Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениетая тема на кръчма сте я обърнали...
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
На петковден - готина дата е улучил! Наздраве
Наздраве, Преци!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениетая тема на кръчма сте я обърнали...
Наздраве!
П.П. Фърлям по едно око във вашта тема, щото се интересувам от програмата на новата партия. Докато сте се ограничили в експроприиране на мазето на бате Пешо, апартаментите, складовете и магазините на участниците във форума, имате моето горещо одобрение. В момента, в който програмата се разгърне в посока земеделски земи с построените в тях стопански и производствени помещения, смятам да ви дам отпор. Карабината ми е в изправност, двуцевката на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието - също. Боеприпасите ще ми стигнат, докато дойдат на помощ ловджиите от моята и неговата дружинка.
За съпредседателите на партията може да извикам дамите ловджийки от "Бендида". Сред тях има кучки от класа - без проблем ще "отстрелят" на Баце кондора, черния лебед на Кавръка и твоя плъхПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Аз Съкровището преди бая време го открих. Така като се замисля, от доста време вдигаме с него наздравиците. Пък и на 14.10 съм заета - единият от двамата ми най-добри приятели има юбилей. Ще му пращам честитки и т.н.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Според мен, трябваше да запазите интригата още два дни...Датата за откриването на Съкровището беше обявена за 14 октомври! Цял един район в София щеше да се включи в търсенето..
))
Това - от снимката ли са въпросните търсени? Около 14-годишна възраст...Има-няма - вече са на 18...
[ATTACH=CONFIG]n3390870[/ATTACH]
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Сипам ти, Съкровище.
.........................................
Наздраве!
Според мен, трябваше да запазите интригата още два дни...Датата за откриването на Съкровището беше обявена за 14 октомври! Цял един район в София щеше да се включи в търсенето..
))
Това - от снимката ли са въпросните търсени? Около 14-годишна възраст...Има-няма - вече са на 18...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
За домакинска работа ще имат достатъчно време. Както и за други неща. Наздраве!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнениеФорумни сестрички и братлета!
Докат не сам забраил, да вземеме да ви светнеме за нещо
Утре, събота, 13.10.2018 в клуб Джой Стейшън, Студенски град от 21,45 ще забива групата Хардлайн.
Ако има млади по дух рокаджии, независимо дали по конюнктурно-времеви причини са затворени в млади или пък вече не толкова млади тела, могат да посетят събитието.
Привличам внимание, поради причина че с тази група се изявява един от любимите ми роквокали - Джони Джоели. Преди време стана дума за него, но в желанието си да се докарам пред колежките тук го рекламирах като вокал на Аксел Руди Пел, които се оказаха отдавна коментирани и познати във форума. Та оттогава, след тази излагация никоя не връзва
Смятам да ходим там с една банда рокери - кожени облекла, капси, вериги, обувки агресорки, превръзки на челата, въобще всичко ще е както си требе!
Може някому да се стори интересно,
Наздраве за конюнктурно-времевите обстоятелства!
Rush - Circumstance
А, билети май има още в магазините на Фантастико
Наздраве!
П.П. За достоверност, вземе та публикувай богат снимков материал от събитието.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСипете....
ще сипя, щом си рекъл..po edin капитан довечера... за добре дошъл ))
Коментар
-
Форумни сестрички и братлета!
Докат не сам забраил, да вземеме да ви светнеме за нещо
Утре, събота, 13.10.2018 в клуб Джой Стейшън, Студенски град от 21,45 ще забива групата Хардлайн.
Ако има млади по дух рокаджии, независимо дали по конюнктурно-времеви причини са затворени в млади или пък вече не толкова млади тела, могат да посетят събитието.
Привличам внимание, поради причина че с тази група се изявява един от любимите ми роквокали - Джони Джоели. Преди време стана дума за него, но в желанието си да се докарам пред колежките тук го рекламирах като вокал на Аксел Руди Пел, които се оказаха отдавна коментирани и познати във форума. Та оттогава, след тази излагация никоя не връзва
Смятам да ходим там с една банда рокери - кожени облекла, капси, вериги, обувки агресорки, превръзки на челата, въобще всичко ще е както си требе!
Може някому да се стори интересно,
Наздраве за конюнктурно-времевите обстоятелства!
Rush - Circumstance
А, билети май има още в магазините на Фантастико
Коментар
-
Я, как хубаво си го описал!!! Да вземеш да го прочетеш и да се запиташ къде ще ги дяваш тез абитуриентки..
Наздраве!
Коментар
Коментар