Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ква Месечина, бре!? Конфликт с братята македонци искаш да ми насаждаш!?
Наздраве, Мрън!
Мчи, ти на македонка по наглост и нахалство намязваш. Така че ще те пуснем да отвоюваш нашата, осветената част на Месечината. Македонците да зинзирикат на тъмната страна, па може и обратни да станат, щото тя е Обратната страна. Наздраве, Дрънсветлик!
- 1 like
Коментар
-
Още от основното училище най харесвах историята. Само шестици. Една камара книги си накупих, да се дообразовам. В последният клас на средното, реших, че трябва да подсказвам на приятелката си. Даскалът такава 1-ца ми отвъртя в бележника и за назидание - 5-ца в дипломата. А бе, историк ли е - неми го фали.
Наздраве!Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Аз се явявах на повишителен на целиот материал. Винаги съм бил хаймана в училище (пълна скука) и завърших цялото средно с ЕДИН ЕДИНСТВЕН тефтер и половината сал драсканици. И хвана 2-мата най-добри уж да ми доказва нещо и ги размазах. Аз имах 6 па на тях им писа 5-ци за годината въпреки че сал 6-ци имаха досега ... Сигурно още ме мразят, еле едната че не завърши с пълно 6 САМО заради мен.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Личи си, че си тренирала бъркочи и са ти идвали отръки. Ма, да беше завършила свишо Бабугерика, наместо да се мъчиш като мечкарка и козарка. Такива като теб ги ценят и ги цанят я на Месечината да ги пратят, я направо на Мрас. За да ви позамразят задълго там и да не тромозите малките дечица в сънищата им блажени. Помисли дали сама да не се кандидатираш я при Мъск, я при Бронсън май беше. Само кат те видат, ще решат, че летенето на далеч е твойто призвание и бъдещо признание. Наздраве, Мрънмрасианке!
Наздраве, Мрън!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Не съм се явявала на никакви матури. Химията не е харесвах, ама просто отвътре ми идваше. И в средното и във висшето - само максимални оценки.
Признавам си, че по литература едвам издрапах, щот природно не ми се отдава писането на теми и есета. Дар слово ми липсва.
Наздраве, Мрънкало!Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Не съм се явявала на никакви матури. Химията не е харесвах, ама просто отвътре ми идваше. И в средното и във висшето - само максимални оценки.
Признавам си, че по литература едвам издрапах, щот природно не ми се отдава писането на теми и есета. Дар слово ми липсва.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеКласният беше химик. Пусна ме без матура. Повтарям, пусна ме. И аз не че нещо по същество в таз тема. Просто им пуснах едно известие, за да им погледам сеира. Ама козлето твърде чувствително се оказа и скокна с рогата. Наздраве, Дрънхим!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Досадник, ти от кога взе да разбираш от химия.
Наздраве, Мрънкало!
Аз си имам трима любимци - чета ги, ама като ми пишат, не им отговарям. Свидни са ми, но не чак толкова.
Коментар
-
Едно козленце гламаво. Не се хаби да поръчваш, че ще ти ритне чашката. Съмнява ме да не е твой свиден приятел, ама с друг аватар. Наздраве, Дрънкалище!.
Наздраве, Мрънкало!
Аз си имам трима любимци - чета ги, ама като ми пишат, не им отговарям. Свидни са ми, но не чак толкова.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
И кой та с тез лаври окичи? Да му викна едно питие, де ти ще го платиш.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Ти казала ли си какви камишки тражиш? Ако беше по-взискателна, щях да помоля бургаския ти сват да резервира за теб некое бъбречно камъче. Така че земай диадемата на централнобалканска айдучка и глей да не ти я свалят с все тиквата. Що ще се търколи чак у Севлиево. Наздраве, Дрън-са-са!
П.п. Вчера ме обявиха за досадникът на кръчмата, та да знайш, че съм взел преднина и ми дишаш прахоляка. Не се опитвай да наваксваш, че ще си изпочупиш ноктята дорде драпаш.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеХаджи Грую се самоизолира, сър Събев от бая време дава фира ...
Няма кой да почерпи и едно "Наздраве" да викне за имениците.
Да са ни живи и здрави!
- 1 like
Коментар
-
Стъклария.
Наздраве, Мрънкало!
П.п. Вчера ме обявиха за досадникът на кръчмата, та да знайш, че съм взел преднина и ми дишаш прахоляка. Не се опитвай да наваксваш, че ще си изпочупиш ноктята дорде драпаш.
Коментар
Коментар