If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ваййй, ти се опитваш да се пробуташ разтроена, що раздвоена си слаба ракия и недостатъчна доза. Не знам, май и в троичност пак фира даваш. Въобще си отвсекъде за пенсия, старческият дом за вещици те очаква. Наздраве, Дрънкало!
И правилно! Ти с една сал Тянка душа береш, та какво остана с още две в добавка.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Добро утро !
Отде таз констатация ...?
Според мен иска троен масаж - една да му разтрива петичките, друга гръбчето, а трета ушенцата....
Кога му беше рожденния ден на Тарантул ?
Да му поръчаме "подарък ".
Наздраве !
Ти си пророк! Тройният масаж е по добър от тройния секс, Особено ако те затискат две туловища и не успяваш да си припомниш какво трябваше да правиш или поне как да се измъкнеш. Сека сутрин ставам схванат, та гледай да ми осигуриш тройния масаж. Това ще е приносът ти към човечеството и към неговия достоен син Тракалото.
Църен, констатирам у теб мераци за групов секс. Твърде смело, предвид възрастта и болежките.
Наздраве, Мрънкало!
Ваййй, ти се опитваш да се пробуташ разтроена, що раздвоена си слаба ракия и недостатъчна доза. Не знам, май и в троичност пак фира даваш. Въобще си отвсекъде за пенсия, старческият дом за вещици те очаква. Наздраве, Дрънкало!
Добро утро !
Според мен иска троен масаж - една да му разтрива петичките, друга гръбчето, а трета ушенцата....
Наздраве !
Дамите вещи и зловещи масажи не правят. Арахната друго го чака.
Наздраве!
Мечо
Църен, констатирам у теб мераци за групов секс. Твърде смело, предвид възрастта и болежките.
Наздраве, Мрънкало!
Добро утро !
Наздраве !
С въпроса се е занимавал самият Менделеев и хич не е прост (въпросът). Занимавал се е, защото от акцизи или монопол върху тая търговия падат много пари. Докторската му теза е именно в тази област.
Та, като кажем на момата в кръчмата "Дай 100 грама водка/рикия/конякджин!", да знаете, че дедо Менделеев гледа отгоре с интерес.
Виждаш ли как ни подвеждат с различни мерни системи. Затова пий си у дома.
Щото не сме те фино надялкали и на жулиени нарязали. Дори да си Жулиета, пак ще те нажулим и после по ивиците ще те стържем вербално и епистоларно. Докато станеш на вълча салатка. Наздраве, Дрън!
О, защо си ти Ромео!?
Наздраве, Мрън!
П.П. Внимавай, да не се претрепеш като слазяш из балконя
Мечо
Само че когато осъзнаем, че са ни метнали с трийсетина грама, не ни е толкова доволно. Ако обичат, да ни продават ракията на килотграм, а не на литър.
С въпроса се е занимавал самият Менделеев и хич не е прост (въпросът). Занимавал се е, защото от акцизи или монопол върху тая търговия падат много пари. Докторската му теза е именно в тази област.
Та, като кажем на момата в кръчмата "Дай 100 грама водка/рикия/конякджин!", да знаете, че дедо Менделеев гледа отгоре с интерес.
Коментар