If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Брей, у теа жеги и у кръчмата ви удари топлото...
Аре да се лее бира, айран с мастика , джинтоници, противожегично, пък като разлади, мое и да пийнеме по нещо.
Аз карам на бира... лекинко...
Наздраве!
Чичо,не мой тей да тормозиш ръководните кадри Е,при нас единият кандидат ние не го харесахме,а другият - той не ни хареса ..... сега сме на автопилот и така и няма мераклии за началници
Еммм ...кат ти разправях за зимата ти кво си помисли ... че лятото е по цвете за мирисане ли таз Чужденеция
Зимата и вуците фащат балканя,че да избягат на топло,а летоска завира и чернозема
Братчед, аз с лятна Чужденеция съм запозната ..., ама ида от ладно и сега организъма ми изживява стрес, бре
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Как ли пък не!? От леден айран най-много да направя конденз. Ша ода да си направя един чай - да си темперирам температурата на тялото с температурата на въздуха
Наздраве ..., ама то наистина голям ад е Чужденеция!
Еммм ...кат ти разправях за зимата ти кво си помисли ... че лятото е по цвете за мирисане ли таз Чужденеция
Зимата и вуците фащат балканя,че да избягат на топло,а летоска завира и чернозема
Как ли пък не!? От леден айран най-много да направя конденз. Ша ода да си направя един чай - да си темперирам температурата на тялото с температурата на въздуха
Наздраве ..., ама то наистина голям ад е Чужденеция!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Ихаааа .... тез не съм ги пил ..... даже и за сефте ги виждам,ама май добри ми се видят.Дай жокер от где моят се намерят .... по местните магазини у Чужденеция,може би
Наздраве!
п.с Ъъъъъ .... гледам логото - "Алвина" ...... гррррр,ако са наистина от наШТо винпром, по-добре НЕ ..... но пък дали не биват правени и нейде по варненско и да лепат етикет на "Алвина"
e честито, на лъвчето тогава понеже сме малко на ретро вълна ще те поздравим не с 1 песен а с цяло ретро албумче от по-ново време - http://www.youtube.com/watch?v=bghiMK6pQSs
+1
мерси за поздрава
чувствай се поздравен и то от мен
опрощаваме ти Преци всички грехове и ти сипваме една голяма ракия...за здраве и блясък в очите рожденик съм все пак
e честито, на лъвчето тогава понеже сме малко на ретро вълна ще те поздравим не с 1 песен а с цяло ретро албумче от по-ново време - http://www.youtube.com/watch?v=bghiMK6pQSs
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар