IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Че нали вече обра гроздето и дюлите!? Какви други неща останаха на къра?
    Наздраве!
    Къра с моми се ползва по едно предназначение. Анадъмно?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
      тая тема на кръчма сте я обърнали...
      Ами, кръчма? Никой не пие, само плямпат. Па едно дрънкало даже плаши с боеприпаси. Ма, те халосни. Халосва се така с чичета, но те се връзват и забегват по други форуми.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

На петковден - готина дата е улучил! Наздраве
        Да, дата и зодията са хубави.
        Наздраве, Преци!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
          тая тема на кръчма сте я обърнали...
          Обърнали сме я, ама сме го направили с майсторлък. Не като вас в съседната тема, де ви мацат с голямата баданарка за "добро утро" и "добър вечер".
          Наздраве!

П.П. Фърлям по едно око във вашта тема, щото се интересувам от програмата на новата партия. Докато сте се ограничили в експроприиране на мазето на бате Пешо, апартаментите, складовете и магазините на участниците във форума, имате моето горещо одобрение. В момента, в който програмата се разгърне в посока земеделски земи с построените в тях стопански и производствени помещения, смятам да ви дам отпор. Карабината ми е в изправност, двуцевката на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието - също. Боеприпасите ще ми стигнат, докато дойдат на помощ ловджиите от моята и неговата дружинка.
          За съпредседателите на партията може да извикам дамите ловджийки от "Бендида". Сред тях има кучки от класа - без проблем ще "отстрелят" на Баце кондора, черния лебед на Кавръка и твоя плъх
          Мечо

Коментар

• тая тема на кръчма сте я обърнали...
            препоръка е

Коментар

Аз Съкровището преди бая време го открих. Така като се замисля, от доста време вдигаме с него наздравиците. Пък и на 14.10 съм заета - единият от двамата ми най-добри приятели има юбилей. Ще му пращам честитки и т.н.
              Наздраве!
              На петковден - готина дата е улучил! Наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Според мен, трябваше да запазите интригата още два дни... Датата за откриването на Съкровището беше обявена за 14 октомври! Цял един район в София щеше да се включи в търсенето.. ))

Това - от снимката ли са въпросните търсени? Около 14-годишна възраст... Има-няма - вече са на 18...

[ATTACH=CONFIG]n3390870[/ATTACH]
                Аз Съкровището преди бая време го открих. Така като се замисля, от доста време вдигаме с него наздравиците. Пък и на 14.10 съм заета - единият от двамата ми най-добри приятели има юбилей. Ще му пращам честитки и т.н.
                Наздраве!
                Мечо

Коментар

Сипам ти, Съкровище.
                  .........................................

Наздраве!

Според мен, трябваше да запазите интригата още два дни... Датата за откриването на Съкровището беше обявена за 14 октомври! Цял един район в София щеше да се включи в търсенето.. ))

Това - от снимката ли са въпросните търсени? Около 14-годишна възраст... Има-няма - вече са на 18...

Click image for larger version

Name:	DSC00003.JPG
Views:	1
Size:	8.6 КБ
ID:	3390870

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                    Сипете....
                    Сипам ти, Съкровище.

Наздраве!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

За домакинска работа ще имат достатъчно време. Както и за други неща. Наздраве!
                      Че нали вече обра гроздето и дюлите!? Какви други неща останаха на къра?
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
                        Форумни сестрички и братлета!

Докат не сам забраил, да вземеме да ви светнеме за нещо

Утре, събота, 13.10.2018 в клуб Джой Стейшън, Студенски град от 21,45 ще забива групата Хардлайн.

Ако има млади по дух рокаджии, независимо дали по конюнктурно-времеви причини са затворени в млади или пък вече не толкова млади тела, могат да посетят събитието.

Привличам внимание, поради причина че с тази група се изявява един от любимите ми роквокали - Джони Джоели. Преди време стана дума за него, но в желанието си да се докарам пред колежките тук го рекламирах като вокал на Аксел Руди Пел, които се оказаха отдавна коментирани и познати във форума. Та оттогава, след тази излагация никоя не връзва

Смятам да ходим там с една банда рокери - кожени облекла, капси, вериги, обувки агресорки, превръзки на челата, въобще всичко ще е както си требе!

Може някому да се стори интересно,

Наздраве за конюнктурно-времевите обстоятелства!
                        Rush - Circumstance

А, билети май има още в магазините на Фантастико
                        Майтапиш се!?
                        Наздраве!

П.П. За достоверност, вземе та публикувай богат снимков материал от събитието.
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                          Сипете....
                          (yes)
                          ще сипя, щом си рекъл ..po edin капитан довечера... за добре дошъл ))

Коментар

• Сипете....
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Форумни сестрички и братлета!

Докат не сам забраил, да вземеме да ви светнеме за нещо

Утре, събота, 13.10.2018 в клуб Джой Стейшън, Студенски град от 21,45 ще забива групата Хардлайн.

Ако има млади по дух рокаджии, независимо дали по конюнктурно-времеви причини са затворени в млади или пък вече не толкова млади тела, могат да посетят събитието.

Привличам внимание, поради причина че с тази група се изявява един от любимите ми роквокали - Джони Джоели. Преди време стана дума за него, но в желанието си да се докарам пред колежките тук го рекламирах като вокал на Аксел Руди Пел, които се оказаха отдавна коментирани и познати във форума. Та оттогава, след тази излагация никоя не връзва

Смятам да ходим там с една банда рокери - кожени облекла, капси, вериги, обувки агресорки, превръзки на челата, въобще всичко ще е както си требе!

Може някому да се стори интересно,

Наздраве за конюнктурно-времевите обстоятелства!
                              Rush - Circumstance

А, билети май има още в магазините на Фантастико

Коментар

Я, как хубаво си го описал!!! Да вземеш да го прочетеш и да се запиташ къде ще ги дяваш тез абитуриентки..
                                Наздраве!
                                За домакинска работа ще имат достатъчно време. Както и за други неща. Наздраве!

Коментар

Working...
                                X