Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
И аз нещо се интригувам от Костинброд. Защо пък нямат вода? Нямат ли от язовир Искър? Колкото до хубавата дъщеря, вземи телефона и го подай насам. Кажи, че интерес имат млади, весели, надеждни, опростени и все още неопропастени типове, които она при добро желание може да опропасти. Не става дума за Чиче.
Колкото до камъчетата, дай ги на трезора Трака-решетка за доверително наивно съхранение. Чекам пратката.Славни години бяха - тате носи, мама меси, аз уж се правя, че уча - любов ли бе, да го опишеш - дамата сега е видна личност, но за мен си беше втората ми по-сериозна либоф, та бях готов на всичко за нея, а фитилът ми лесно пламва, нищо че не е къс
Сега пък имам съседи от Костинброд - съдбата ме свърза явно по някакъв начин с тоя край, макар че аз не го долюбвам особено.
Ееееех, наздраве!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Аз понеже ми е пусто у главата и коленцата, та чакам да срещна подобно безумие. Наздраве, Каке!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Аз понеже ми е пусто у главата и коленцата, та чакам да срещна подобно безумие. Наздраве, Каке!
!?
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Мрънкало, наличието на мозък и съответното му количество у някого може да бъде установено, само ако ти самият имаш такъв. Така че - не се напъвай напразно с констатациите.
Наздраве!
Коментар
-
Това в коляното да не е слезло мозъчето там. Внимавай колко ще източат. Щото малкото си е малко, ама пък без хич?
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Да внимава той какви ми ги намеква,че нещо последните дни не съм на кеф. Настинка някаква лепнах, а ич не долюбвам на пия лекарства. Вода ще ми вадят от коляното - толкова много май излочих, без ефект.
Наздраве, хаджи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеДобро утро , Кръчма !
Гледам инсекта счупил биополимера и добре ни храниА начко объркал храмовете . Този не е молитвеният . Тук се пие и другите неща .
Наздраве и за много години , начко !
А , tnm както винаги , носи на пиене и трезво подхожда , към изцепките всеобщи. И умни съвети дава . И добре прави . Наздраве , tnm !
Пък , аз нали четох преди време темата с имотите и ми дадоха някои идеи . Ходих да разгледам еФтинко . И Слатина и Костинброд ме грабнаха . Направо са без пари имотите там . Знаете ли , че и в Костинброд все имат проблеми с водата ?
Тия дни , ще се срещна с брокерка в Слатина . Имаме общ познат , та не смятам , че ще върти номера . Пък и е семейна жена с много красива дъщеря
пп. А ! Да се похваля !Получих няколко цветни камъчета . От безценните
Та сега се чудя , в кутийка , като кака ли да си ги държа и само да си ги наглеждам от време на време или да си поиграя , като някои тук , с тях ?! Щото за мен , те са просто дранкулки , без стойност . Мога и да ги счупя . Обаче , хубаво блестят . Обещаха ми още .
Ще видим , на кой колко му е пиенето и като се почне с повръщането - тогава бързо ще реша
Приятен ден , Кръчма !
Колкото до камъчетата, дай ги на трезора Трака-решетка за доверително наивно съхранение. Чекам пратката.
Коментар
-
Добро утро , Кръчма !
Гледам инсекта счупил биополимера и добре ни храниА начко объркал храмовете . Този не е молитвеният . Тук се пие и другите неща .
Наздраве и за много години , начко !
А , tnm както винаги , носи на пиене и трезво подхожда , към изцепките всеобщи. И умни съвети дава . И добре прави . Наздраве , tnm !
Пък , аз нали четох преди време темата с имотите и ми дадоха някои идеи . Ходих да разгледам еФтинко . И Слатина и Костинброд ме грабнаха . Направо са без пари имотите там . Знаете ли , че и в Костинброд все имат проблеми с водата ?
Тия дни , ще се срещна с брокерка в Слатина . Имаме общ познат , та не смятам , че ще върти номера . Пък и е семейна жена с много красива дъщеря
пп. А ! Да се похваля !Получих няколко цветни камъчета . От безценните
Та сега се чудя , в кутийка , като кака ли да си ги държа и само да си ги наглеждам от време на време или да си поиграя , като някои тук , с тях ?! Щото за мен , те са просто дранкулки , без стойност . Мога и да ги счупя . Обаче , хубаво блестят . Обещаха ми още .
Ще видим , на кой колко му е пиенето и като се почне с повръщането - тогава бързо ще реша
Приятен ден , Кръчма !
Коментар
-
Виждаш ли колко е просто! А некой по-стиснати само съмнения ги напълзяват.
https://www.youtube.com/watch?v=AQFJzDm6FuA
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
На бабинден по нов стил - тънко ти намеква нещо, макар и не с тънки мезета
Наздраве, тнм
Наздраве, хаджи!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Мислим че измислих и нова думичка
Вкусота.
https://www.youtube.com/watch?v=AQFJzDm6FuA
Коментар
-
И на какво го дължим това разточителство!?
Наздраве!
Наздраве, тнмNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеНещо голямо затишие тук. Нема гладни, нема жадни. А една соц мешана скара как ще ви дойде?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеНещо голямо затишие тук. Нема гладни, нема жадни. А една соц мешана скара как ще ви дойде?
Мислим че измислих и нова думичка
Вкусота.
Коментар
Коментар