If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Една я били пропуснали. Та наобикаляла болнави и махмурлии да ги натъпчи и надращи за здрави. Ако не станат здрави, барем престават се оплакват, че болни. Бродела къде има габъри и глогинки. Но идела и по поръчка. Чуваш ли, Чиче? За теб мисля, задето старинен и болничав.
Твойте мераци ясни.Ама що все намесваш 4i40!?
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Някакъв южноамериканец беше рекъл, че нищо не е същото след първата изпита чаша с вино. Така като гледам на по-голяма част от клиентелата на Кръчмата ще е нужна поне кана, за настъпи такава промяна.
Наздраве и чести празник!
Мечо
Our love is alive and so we begin
Foolishly layin' our hearts on the table
Stumblin' in
Our love is a flame burnin' within
Now and then fire light will catch us
Stumblin' in
Wherever you go, whatever you do
You know these reckless thoughts of mine
Are followin' you
I've fallen for you whatever you do
'Cause baby, you've shown me
So many things that I never knew
Whatever it takes
Baby, I'll do it for you
Our love is alive and so we begin
Foolishly layin' our hearts on the table
Stumblin' in
Our love is a flame burnin' within
Now and then fire light will catch us
Stumblin' in
You were so young
Ah, and I was so free
I may have been young but baby
That's not what I wanted to be
Well, you were the one
Oh, why was it me
'Cause baby, you've shown me
So many…
Много празници из този месец и все хубави
Честито и от мен!
То на влюбените като че ли не им трябва специален ден, ако им се случи, може и всеки ден да е празник
Наздраве кой каквото му е на сърце
Тез мечки отдавна са на пълен пансион в с. Белица. По заръката на една френска актриса.
Наздраве!
П.П. Сетих се за един мръсен виц, като те зачетох. За един ловецq де хвърлил в озадачение расов мечок. Така като се замисля, случката може да се нагоди и за болен, де си търси мечка да го таковата ..., нагази
Една я били пропуснали. Та наобикаляла болнави и махмурлии да ги натъпчи и надращи за здрави. Ако не станат здрави, барем престават се оплакват, че болни. Бродела къде има габъри и глогинки. Но идела и по поръчка. Чуваш ли, Чиче? За теб мисля, задето старинен и болничав.
Тука да е играла една мечка? Цинганска? С обици на ноздрите.. И с дълги вериги прикрепени за тях. Трябваше ме гази за здраве, ама нещо се стреснала и се свила чак в клозета. Ама нашта кръчма има ли мъжко и дамско отделение в клозета или сме със смесена единочка? Наздраве за тоалетните грижи за нуждите!
Тез мечки отдавна са на пълен пансион в с. Белица. По заръката на една френска актриса.
Наздраве!
П.П. Сетих се за един мръсен виц, като те зачетох. За един ловецq де хвърлил в озадачение расов мечок. Така като се замисля, случката може да се нагоди и за болен, де си търси мечка да го таковата ..., нагази
Мечо
Без съмнение - защото направих връзка и с някакъв много рошав текст /не зная откъде ми дойде на ум/:
"ДРът козел - млада върба лющеше..." ...
Тоя глагол "лющя" - се среща много рядко - и аз лично - никакво съдържание не влагам в него..., ама така де - сетих се..., пък и аналогиите трудно ги правя... ))
А!
Браво бе, така изглежда да е!
Аз самият не съм се усетил с тея ми "лющения", но виж как отстрани се вижда по-добре...
Тука да е играла една мечка? Цинганска? С обици на ноздрите.. И с дълги вериги прикрепени за тях. Трябваше ме гази за здраве, ама нещо се стреснала и се свила чак в клозета. Ама нашта кръчма има ли мъжко и дамско отделение в клозета или сме със смесена единочка? Наздраве за тоалетните грижи за нуждите!
Истинското кафе се прави така:
Предишната вечер, на връщане с пощръклелите кози по високото плато на Кения ели Етиопия (Абисиния, взето общо) събираш в торбичката две-три шепи от храста от най-узрелите зърна; олющваш ги, гледайки залеза; на сутрината ги препичаш на ламарината вглъбено по зенски и, като изстинат, ги стъркваш между двата камъка за кафе.
Слагаш на ламарината олющеното тенджере, кипваш и насипваш шепа. От тук нататък вариш според вкуса ти, но не забравяй да чуеш козите размърдаха ли се; виж и изгревът как е - на ветър или жега.
Седни след малко пред кафата, отлей да остане утайката, прочисти с неколко дълбоки вдишвания ноздрите и сръбвай.
Това ви е кафето, кви са тези ваши глезотии?!
Послепис: що му казват "арабика" - не знам; требва да е абисиника.
Хареса ми описанието!
Без съмнение - защото направих връзка и с някакъв много рошав текст /не зная откъде ми дойде на ум/:
"ДРът козел - млада върба лющеше..." ...
Тоя глагол "лющя" - се среща много рядко - и аз лично - никакво съдържание не влагам в него..., ама така де - сетих се..., пък и аналогиите трудно ги правя... ))
Готино . Ма трябва да чакам да се пенсионирам, та да тичам след козите и да пия дзен кафе. Сега е по - готино да се наслаждавам на не кой знае какво кафе, но на компанията на страдащ от безсъние мъж!
Абсолютно си права .. !!!
пп Само да не попаднеш на някое мрънкало кът Тарантул ( или кът моята особа)...
Истинското кафе се прави така:
Предишната вечер, на връщане с пощръклелите кози по високото плато на Кения ели Етиопия (Абисиния, взето общо) събираш в торбичката две-три шепи от храста от най-узрелите зърна; олющваш ги, гледайки залеза; на сутрината ги препичаш на ламарината вглъбено по зенски и, като изстинат, ги стъркваш между двата камъка за кафе.
Слагаш на ламарината олющеното тенджере, кипваш и насипваш шепа. От тук нататък вариш според вкуса ти, но не забравяй да чуеш козите размърдаха ли се; виж и изгревът как е - на ветър или жега.
Седни след малко пред кафата, отлей да остане утайката, прочисти с неколко дълбоки вдишвания ноздрите и сръбвай.
Това ви е кафето, кви са тези ваши глезотии?!
Послепис: що му казват "арабика" - не знам; требва да е абисиника.
Готино . Ма трябва да чакам да се пенсионирам, та да тичам след козите и да пия дзен кафе.
Сега е по - готино да се наслаждавам на не кой знае какво кафе, но на компанията на страдащ от безсъние мъж!
Коментар