Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от LelqАбе карам си аз и си мисля - смазана в смисъл работи или смазана в смисъл - счупена :/
Ти си карай колата и гледай знаците....Да не стане сакатлък от много мислене....
След като черпи по кафе, всичко е на 5....Ако вземаш стопаджии ще добавим нещо към оценката..
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеКо ко .. ???
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеИ за мен кайве. Днес ще я карам по-кротко.
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЗмията помолила кучето да я преведе през реката. Кучето заплувало към отсрещния бряг. По средата на реката змията ухапала кучето.
– Що ма ухапа ма, ся и двамата ще умрем.
– Ми инстинкт !!!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДарлиг, бре! Нали съм ти рекла, че имам оружие да вдигна востание от регионален характер. Ся ша връча по едно бренеке на клиентелата на Кръчмата и всякогаш ще срещнеш яростен отпор
Както знаеш, за теб винаги се намира и компот и парче торта ... ам стига вече с таз подривна дейност!!!
– Що ма ухапа ма, ся и двамата ще умрем.
– Ми инстинкт !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТрябва да се подготвим тайно и да съберем ОРУЖИЕ.
И един ден, когато най малко очакват, да докараме камионите със сладкиши и лимонада !!!
Както знаеш, за теб винаги се намира и компот и парче торта ... ам стига вече с таз подривна дейност!!!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от LelqМечо , ако направиш сладкарница ще идвам , че по принцип не пия , ама идвам тук заради атмосферата .
И един ден, когато най малко очакват, да докараме камионите със сладкиши и лимонада !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар