IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Няма ли млади мацки да го мачкат...
    Той си има машинка бре !!! Като смачка гроздето, мацките ше го мачкат него
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Нема се пие. Колчо ся бере гроздето. Утре ще го МАЧКА. Удругиден мое да се пие шира, ма като ви гледам нема ви ареса. Значи чак след месец мое да пиете ДЕЛИБУРАН
      Няма ли млади мацки да го мачкат...

Коментар

• Нема се пие. Колчо ся бере гроздето. Утре ще го МАЧКА. Удругиден мое да се пие шира, ма като ви гледам нема ви ареса. Значи чак след месец мое да пиете ДЕЛИБУРАН
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Ше се пие ли днеска или к'во?
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
            Е, те да влизат в айбекта в спретнат, угледен и приличен външен вит.
            па пооосле вече....
            каквот сабя(?) покаже ..
            налЕ
            Е може и така.Ама ако дойде некоя полугола па нема да я върнеме,я.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
              За дамите ник'ви никаби, бурки или подобни.Колкото по-малко фрехи толкова по-добре.Викам аз.
              Е, те да влизат в айбекта в спретнат, угледен и приличен външен вит.
              па пооосле вече....
              каквот сабя(?) покаже ..
              налЕ
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• За дамите ник'ви никаби, бурки или подобни.Колкото по-малко фрехи толкова по-добре.Викам аз.
                Life won't wait for you.

Коментар

Аааааааааа ...
                  НЕ ТАКА ...
                  Тука, реч иде само и единствено за ХУМОР !!!
                  Бес атом каквото и да е друго, а па на последно място религиозни коментари ...
                  !!!
                  Моля вЕ !!!
                  Харно. Спести ми една безсънна нош с неваобразими терзания.
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                    Има тука наоколо една девойка със силициев окис, екстеншъни и не знам си кво, ама не искам да развалям убавата кръчма
                    Скоро да ми я представиш за проверка !
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      Коле, бре!? Мъжете кат шъ слагат фесове, аз дан трябва да надявам някоя никаб. От сега заявявам, чи няма да стане!
                      Аааааааааа ...
                      НЕ ТАКА ...
                      Тука, реч иде само и единствено за ХУМОР !!!
                      Бес атом каквото и да е друго, а па на последно място религиозни коментари ...
                      !!!
                      Моля вЕ !!!

Коментар

Слет кратко, летно присъствие в летния офис на обекта,
                        права Български Охтобер фес... !!!
                        Пелона е заменен с некелиран, нъръзважеещ матрял, с повешено приплъзване при по-ниска температура ...
                        налЕ ..
                        Коле, бре!? Мъжете кат шъ слагат фесове, аз дан трябва да надявам някоя никаб. От сега заявявам, чи няма да стане!
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                          Има тука наоколо една девойка със силициев окис, екстеншъни и не знам си кво, ама не искам да развалям убавата кръчма
                          Ше требва се пробва.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                            Пилон убаво, ма да помислиме коя ше е котката.Коя ше се лъзга по пилона.
                            И това ще мине ...

Коментар

• Пилон убаво, ма да помислиме коя ше е котката.Коя ше се лъзга по пилона.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Начи пиРона не требе да се сменя. А ако наистина е монтиран пилон докато ме нема, напрао не е истина - всичко на пилона разсейва от пиьенето, а като не се пие как требе се замислям за дългосрочните ми позиции и политика. А като погледнем у политиката и напрао мви се излиза от форумо!
                                Наздраве - коняче, узо, виски - кой каквото му душа иска!
                                Арна да ви е неделата!
                                И това ще мине ...

Коментар

Working...
                                X