If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Чичо ... леля ..... докато бех в кауша на форума, да не би Кръчмата да е станала семейна такава?
Пепел ти на клавиатурата, операционната система и използвания браузър!
Да се не чуват такива скверни слова. Ко има семейна половинка тя ще се допуска само в къта за такива особи /пристройката дето Колето трябваше да я стегне/. В Кръчмата - не!
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Аз да не съм боцман ??? Учихме ги на времето възлите, ама даже и учебник не си откраднах. Понякога когато няма време и хора, които да накарам, и сам съм връзвал a mi manera, възлите, ама после моряците ми се смеят. И имената им не знам. Знам само, че рифов възел е като панделка. Като дръпнеш единия край и се развързва. Както си връзваш обувките. Прав възел е най тъпия и прост възел. Самозатягащ се възел е примка за бесене. Морски възел е пак с панделка, като рифовия и самозатягащия, само че като дърпаш краищата му, нито се затяга, нито се развързва.
Мъ как може един учебник да не свиеш от туй Военно училище!?
На мен - наздраве!
На теб - да ти е сладко!
Мечо
Ни лъжи!!! Гордиевият възел Александър му е разказал играта и от тогаз никой не се е пробвал да го върже.
Разкажи за възела, пък аз ще ти разкажа за тънката червена нишка!
Аз да не съм боцман ??? Учихме ги на времето възлите, ама даже и учебник не си откраднах. Понякога когато няма време и хора, които да накарам, и сам съм връзвал a mi manera, възлите, ама после моряците ми се смеят. И имената им не знам. Знам само, че рифов възел е като панделка. Като дръпнеш единия край и се развързва. Както си връзваш обувките. Прав възел е най тъпия и прост възел. Самозатягащ се възел е примка за бесене. Морски възел е пак с панделка, като рифовия и самозатягащия, само че като дърпаш краищата му, нито се затяга, нито се развързва.
Ни лъжи!!! Гордиевият възел Александър му е разказал играта и от тогаз никой не се е пробвал да го върже.
Разкажи за възела, пък аз ще ти разкажа за тънката червена нишка!
Мечо
Добро утро и убав ден на сички!
Само заради ранното отваряне на храма Тънъмънчето заслужава да ти праим ирландски до ...9 саата.
Можеше да ти предложим и от кашкавалката, ама вече я апнах. Не че имаше много кашкавал...
Предпочитам наложена банца или бухти ... ма много ма мързи да ги правя.
Наздраве!
Мечо
Добро утро и убав ден на сички!
Само заради ранното отваряне на храма Тънъмънчето заслужава да ти праим ирландски до ...9 саата.
Можеше да ти предложим и от кашкавалката, ама вече я апнах. Не че имаше много кашкавал...
Коментар