If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ахаааа, значи съм в амнистия до след Ивановден. Веднага почвам да се гавря с теб. Например, да те питам, гледала ли си "Бабет отива на война нарамила казана"? Наздраве, Дрънбабетке!
А до Антоновден не щеш ли да е амнистията!? Слагай масата, че да не губя тренинг до четвъртък. Тогаз е другия купон.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Мрънкало, главата ми е пчелен кошер, вестибуларната хапаратура се бъгна, гравитацията мощно ме дърпа към земната повърхност. Господ да ги убий тез, де правят банкети у понеделник!
П.П. С теб ще се занимая по-надвечер.
Ахаааа, значи съм в амнистия до след Ивановден. Веднага почвам да се гавря с теб. Например, да те питам, гледала ли си "Бабет отива на война нарамила казана"? Наздраве, Дрънбабетке!
Купих прасе - голямата работа е домашното свинско - 8 кинта изчистено, без главата и карантиите, тях ми ги дадоха без пари. Всичко оправено, разряно и при двете баби да правят суджуци, кайма и буркани, а едната баба и свинска мас, щото пържените картофи със свинска мас са велика работа, който не е опитвал, да си направи. както и пържени яйца в кокоша мас - ех, какви спомени от детството, дето вече ги няма...
Наздраве!
И аз почнах да пържа картофи в мас. Прасито домашно е хубава работа, ама голяма разправия. А ти ще има да дуеш бузи, що си имаш баби.
Купих прасе - голямата работа е домашното свинско - 8 кинта изчистено, без главата и карантиите, тях ми ги дадоха без пари. Всичко оправено, разряно и при двете баби да правят суджуци, кайма и буркани, а едната баба и свинска мас, щото пържените картофи със свинска мас са велика работа, който не е опитвал, да си направи. както и пържени яйца в кокоша мас - ех, какви спомени от детството, дето вече ги няма...
Наздраве!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Аз не съм по виното. От четвърт век така. Напоследък и с бирата хич ме няма. Бих ти налел една ракийка, ама съм на някъв гарсон Макинтош, с който неясно защо не може се сервира директно, ами само с некоя връзка. https://gradcontent.com/lib/600x350/...shi-pears1.jpg
Баш така ! С връзка или без , винаги попада наоколо .
Наздраве !
Кочинката е нарината, по-точно боклука го наринах в ъгъла. Сложих приевъзходно лекьосана покривчица на един сандък, а отгори две глави лук, парчи сланина, купа качамак и компот от дренки. Дано се запечеш, дано.
Мрънкало, главата ми е пчелен кошер, вестибуларната хапаратура се бъгна, гравитацията мощно ме дърпа към земната повърхност. Господ да ги убий тез, де правят банкети у понеделник!
П.П. С теб ще се занимая по-надвечер.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Аз не съм по виното. От четвърт век така. Напоследък и с бирата хич ме няма. Бих ти налел една ракийка, ама съм на някъв гарсон Макинтош, с който неясно защо не може се сервира директно, ами само с некоя връзка. https://gradcontent.com/lib/600x350/...shi-pears1.jpg
Добро утро !
..и с яденето ич тъ няма, а другата благинка ти се губи в историческата памет.....
Ти добре учиш и ти се получава . Ама на мен не ми се отдава . Така и не те научих , като сложа прасето, да сипеш виното
Егати семката габровска !
Аз не съм по виното. От четвърт век така. Напоследък и с бирата хич ме няма. Бих ти налел една ракийка, ама съм на някъв гарсон Макинтош, с който неясно защо не може се сервира директно, ами само с некоя връзка. https://gradcontent.com/lib/600x350/...shi-pears1.jpg
Ти пък откъде се дореди на постланото? Знайш ли колко труд съм фърлил, докато науча поне едната какво да разполага на празнична маса? Ай, от мен да мине, сядай и да го почваме. Но го дръж за всеки случай за опашката, да не вземе да рипне. Че отиди прасьо у риката.
Ти добре учиш и ти се получава . Ама на мен не ми се отдава . Така и не те научих , като сложа прасето, да сипеш виното
Егати семката габровска !
Сигурно , заради маслинките .
Нямам големи ножове . Не съм от най-сръчните , ама като го държат за опашката , мога да го боцна с вилицата по дупето и ще се разбере , колко е крехко и дали .
Коментар