IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
    И ебати и скуката - да си у рая.

Цел ден съ расождаш из този ми ти рай: там цветенца хубаво миришат, ручейчета ромонят сладко, тигърът ти се умилква, топъл дъждец те умива, ветрец благоуханен те овява, пчелица ти жужи, медец, топла привечер, заспиваш сладко - и наутре пак същото... сладко, сладко, сладко.

Да е жив и здрав змеят, че ни е извадил от тая патока.
    и женките се разхождат чипляк голи
    и ти само си бройкаш днес с коя ще бъдеш
    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
      Докторът адски чаровен, отчето голям симпатяга, за колегите и половинката най-вероятно две мнения по въпроса няма... Ейй Тнм, ти си била голяма късметлийка

А тук никой ли не забеляза, че аритметичният знак би трябвало да е точно противоположният

Но е факт, че наистина създаде настроение де. Бъди здрава и късмет!
      Формулата е сгрешена,формулатаааа
      Не "изваждане",а "делене" .... и не чак на десет,стига и на две

Наздраве!
      (куцо Виски с бадемки )
      Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
        Докторът адски чаровен, отчето голям симпатяга, за колегите и половинката най-вероятно две мнения по въпроса няма... Ейй Тнм, ти си била голяма късметлийка

А тук никой ли не забеляза, че аритметичният знак би трябвало да е точно противоположният

Уффф, Кev , ама си и ти...!
        Коя жена ще сложи доброволно 10 годинки към действителната си възраст.
        Неееее, когато става въпрос на години и килограми, при дамите знакът винаги е "-"
        Наздраве!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

...Отчето - голям симпатяга. Познаваме се от няколко години, имали сме допирни точки, така да се каже

Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

"За ЕГН-то - поглежда ме, преценява, изважда 10 години и това е точната ми възраст..."

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
            как няма да сте дискриминирани-ако не бяха въ излъгали с ена ябълка/то поне някое парцалче или парфюмче да беше/ още щяхме да сме у рая
            И ебати и скуката - да си у рая.

Цел ден съ расождаш из този ми ти рай: там цветенца хубаво миришат, ручейчета ромонят сладко, тигърът ти се умилква, топъл дъждец те умива, ветрец благоуханен те овява, пчелица ти жужи, медец, топла привечер, заспиваш сладко - и наутре пак същото... сладко, сладко, сладко.
            Скомина ма фаща само да си го представя.
            На третия месец щех да издивея сигур.

Да е жив и здрав змеят, че ни е извадил от тая патока.

Коментар

Тъй, тъй ... ми при католиците туй ограничение що го липсва!?

Наздраве!
              щом си рекла Наздраве
              /за протокола не аз подбуждам къмто пиенство/
              не съм запознат с католическите канони
              но божиите хора няма да ви простят
              лесно

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                как няма да сте дискриминирани-ако не бяха въ излъгали с ена ябълка/то поне някое парцалче или парфюмче да беше/ още щяхме да сме у рая
                Тъй, тъй ... ми при католиците туй ограничение що го липсва!?

