IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Има лек за този стрес - мотиката и на полето.....
    Твоят челен опит, ич не смятам и да го прилагам ... отделно, че е чисто субективен.
    Наздраве!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Брей, у теа жеги и у кръчмата ви удари топлото...
      Аре да се лее бира, айран с мастика , джинтоници, противожегично, пък като разлади, мое и да пийнеме по нещо.
      Аз карам на бира... лекинко...
      Наздраве!
      И това ще мине ...

Коментар

• Добро утро

Чичо,не мой тей да тормозиш ръководните кадри Е,при нас единият кандидат ние не го харесахме,а другият - той не ни хареса ..... сега сме на автопилот и така и няма мераклии за началници

Наздраве!
        Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Братчед, аз с лятна Чужденеция съм запозната ..., ама ида от ладно и сега организъма ми изживява стрес, бре
          Има лек за този стрес - мотиката и на полето.....

Коментар

• Хих, аз смятам да мръдна до Варна другата седмица и да отделя 3-4 часа на Чужденеция, ама вие ме отказахте

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
              Еммм ...кат ти разправях за зимата ти кво си помисли ... че лятото е по цвете за мирисане ли таз Чужденеция
              Зимата и вуците фащат балканя,че да избягат на топло,а летоска завира и чернозема
              Братчед, аз с лятна Чужденеция съм запозната ..., ама ида от ладно и сега организъма ми изживява стрес, бре
              Мечо

Коментар

Как ли пък не!? От леден айран най-много да направя конденз. Ша ода да си направя един чай - да си темперирам температурата на тялото с температурата на въздуха
                Наздраве ..., ама то наистина голям ад е Чужденеция!
                Еммм ...кат ти разправях за зимата ти кво си помисли ... че лятото е по цвете за мирисане ли таз Чужденеция
                Зимата и вуците фащат балканя,че да избягат на топло,а летоска завира и чернозема

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  За мен от кайсиевата, щото ми се получава тематична.
                  Наздраве!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                    Здрасти у жегата на Чужденеция

Наздраве! .... мъ май само ладен айран ше помогне
                    Как ли пък не!? От леден айран най-много да направя конденз. Ша ода да си направя един чай - да си темперирам температурата на тялото с температурата на въздуха
                    Наздраве ..., ама то наистина голям ад е Чужденеция!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      [IMG][/IMG]
                      Ихаааа .... тез не съм ги пил ..... даже и за сефте ги виждам,ама май добри ми се видят.Дай жокер от где моят се намерят .... по местните магазини у Чужденеция,може би

Наздраве!

п.с Ъъъъъ .... гледам логото - "Алвина" ...... гррррр,ако са наистина от наШТо винпром, по-добре НЕ ..... но пък дали не биват правени и нейде по варненско и да лепат етикет на "Алвина"
                      Last edited by katilarium; 14.08.2014, 23:04.

Коментар

Има ли някои да сипи по едно пиене, че съм се паркирала у Чужденеция и ми трябва упойка, че да преживея гостуването
                        Наздраве!

Коментар

• Здрасти у жегата на Чужденеция

Наздраве! .... мъ май само ладен айран ше помогне

Коментар

• Има ли някои да сипи по едно пиене, че съм се паркирала у Чужденеция и ми трябва упойка, че да преживея гостуването
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                              e честито, на лъвчето тогава понеже сме малко на ретро вълна ще те поздравим не с 1 песен а с цяло ретро албумче от по-ново време - http://www.youtube.com/watch?v=bghiMK6pQSs
                              +1
                              мерси за поздрава
                              чувствай се поздравен и то от мен
                              Last edited by orakula; 14.08.2014, 03:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                                опрощаваме ти Преци всички грехове и ти сипваме една голяма ракия...за здраве и блясък в очите рожденик съм все пак
                                e честито, на лъвчето тогава понеже сме малко на ретро вълна ще те поздравим не с 1 песен а с цяло ретро албумче от по-ново време - http://www.youtube.com/watch?v=bghiMK6pQSs
                                Не е препоръка... !!!
                                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Working...
                                X