Подддддържам абцелютно айранчето - напрао ако нема баница, мое се земе с една мастичка!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от LelqСамо се прави , иначе и вижда и чува . И кръчмата върти , като никой друг . Кръчмар - един път ! Много си го уважавам нищо , че пъпът му е хвърлен в склада и като се завре там излизане няма . Ама го подведоха с тоя циганин по европейски
Как мой СКЛАДА да удумваш ???
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКонтраста нещо се губи ... баницата трябва да се консумира с боза
Баницата с боза се еде, в некоя пропаднала, полуфалирала закусвалня... на крак ...
с блажна книжка увита ...
ТУК НЕ Е така !!!
Колтурно убслужване ... 100 %
Ченийка, ЧИСТА чаша (и кана) за айрянчето, условия за поддръжка на личната хегеена (след хранене - си умийш ръцете и муцуната, не да ми ходиш по улиците - се излагаш с блажната уста ..), ВИСОКУКВАЛЕФЕЦИРАН персонал, БЕЗДЪНЕН СКЛАД и БЕЗУПРЕЧНА ЛОКАЦИЯ с паркомясто, метро, летище, пристанище, телевизор, телеграф, телефон и ефтин интернет...
Та .. боза евентуално на Мечов мога налея, ама малка ..
налЕ ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКонтраста нещо се губи ... баницата трябва да се консумира с боза
А не е зле и да се консумира баклава с гореизброените ичкии !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКое това "третото"!?
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТака е, баница без айрян е като бел леб без сиренье. Правилно си я направил закуската и богоугодно !!!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСа кАжи за третото нещо и дамите ще заколат.!?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЕ, и едене си требе ...
...
ма и пийнье ... налЕ ...
Life won't wait for you.
Коментар
-
...
ма и пийнье ... налЕ ...
Аз ш'се придържам към здравословното - НаздравеСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
...
ма и пийнье ... налЕ ...
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеКо сЯ....Ся кат преди т'ва .....сипвай и да се почваме,ш'си губим времето с разни теста ли ...пък и вчера ядооме ...всеки ден ли
Ден йедене,ден пиьене
Наздраве!
...
ма и пийнье ... налЕ ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеАн добру дошле на обекта ... !!!
Бех до СКЛАДА ... за малко ...
сметам, една сооооочна софийска баница да завърта !!!
айрян на корем !!!
ВСИЧКИМ !!!
е, ако некой ми напраи компания в бирената плоскос ...
сЯ .......Ся кат преди т'ва .....сипвай и да се почваме,ш'си губим времето с разни теста ли ...пък и вчера ядооме ...всеки ден ли
Ден йедене,ден пиьене
Наздраве!Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
Коментар