Наздраве!
                Мечо

Коментар

Пък на мен за добро настроение хапове не ми трябват
                  Преди време кръщавах бебе. Отчето - голям симпатяга. Познаваме се от няколко години, имали сме допирни точки, така да се каже
                  Като ме видя в църквата и му призля. Разбра, че ритуалът ще е усложнен.
                  Вика ми да му издиктувам данните... пък аз му отговарям, че човек с неговият опит досега е трябвало сам да установи каква е височината и приблизителните ми килограми. За ЕГН-то - поглежда ме, преценява, изважда 10 години и това е точната ми възраст /данните на детето му трябваха/
                  Дамата, която продаваше свещите започна да си намества очилата, ама отчето я открехна, че се шегувам.
                  Докато извършвахме тайнството и отчето пиеше с приятен глас, детето заспа. Това добре, ама тежи Тъкмо щях да прошепна на отчето да позасили ритъма и той започна да маха с едни кандила и хлопки.
                  Че като се стресна това дете, като ревна - бенгалски тигър и кенийски лъв, взети заедно. А в църквата акустиката е идеална за изпълнение от този род...
                  Съблечи детето, облечи детето, застани от дясно. Тук аз се включих с уточняващ въпрос, негово дясно или мое дясно...!?
                  Мисля, че го довърших с твърдението, че забелязвам дискриминация в каноните на църквата по отношение на жените, щото не занесе отрочето зад иконостаса/момчетата ги водят/
                  Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    Ей Катил ...много ме дразниш...
                    Сега както съм на 75 гр ракия, ако си до мен, ще ти забия една цепеница по тиквата....
                    И после ще се напием...
                    Не мога да понасям някой да страда....и хич не ми се оправдавай.
                    Лелчето ти го е писала и аз като баш психоаналитик ти казвам - бягаш от себе си.....
                    Не топла страна търсиш а дълбока землянка....да се скриеш от нещо си и да виеш....
                    В работата ми са хаповете за добро настроение...Утре ще ти пиша как се казват.....
                    Наздраве !
                    Аз май съм пиян..........................
                    Пък на мен за добро настроение хапове не ми трябват
                    Преди време кръщавах бебе. Отчето - голям симпатяга. Познаваме се от няколко години, имали сме допирни точки, така да се каже
                    Като ме видя в църквата и му призля. Разбра, че ритуалът ще е усложнен.
                    Вика ми да му издиктувам данните... пък аз му отговарям, че човек с неговият опит досега е трябвало сам да установи каква е височината и приблизителните ми килограми. За ЕГН-то - поглежда ме, преценява, изважда 10 години и това е точната ми възраст /данните на детето му трябваха/
                    Дамата, която продаваше свещите започна да си намества очилата, ама отчето я открехна, че се шегувам.
                    Докато извършвахме тайнството и отчето пиеше с приятен глас, детето заспа. Това добре, ама тежи Тъкмо щях да прошепна на отчето да позасили ритъма и той започна да маха с едни кандила и хлопки.
                    Че като се стресна това дете, като ревна - бенгалски тигър и кенийски лъв, взети заедно. А в църквата акустиката е идеална за изпълнение от този род...
                    Съблечи детето, облечи детето, застани от дясно. Тук аз се включих с уточняващ въпрос, негово дясно или мое дясно...!?
                    Мисля, че го довърших с твърдението, че забелязвам дискриминация в каноните на църквата по отношение на жените, щото не занесе отрочето зад иконостаса/момчетата ги водят/
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

...
                      Последно изречение...спирам пиенето...май съм алергичееееееееееееееееее
                      Край!Клюмна му гребена!
                      Заора на "е" и не можа дори да завърши с "н"

Коментар

Есе на тема " Пак са виновни другите" няма да пиша ....
                        Всеки държи съдбата си в ръцете. Ако околните не му понасят ги сменя....Ако работата не го удовлетворява я сменя...Ако жената е крива я сменя (и обратното )...
                        Докато намериш равновесието....
                        Животът е кратък и компромисите трябва да са оправдани...
                        Не ме разбирай неправилно - и аз бих го подкрепил да замине за Уругвай, за да започне отначало ...НО да замине с някакъв оптимизъм за очакваното а не с пораженчество....
                        Ето на,че сме на едно мнение ....с малката разлика,оцветена в червено
                        Аз не тръгвам с някакво очакване,по-скоро ше е някакъв вид пенсиониране
                        Да си изживея остатъка от живота в лентяйство без да се натоварвам с проблемите на другите.Мисля че съм си го заслужил
                        Така че няма пораженчество.
                        То че нема да издържа дълго в лентяйство,и ще се захвана с някаква дейност - е ясно,но ще е от типа - агале-агале,пък ако стане

Коментар

• Това , че хилиш е добре...
                          Сега още малко смях за моя сметка...
                          От два дни имам някаква уртекария - дребни пъпчици по краката, които се появят след салатата и ракията вечер.....
                          Сега след 2 и половина рюмачки, пламнах по цялото тяло и вече трудно пиша....
                          Пих Зодак, но нещо върви към лошо....

Последно изречение...спирам пиенето...май съм алергичееееееееееееееееее

Коментар

... както съм на 75 гр ракия,....
                            Ти таз ракия с калибровани епроветки ли я пиеш бре

Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                            ....Аз май съм пиян..........................
                            Объркал си чертичките на епроветката,викаш

Коментар

• Усещам, че разговорът ще придобие социално- политическа окраска.
                              Средата тук е отровна с мааалки оазисчета, които човек сам си прави.

п.п. Тегобите на Катилариума ги схващам така- не намира хора в средата, в която се движи, със сходни на неговите вибрации/интереси. Другите причини няма да засягам.
                              Last edited by val/she; 11.03.2014, 20:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                                Чичо, "Адът- това са другите. "
                                Разбирам го катила.
                                Есе на тема " Пак са виновни другите" няма да пиша ....
                                Всеки държи съдбата си в ръцете. Ако околните не му понасят ги сменя....Ако работата не го удовлетворява я сменя...Ако жената е крива я сменя (и обратното )...
                                Докато намериш равновесието....
                                Животът е кратък и компромисите трябва да са оправдани...
                                Не ме разбирай неправилно - и аз бих го подкрепил да замине за Уругвай, за да започне отначало ...НО да замине с някакъв оптимизъм за очакваното а не с пораженчество....

Коментар

Working...
                                X