Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеКолкото повече пораствам, повече заобичвам виното
щото аз още раста, и ще раста. ...
наздраве!
Наздраве, свато!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Тц, ТЦ, Тц....
Кръчмата е заприличала на геронтологично дружество...
Айде, за Тарантул е ясно - спомня си какво е чукал на младини - камъни по разкопките, ръгал е чушки в бурканите в КК " Ягода ", изправял си е арматурата по националните обекти на соца, кога на всяка арматура имаше подобаващ кофраж....
Кака вместо да резне малко мръвка и сипе по 20 гр питие, го е ударила на спомени.....
Така ще е ...Кът е няма Лелчето да пусне вефа, така ще е.....
Наздраве !
Наздраве, 4i40!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Тц, ТЦ, Тц....
Айде, за Тарантул е ясно - спомня си какво е чукал на младини - камъни по разкопките, ръгал е чушки в бурканите в КК " Ягода ", изправял си е арматурата по националните обекти на соца, кога на всяка арматура имаше подобаващ кофраж....
Кака вместо да резне малко мръвка и сипе по 20 гр питие, го е ударила на спомени.....
Наздраве !
Коментар
-
Добро утро !
Тц, ТЦ, Тц....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Недей да си толкова скромен. Признай си поне, че си чукал канарите в Прохода на Републиката ..., древен
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Не се хваля, защото не съм. Аз съм разкопавал Кабиле и нищо не откопах. На нашия парцел нямаше интересни находки. Пък и аз не копах, а пълнех и разтоварвах количката. Също съм редил буркани на поточна линия, брал съм грозде, домати, бадеми, участвах в строителство, още съм бил арматурист. Имам богата бригадирска биография. А ти кво, помагала си на феите да объркват на хората живота. Феите с вълшебната пръчица им дават печалба от тотото, а ти се лепваш за нещастника с печалбата, та му я изпиваш и профукваш на хазарт. Подла Кака! Наздраве,Дрънподле!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Древен, ам ти що са не фалиш, чи си участвал в строителството на стената на яз. " Ал. Стамболийски"!? Между другото - много красиво съоръжение.
Наздрави, Мрънкало!
Коментар
-
Че съм бард, бард, но на бригадирски песни. Дано не ти се случи да ги чуеш някой ден.
Наздрави, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Опалянка ... Не ми бил Мрънкало, най ми била Бриджит Бардо.
Коментар
-
Не били мокри сънища, ами метални реалности. Ай, рипай да играйш, щото трябва радваме народа. Па кога остарейш, ще те предам в Белица за заслужена почивка. Всяка Баба Меца у нас мечтай за клетка с топла храна и студена баня с маркуча, само ти се дърпаш да си стоиш у Балкана, де често буря зафаща, сняг натрупва и затрупва желъдчетата вкусни. Стига се морила! Под Пирина теб чакат.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Алооу, събуди се веке... Тез мокри сънища, де ги сънуваш, няма как да станат наяве.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
Коментар