Първоначално изпратено от Trakatrak
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Дълго проучвАх и мислИх, но се включИх и последната капка беше твоята увереност. Значи ако загубя пари знам как да те намеря и ще те глобя една бутилка..... Да си знаеш....... Или две....Зависи.....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Тцъ, Остериа Франческана си е Остериа Франческана, а звездите Мишлен са си звезди Мишлен - друго е нивото просто. Вярно, ще ходя с жената, но удоволствоето шак ще е на макс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Аз не съм много орентирана , от кое крило съм
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Te това вече е приказка! да ти се връщаLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеOп, наздраве и от мен за новия ми таралясник. Да е лека и безаварийна, пък другото се оправя.
Наздраве!
П.С. Днес явно ми е ден, защото след почти 2 годишни опити най-накрая успях да си резервирам маса в най-добрия ресторант в света. И съм супер хепи по този повод - е, ще се дават пари, но пък преживяването ще е еуникално, надявам се.
Пак наздраве!
Наздраве !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Вий сте задруга, ама едните се явяват на сутринта на Еньовден, а други на Джулая. Ретро и модерно крило.Аз не съм много орентирана , от кое крило съм
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Аре пък от ЧЕЗ да си купиш още по-новNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеOп, наздраве и от мен за новия ми таралясник. Да е лека и безаварийна, пък другото се оправя.
Наздраве!
П.С. Днес явно ми е ден, защото след почти 2 годишни опити най-накрая успях да си резервирам маса в най-добрия ресторант в света. И съм супер хепи по този повод - е, ще се дават пари, но пък преживяването ще е еуникално, надявам се.
Пак наздраве!
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Съкровище, от една страна си праф. Теб може да не те чака, щот си мъж и не ти прилича да закъсняваш. Аз обаче съм жена / т.е. точността за мен е разтегливо понятие/ и по тая деликатна причина, Джулая /изгрева/ е наложително да се забави къде два, до три часа.
Наздраве, Бенджи!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Честито, Груич, да се таралясничиш с кеф. И не си давай парите за *най-добрия ресторан в света". Рекламата мори акъла, та се хвърля по примамки.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Да няма сборище ?
Аз се разпознах
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Съкровище, от една страна си праф. Теб може да не те чака, щот си мъж и не ти прилича да закъсняваш. Аз обаче съм жена / т.е. точността за мен е разтегливо понятие/ и по тая деликатна причина, Джулая /изгрева/ е наложително да се забави къде два, до три часа.
Наздраве, Бенджи!
Коментар
-
Наздраве!
Пак наздраве!
Коментар
Коментар