Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеАйдеее !!!!
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМило, за миг се бЕх заблудил, че жена може да е виновна и в момент на слабост тоз пост се изплъзна от само себе си.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от LelqЗа заблуда
, че ще ни забранят достъпа
http://www.youtube.com/watch?v=zvCBSSwgtg4
Черпя цялата кръчма с кой каквото може да носиПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСъкровище, как ти даде клавиатурата да ги набереш тез грозни слова.!? Аз никога не съм виновна
! Причините за стеклите абстоятелства, трябва да се търсят у другите - Мечо, леля и прочие ...
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТи си виновна!!!Вместо да им се обясняваш, трябваше да си строила в две редици и да локат уиски вече.Или ром..!? Аз никога не съм виновна
! Причините за стеклите абстоятелства, трябва да се търсят у другите - Мечо, леля и прочие ...
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеТе двама с Мечо действат подмолно. Опитват се да превърнат Кръчмата във Виенска сладкарница. Пристаяш ли си!?
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеЛелче, това е кръчма не е коктейл-бар!
Наздраве!!?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар