If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нищо не делим. Прилепите висят в центъра на тавана и си чакат реда за казана. И как ще ме ядеш, като устата ти постоянно запълнена с гърлото на бутилка. С гъз не се яде. С гъз може само забит пирон да извадиш.
Траки, за колко ше ми шитнеш ноу-хауто за последното изречение? На стари години научих още нещо за таз хубава част от женското тяло...
Ахъ, но аз мацам всите открити части на тялото, та затова количеството голямо
Наздраве, Преци!
Макар и рядко и аз мажа с 50 фактор, бебешкия. Бяла кожа и бързо изгаря. А на по-чист въздух, ако се мотая повече от час на слънце, белята се случва преди да се усетя
Наздраве с една чехска биричка, но и мен като при леля, започна да ми се доспива ...
Ейййй, това паяците , голяма работа ! Не пропускат да оплетат , а уж горен и долен ъгъл делим и по чашите си плюем !
Сега , на кака ти , като и дотрябва прилеп за казана, ще ме доставиш омотана и пакетирана , да ми вади ноктите и къса крилата
пп. Ма като съм прилеп , ще висна до теб Даже може те ям , преди да ми извадят зъбите
Нищо не делим. Прилепите висят в центъра на тавана и си чакат реда за казана. И как ще ме ядеш, като устата ти постоянно запълнена с гърлото на бутилка. С гъз не се яде. С гъз може само забит пирон да извадиш.
Добро утро !
Да не прозвучи като забележка или кът заяждане, но прилипите не ядат мясо...Пускат кръвчица и лочат кръв - както ти кило бира преди заспиване....
Относно зъбките - както се казва в един виц " ...не вади, Мръсник..."
Наздраве, Лелче !
Прилепите са унищожители на насекоми. Арахната може да не е точно инсект, ама и на него няма да му простят.
Наздраве, 4i40!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Добро утро !
Да не прозвучи като забележка или кът заяждане, но прилипите не ядат мясо...Пускат кръвчица и лочат кръв - както ти кило бира преди заспиване....
Ейййй, това паяците , голяма работа ! Не пропускат да оплетат , а уж горен и долен ъгъл делим и по чашите си плюем !
Сега , на кака ти , като и дотрябва прилеп за казана, ще ме доставиш омотана и пакетирана , да ми вади ноктите и къса крилата
пп. Ма като съм прилеп , ще висна до теб Даже може те ям , преди да ми извадят зъбите
Добро утро !
От крилото на прилепите. Нощна птица. Ако сновеш нещо през дена, значи си побеснела. А кой те е побеснел, не смеем да питам.
Коментар