Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеИменно. Но когато това е свързано с определен ритуал, нарушението на правилата просто го обезсмисля.
На един индиец умрял бащата, например, и върви процедурата на отдаване на последна почит.
Но кучето им нещо много лаело в двора и пречело, та индиецът го вкарал вътре в къщата и го вързал некъде, та да не пречи.
Га умрял на свой ред пък този индиец, синът му... спомнил си, че баща му, сегашният умрел, бил вързал кучето, га са прощавали с неговия баща...
За зла участ, този, последният, немал дворно куче.
Та излезъл да намери некакво безстопанствено куче, че да го върже в къщи - щото така бил направил баща му, сегашният умрел - вързал куче в тази отговорна ситуация.
И така, новият погребващ казал на слугите непременно да доставят ено куче. Доставили го и го вързал, след което вече се успокоил. И преминал към официалната част
А това видел пък синът на сегашния син...
И като умрял и този баща, синът купил ено куче, че да го върже и спази ритуала.
И така се появил още един ритуал.
-----------------------------------------
Тъпотии, деца, с ритуалите.
Това са патериците на тези, които не вярват в себе си и на родителите.Last edited by vmаnkov; 19.01.2014, 22:29.Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДобра ви вечер!!! Как я карате?Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДобра ви вечер!!! Как я карате?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеПожарната казваш.....?
...николко кибрита "Буря". От ония старите, гдето моеш да ги палнеш и от нокътя. Пък те после горят като бенгалски огин.
Просто не им требваше кислород/окислител от въздуха, а си го имаха заложен вътре. Заради това и беха толкоз дебели и дълги.Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеИма, Вал. Специално приготвена пита, мед, яйца, вино дори. Трябва да престоят една нощ в църквата и после се раздават.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКато ти се свиди да заколиш коч....
Една погача и еден буркан с мед си е напълно достатъчно да измоля съдействие от Горе, та да се случи това, което искамПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Хубава ви вечер и успешна седмица:
Arctic Monkeys - One For The Road
Arctic Monkeys - Do I Wanna Know?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеИма, Вал. Специално приготвена пита, мед, яйца, вино дори. Трябва да престоят една нощ в църквата и после се раздават.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеВсъщност като се замисля, съществуването на едното е пряко свързано със съществуването и на другото. Няма как да си обясниш свободната воля, ако не се налага да нарушиш нещо което е прието за задължителноНе знам...
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеTnm, няма ли безкръвен курбан?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеХммм, самото извършване на този ритуал предполага загуба на свободната воляНе знам...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеЩо ли си мисля че точно с тия два израза загуби Мечо като събеседник...поне относно тая тема де
Как може нещо да е задължително, и непременно да трябва!? Та това абсолютно противоречи на свободната воля, и на правото да грешимПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар