If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нема се пие. Колчо ся бере гроздето. Утре ще го МАЧКА. Удругиден мое да се пие шира, ма като ви гледам нема ви ареса. Значи чак след месец мое да пиете ДЕЛИБУРАН
Нема се пие. Колчо ся бере гроздето. Утре ще го МАЧКА. Удругиден мое да се пие шира, ма като ви гледам нема ви ареса. Значи чак след месец мое да пиете ДЕЛИБУРАН
Аааааааааа ...
НЕ ТАКА ...
Тука, реч иде само и единствено за ХУМОР !!!
Бес атом каквото и да е друго, а па на последно място религиозни коментари ...
!!!
Моля вЕ !!!
Харно. Спести ми една безсънна нош с неваобразими терзания.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коле, бре!? Мъжете кат шъ слагат фесове, аз дан трябва да надявам някоя никаб. От сега заявявам, чи няма да стане!
Аааааааааа ...
НЕ ТАКА ...
Тука, реч иде само и единствено за ХУМОР !!!
Бес атом каквото и да е друго, а па на последно място религиозни коментари ...
!!!
Моля вЕ !!!
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Слет кратко, летно присъствие в летния офис на обекта,
права Български Охтобер фес... !!!
Пелона е заменен с некелиран, нъръзважеещ матрял, с повешено приплъзване при по-ниска температура ...
налЕ ..
Коле, бре!? Мъжете кат шъ слагат фесове, аз дан трябва да надявам някоя никаб. От сега заявявам, чи няма да стане!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Начи пиРона не требе да се сменя. А ако наистина е монтиран пилон докато ме нема, напрао не е истина - всичко на пилона разсейва от пиьенето, а като не се пие как требе се замислям за дългосрочните ми позиции и политика. А като погледнем у политиката и напрао мви се излиза от форумо!
Наздраве - коняче, узо, виски - кой каквото му душа иска!
Арна да ви е неделата!
Коментар