Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеАре, бе, вечерен ли купон ще дава тази кака? Прегладнях, ожаднях, а тя се гаври с изконното ни право да я подядем. Слагай, Како, слагай, пък не ни кани. Сами ше додем. Хепи неймдей, хепи неймдей, Тяяянкееее.;;;Отвън до бориките се заравят брадви и ножове
Опасен си Тарантулчо, не пропускаш датитеА и хубави камъни си насъбрал, точно за под лозниците
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Тарантулчо, За улеснение на обърканата клиентела - белите камъняци са най-яки. Вървят на всякаква кожа, коса, очи, нокти, чепици, интериор и окраска на течностите в чашите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
То аз ако те чакам ..., Направо си ги гепих
Тамън , за твое успокоение , си остават в наши ъгъл
Демек , не си се минал . Че нали си габровец , сън няма да те лови . Да те успокоя
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Мрънкало, при мен не става да минеш с количество за сметка на качество.
Наздраве!
П.П. Зареждай масата с вкусотии, че днес Св. Татяна и Тянка има виртуален имен ден
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
За теб знаем, че ще им се кефиш. Затова и не ти предлагам. Вземеш направиш некой стъклопис да ни омайваш. А-а, не, пий си цветните коктейли в ъгъла и не обърквай клиентелата.
Тамън , за твое успокоение , си остават в наши ъгъл
Демек , не си се минал . Че нали си габровец , сън няма да те лови . Да те успокояLast edited by Lelq; 12.01.2021, 12:05.
Коментар
-
Мрънкало, при мен не става да минеш с количество за сметка на качество.
Наздраве!
П.П. Зареждай масата с вкусотии, че днес Св. Татяна и Тянка има виртуален имен денДобре , че снощи му отмъкнах стъкълцата
Да си здрава ! И наздраве, tnm!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Тарантулчо, За улеснение на обърканата клиентела - белите камъняци са най-яки. Вървят на всякаква кожа, коса, очи, нокти, чепици, интериор и окраска на течностите в чашите.
Наздраве, Преци!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ай, да видиш, че съм Тончо Арабията. Но това ти е за последно - подарък за утрешния тъна-мънаден.
Наздраве!
П.П. Зареждай масата с вкусотии, че днес Св. Татяна и Тянка има виртуален имен денПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
За теб знаем, че ще им се кефиш. Затова и не ти предлагам. Вземеш направиш некой стъклопис да ни омайваш. А-а, не, пий си цветните коктейли в ъгъла и не обърквай клиентелата.
Коментар
-
Нито са лъскави, нито са блестящи. От мен не мина. Пробвай с други.
Наздраве, Мръкнало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Аз ще ги взема !Обичам ги точно такива - пъстри, загладени, матирани и многобройни
Как само се вижда слънцето през тях!!! И хубави мелодии , морски ,докарва вятърът
https://m.youtube.com/watch?v=nlTR052uku0
Коментар
-
Добре, от мен да мине.
Обичам ги точно такива - пъстри, загладени, матирани и многобройни
Как само се вижда слънцето през тях!!! И хубави мелодии , морски ,докарва вятърът
https://m.youtube.com/watch?v=nlTR052uku0
Коментар
-
Добре, от мен да мине.
Наздраве, Мръкнало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар