения, нито в сантименталните съчувствия. Ние сме примерът на съществуване без право на избор и понякога се учудваме, че и така може, че и така са съществува, въпреки съзнанието, че сме обречените човеци, чиито сенки са зазидани в стените на нашия затвор. Животът под похлупака няма хоризонтално измерение. Всичко е разположено по вертикална стълба с две посоки — нагоре и надолу. По тази стълба се разиграва безспирен карнавал на властта на човека над човека, върви манифестация от катерене, бутане, удряне и блъскане, на стремглаво изкачване и на насилствено слизане. По тази стълба се плетат заговори, водят се сражения, прегрупирват се сили, разпалват се амбиции и първични инстинкти и се гаси всеки пламък на благородство и достойнство. И неспирният лозунг, който милиони високоговорители крещят, е, че всеки се бори за щастието на другите. Всички думи, произнесени под похлупака, непрестанно менят съдържанието си. Лъжа и истина разменят своите стойности с честотата на променливия ток. Ние имаме държавници, които нямат държава, личности, които нямат лица, политици, които нямат политика.......
                        -----------------------------------------
                        И затова, когато западните революционерчета крещят за коренна промяна на света, за бъдещ щастлив живот при социализма или комунизма, ние искаме да им кажем: „Елате при нас, под похлупака, елате и живейте вашия щастлив живот!“ Те не знаят съдържанието на думите, които бръщолевят, и се опияняват от инфантилните си фантазии. Ние знаем това съдържание. Платили сме най-висока цена, за да го научим. Ние сме видели как зад красивите лозунги на революцията вървят гладни за власт големи и малки акули, видели сме как първата линия на идеалистите неизбежно се подменя от банда безогледни властолюбци, алчни диктатори, агенти на чужда държава, които, веднъж докопали властта, създават най-потисническата полицейска държава и връщат духовното развитие на народа си поне с няколко века назад. Видели сме как изчезват личностите, как се унищожава човешката индивидуалност, как се корумпира духовен живот на цял народ, за да се сведе до безропотно стадо. Видели сме много от тези най-унижаващи човешкото достойнство манифестации, където нормални хора трябва да аплодират някакъв жалък нещастник, който се е самообявил за полубог и има маха снизходително от висините на своята полицейска недостъпност. Видели сме, че единствената цел в живота на тези другари е да държат със зъби и нокти властта, единствените им интереси са тези на собственото им грандоманско съществувание, единственото щастие, за което се борят, е тяхното собствено щастие и единствената служба, която имат, е да служат на чуждата държава — собственик на похлупака. Те си спомнят, че са българи, или пък забравят, че са българи според текущите нареждания на чуждото външно министерство, което ги е назначило. Те са толкова големи патриоти, че на няколко пъти, попаднали в хаос и безизходица, молят господарите си официално да присъединят България и да я превърнат в поредната губерния. "

http://chitanka.info/text/2898/2#textstart
                        Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• А това-
                          https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

за тийн празника.

Коментар

• Вместо венцеслов за деня на народните будители

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              Това от гледната точка на корема ли е или на бирата ???
                              Тогава на бирата
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                Това от гледната точка на корема ли е или на бирата ???
                                От гледна точка на пияча на бира,т.е. Разширил си е търбуха за да поема повече бира,подплатена здраво с мезета...

Коментар

Working...
                                X