IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Рондо а ла турка
    https://m.youtube.com/watch?v=S31g9-RqHC0

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Може, може да ти дава ..., ама не ще. Първо да договорим плащането.
      Наздраве!
      Може да може, ама нема откъде. Освен Леля ти прелее от некой нейн пациент-обожател на пределна възраст.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Тва е некаква интерпретация на объркан мисловен процес в тиквата ми...
        Така, както съм пийнал 25 гр, единственото което ми се явява пред очите е бяла мечка как младо тюленче яде .....или нещо друго....

Наздраве !
        https://www.youtube.com/watch?v=cAbmgmMCcQg най хубавата свирка ставала от млада върба !

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Тянка не може акъл да ми дава. Тя ката ден става да ходи на работа. А аз се олежавам в блажено, затоплено изтягане. Ако мехурът не ме подгони. Виж от теб се уча на некой неща. Например, колку по-рядко, толку по-малку се хабиш. Стратег си ти, признавам те. От празник на празник. Ама то на христиенските празници не може, та какво ти остана - 3 март, 6 и 9 септември. Наздраве за редките радости!
          Може, може да ти дава ..., ама не ще. Първо да договорим плащането.
          Наздраве!

П.П. Кат ходим на съсловния купон винаги си каним да ни свири едни цигулар. Невероятно добър музикант и като почти всеки човек с дарба и талант, трудно се справя с обикновените житейски проблеми.

Цяла вечер ни свири разни класики, а като докараха десерта /баклавата/, цялата компания викна, че иска нещо турско да чуе Изсвири им човекът. Познай какво?
          Last edited by tnm; 17.12.2018, 21:56.
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

Така, както съм пийнал 25 гр, единственото което ми се явява пред очите е бяла мечка как младо тюленче яде .....или нещо друго....

Наздраве !
            Рано си запразнил.
            Наздраве!
            Мечо

Коментар

Направо си го забола с кърфицата за стиропора - да му се радват дечковците години наред....

Нооо, какво да пишем за тоз качествен и достолепен екземпляр - при него яденето и пиенето върви с риене на сняг....

Объркан човек, направо историк - ремонти по Коледа прави... Кът не можеш да се организираш, питай Тянка бре...

Оффф, айде Наздраве, че нещо ми се върти тиквата......!
              Тянка не може акъл да ми дава. Тя ката ден става да ходи на работа. А аз се олежавам в блажено, затоплено изтягане. Ако мехурът не ме подгони. Виж от теб се уча на некой неща. Например, колку по-рядко, толку по-малку се хабиш. Стратег си ти, признавам те. От празник на празник. Ама то на христиенските празници не може, та какво ти остана - 3 март, 6 и 9 септември. Наздраве за редките радости!

Коментар

Аз съм, както 4i40 казва, тюленче. От студ не ме страх. Колкото до изриването на снега - ха, ходи си примери температурата, кръвната захар, кръвното налягане, пулс, импулс и прочие. Щот си болен. Ако дофтура ти рече, че нищо ти няма, прати го при мен аз да го прегледам него.

Всичките глупости за почистване, гладиариуми и евентуално пиене могат да ги отдам единствено на някво тежко заболяване, което те измъчва. Все още ми бяга констатацията физическо или психическо е, но повече клоня към нервен срив, де те тръшнал във връзка с безконечните ремонти /Господ здраве да дава им на майсторите, а ти - пари/
                Наздраве!

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Ремонтите , не ти действат добре !
                  Сега е време за пиене и ядене! И както би казал 4i40 - тия три неща
                  Наздраве!

Направо си го забола с кърфицата за стиропора - да му се радват дечковците години наред....

Нооо, какво да пишем за тоз качествен и достолепен екземпляр - при него яденето и пиенето върви с риене на сняг....

Объркан човек, направо историк - ремонти по Коледа прави... Кът не можеш да се организираш, питай Тянка бре...

