Първоначално изпратено от Иван Петкандраганов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Весел експериментатор самоубиец. Неудачните научни опити обикновено се състоят само веднъж.
А аз ще гледам отдалече с бинокел?Last edited by mibova; 12.01.2021, 09:37.
Коментар
-
Пазрлъкът в Ориента върви. Тук сме купонна система. Правиш купон, получаваш я чакъл, я кристал, я гранитен некой къс. Подготвяй купона и ще получиш купон по предназначение. За теб купон за бъбречен камък. Или пък злъчен. Наздраве, Дрънзлъч!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Петкандраганов Разгледай мнение
Ми кво, ше ѝ подаря и количка да си го откара вкъщи, един такъв сив гранит, не повече от 10 килограма.
Ще се ослушвам, разбира се, да фъсна далече във всеки момент - благодаря за съвета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Нооо, в двете ръце по един убав речен камък, има - нема над половин кило....
Коментар
-
Мдаа, подари некой такъв на Кака. Отблизо й го подари, на една ръка разстояние. Или на един крак.
Ще се ослушвам, разбира се, да фъсна далече във всеки момент - благодаря за съвета.
Коментар
-
Мдаа, подари некой такъв на Кака. Отблизо й го подари, на една ръка разстояние. Или на един крак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Нещо ме обърка .Това , реденето по опашки и повикването с номерче , патент само на моми от рода на хубавата Ели или колекционерката tnm .
Наздраве , Кръчма !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Петкандраганов Разгледай мнение
Има красиви гранитни откъси. Така, по мъжки. Гранит.
Коментар
-
Пазрлъкът в Ориента върви. Тук сме купонна система. Правиш купон, получаваш я чакъл, я кристал, я гранитен некой къс. Подготвяй купона и ще получиш купон по предназначение. За теб купон за бъбречен камък. Или пък злъчен. Наздраве, Дрънзлъч!
Коментар
-
За брилянтето войни са се водили. Зарад ненаситното женско око. Поради женска суета и поквара. Пиши се в списъка и си чекай реда. Може и до теб да стигнат.Това , реденето по опашки и повикването с номерче , патент само на моми от рода на хубавата Ели или колекционерката tnm .
Наздраве , Кръчма !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Естествено, че ще се пазаря. Що трябва да се съгласявам веднага и да ти създавам усещане за комфорт!?
Наздраве, Мрънкало!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеМиалеййййМинавам покрай Кръчмата и гледам едно зарево .... Северното сияние , пасти да яде
Влизам и кво да видя !? Камъчетааааа
Па и на си ти куклите , дай си ми парцалите .
Ай , наздраве на вси !
Коментар
-
Така значи, ще има брилянтена война, а? Ти да не си намибийската кралица? Жалко изкопчийче и промиваче на бедна балканска полиметална руда. Давам ти първокласни брилянти, а ти ми се пазариш. Много бързо искаш да се измъкнеш от пясъка, камънака, калта и студената вода. Стой си там. Прибирам си синилките.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
Коментар