If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вчера гледах за един благодеятел ( както сега му викаме ) по троянско...
Човека давал на добрите и ученолюбиви деца тигани за момичетата и тави за момчетата.
(ЕЕЕ, преди това им построил училище, мост, път и раздавал храна и добитък !!!! Слава таквиз планинци !!! )
За да има с какво да си вадят хляба като пораснат...
После имаше репортаж за един английски лорд от Троян ( не гледах целия филм, но май - лорда е потомък на стария балканджия ) - бил съветник на кралицата, но се влюбил в този край, без да е стъпвал там - просто имал едно генче от майка му, дето го накарало да дойде и да види планината и хората, да купи рушащо се училище, проядено читалище и разни съборетини, да ги направи чудни и да ги дари на хората за да живнат, пиеси да играят....
пп Сетих се за даровете от Тянка - на Тарантул тапите, а на мен празните бутилки....
Да ги напълним, затворим и да ги пратим на "КАКА НА СЕЛО"....За да се научим да работим...( хеле онзи празнописец Тарантул...)
Кой злоблив, бре!? Такъвата мила, нежна и обичлива душа съм.
Наздраве, Мрънкало!
Обичлива, вероятно що обичаш да обираш търговци по драките. Днес четох, че дервентджийското село Габрово било хас на падишаха. Ще рече, лично султанът се е разпореждал с вас. Затуй си мила и нежна, щото със султана друга не може да бъдеш. Въпрос на естествен отбор. И естествено ти си от отбора на душманите. Обичливите душмани. Наздраве, Дръндушо!
Добро утро !
Честита Коледа !
Нека да има за всекиму по една блага усмивка, блага ракия и блага душичка....( е ся, чак толкуз не моем да си пожелаваме, но и в лошотията с метлата има чар...)
Тази сутрин ми било ред да черпя....
Убаво - Лелчето да направи сега кавето, а Тянка да приготви новата ракия за леко обедно пиене...
Наздраве !
Тянка не мое да чете, само пише.
Наздраве, 4i40!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Толку си се нащракал, че не си усетил кога са ме върнали у Кръчмата с най-големи почести. Вземи, та поизтрезней, че кога си в пиянски делириум, ми се губи спортната злоба.
Наздраве, Мрънкало!
Бели мишлета нещо ми се мержелеят. Вече знам как да неутрализирам злобливата Кака. Наздраве, Дрънзлиничке!
Добро утро !
Честита Коледа !
Нека да има за всекиму по една блага усмивка, блага ракия и блага душичка....( е ся, чак толкуз не моем да си пожелаваме, но и в лошотията с метлата има чар...)
Убаво - Лелчето да направи сега кавето, а Тянка да приготви новата ракия за леко обедно пиене...
Наздраве !
Коя е тая о“чаровна лошотия с метла? Доизясни се, че да ти тръг(п)не динамично и експлозивно Новата годино
Пие ми се, като на водолаз. Но не обичам да се напивам. Цяла година съм трезвеник. Остават два дни и да си бия рекорда.
На нова година може да се напия като казак, да се отвратя и да направя после нов рекорд по трезвеност.
Ай едно леко наздраве.
търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Добро утро !
Честита Коледа !
Наздраве !
Добро утро !
Честита Коледа !
Наздраве !
Каке, трети ден чакам да те върнат, ама явно много се забавляват с теб, смеят ти се, сочат те с пръст и още не могат да те опаковат, че да те върнат. Като се поуспокоят, вържи си една панделка, прибери им солидна сума за масивен колет като теб и сама се изпрати към Кръчмата, че за Нова година да не седиш на празно и глухо. Наздраве, Дрънгърло!
Толку си се нащракал, че не си усетил кога са ме върнали у Кръчмата с най-големи почести. Вземи, та поизтрезней, че кога си в пиянски делириум, ми се губи спортната злоба.
Наздраве, Мрънкало!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Хубаво ме даваш, а инструкция за ползването ми прилагаш ли? Бедните орица знаят ли, че трябва да се фнимателни при употребата ми?
Наздраве, Мръкало!
П.П. Да не забравиш да оставиш някви координата и адрес за връзка, що още надвечер, най-късно на другия ден ще те потърсят, че да ме върнат
Каке, трети ден чакам да те върнат, ама явно много се забавляват с теб, смеят ти се, сочат те с пръст и още не могат да те опаковат, че да те върнат. Като се поуспокоят, вържи си една панделка, прибери им солидна сума за масивен колет като теб и сама се изпрати към Кръчмата, че за Нова година да не седиш на празно и глухо. Наздраве, Дрънгърло!
Коментар