Оффф, айде Наздраве, че нещо ми се върти тиквата......!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Наздраве!
                    Още една кандидатка да се дотъркаля да гладиариума. Абе, какво ви става, само за три неща мислите. А кой ще оправя скъсаните жици, натежали от снега? Кой ще почисти снега по пътищата? Кой ши отпуши комина, а? Да не би аз? ААаа, не! Не съм ял и пил толкова, че да имам сили да върша теа работи. Чичи пък начесто се занимава с третото нещо, та и той изтискан кат лимон. Кой остана тогава? Онче-бонче, счупено пиронче, ще работи тоз - Тянче и Лелче. Е, така се паднало, аз не мога да променям правилата. Айде, качвайте се на самосвала и смело в преспите. Требва го пълните на неколко пъти. Наздраве за нагласените избори!

Коментар

Аз съм, както 4i40 казва, тюленче. От студ не ме страх. Колкото до изриването на снега - ха, ходи си примери температурата, кръвната захар, кръвното налягане, пулс, импулс и прочие. Щот си болен. Ако дофтура ти рече, че нищо ти няма, прати го при мен аз да го прегледам него.

Всичките глупости за почистване, гладиариуми и евентуално пиене могат да ги отдам единствено на някво тежко заболяване, което те измъчва. Все още ми бяга констатацията физическо или психическо е, но повече клоня към нервен срив, де те тръшнал във връзка с безконечните ремонти /Господ здраве да дава им на майсторите, а ти - пари/
                      Наздраве!
                      Глей наш Пепе и се учи. Няма по-добра физзарядка от риенето на сняг. А и можеше да поизкъпеш дебелия, зъл пес, та да му спадне лютивината към евентуални нощни посетители на терасата и суджука. Ама где толку акъл у таа дебела балканска тиква и откъде да дойде буйното кръвообращение под дебелата габроска кожа, че да се освестиш относно необходимостта да направиш добро на съседите и да почистиш снега пред тех. Малко си чела за тимуровски команди, малко си гледала пионерските дружинки в “Чебурашка“. Ето до какво доведе обърканото разнокултурие на развития социализъм. Друго си беше при неразвития. Ако беше расла през него можеше и кофи с кюмюр да носиш. Ама, нъцки! Всеки със своето време, всеки си със своите ментални и духовни увреждания. Наздраве за здравата идеологическа пропаганда!

Коментар

Сега е време за риене на сняг. За изстудяване на ръце, крака, уши, нос. Земай лопатата и бегай да се активизираш. Това ти е домашното от гладиариума. Ако почистиш вашта улица до смрачаване, ште черпим малко ромче, ама не от царкировата колекция.
                        П.п. Ти пък глей сега ме изненадаш и да ометеш уличката тясна. Къде тогава ще ти търся ромче. Тоя вариант изобщо не съм го предвиждал. Само за бъзик целодневен съм се подготвил. Ти обаче си коварна и всичко може се очаква. Само не хитрувай да ми пращаш снимки от некой камерикански град с булеварди, излъскани от снегорини.

Наздраве!
                        Мечо

Коментар

• Времето зе риене на сняг беше вчера, докато още беше пухкав. С гордост мога да заявя, изпълнх максимата: Малко акъл трябва, ама навреме да ти дойде. Днес сутринта пред колата със задоволство установих, че следва по-често да се замислям за народните мъдрости.

ХА наздраве за интелекта и проницателността му.

Коментар

• Last edited by nachev; 18.12.2018, 09:33.

Коментар

Сега е време за риене на сняг...
                              Наздраве!

Коментар

Проклет човек, да знайш. Все гледаш да мъ вкараш в някви конфронтации с чужденеция. Тъкмо се е укротил през последните един, два месеца и не обелва дума ни за мотика, ни за лопата
                                Наздраве!

П.П. Тея от клипа много страшни, бре!!! И как само блъскат по инструментите ...
                                Сега е време за риене на сняг. За изстудяване на ръце, крака, уши, нос. Земай лопатата и бегай да се активизираш. Това ти е домашното от гладиариума. Ако почистиш вашта улица до смрачаване, ште черпим малко ромче, ама не от царкировата колекция.
                                П.п. Ти пък глей сега ме изненадаш и да ометеш уличката тясна. Къде тогава ще ти търся ромче. Тоя вариант изобщо не съм го предвиждал. Само за бъзик целодневен съм се подготвил. Ти обаче си коварна и всичко може се очаква. Само не хитрувай да ми пращаш снимки от некой камерикански град с булеварди, излъскани от снегорини.

Коментар

Working...
                                X