Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМаниии, пък преди няколко дни и баклави и толумбички раздаваше
П.П. Обществото на Кръчмата е изпълнено с търпимост към инакомислищете ..., щото знаем, че рано или късно и на тях ще им дойде ума в главата.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеНие се опиваме от словоблудство и бъзик по чужд адрес.
Междудругото, видя ли това тракащото как се излага като кифладжия с неква си бозичка. Требва му се спретне другарски кръчмарски съд.
П.П. Обществото на Кръчмата е изпълнено с търпимост към инакомислищете ..., щото знаем, че рано или късно и на тях ще им дойде ума в главата.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеНе става с 38° е и е на 6г..
П.П. Правят някакви реклами на тази ваксина, но не съм чувала някой от познатите ми да я е поставял на децата си.
Моят син от малък го изпратих да тренира плуване и така реших голяма част от здравословните му проблеми.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеТук си ми написал тамън два оксиморона
tnm - черпене;
tnm - фалит
Аз съм селекционирана генно с опция за предпазване от тез две действия
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМи така е като не искате да черпите
Трябва да знаете, че ако не черпите сте обречени на фалит
tnm - черпене;
tnm - фалит
Аз съм селекционирана генно с опция за предпазване от тез две действия
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеХубав виц Мамуне,ч.н.г. на тебе
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеУмиращ стар аптекар съветва дъщеря си:
- Дъще, когато се разболееш, иди на лекар. И му плати. Защото и той трябва да живее. После иди в аптеката и си купи предписаното лекарство. Защото и аптекарят трябва да живее. После изхвърли лекарството. Защото и ти трябва да живееш...
Наздраве!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеЕдна хубава разтривка с ракийка много помага. Само да не е прекалено силна. Ако е над 7-годишно, де.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеаз чакам да почерпиш разбиращите, можещите и печелещите.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеКакви цитруси,всичко връща, само на глюкоза е сага,ама ще мине.
Аз повече се ядосвам на системата в която живеем,имало ваксина за това,дай тука едни 280 лв(не,че са многото пари),ама,все оставам с горчивото чувство, че някой иска да ме клеца.....
А то,че си е факт,че фармациите си разработват разни вируси и гадории,за да ни лекуват после от тях. ..
Не е конспирация,повярвайте,фармацефтичната мафия е една от най големите и силни мафии в света.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеКакви цитруси,всичко връща, само на глюкоза е сага,ама ще мине.
Аз повече се ядосвам на системата в която живеем,имало ваксина за това,дай тука едни 280 лв(не,че са многото пари),ама,все оставам с горчивото чувство, че някой иска да ме клеца.....
А то,че си е факт,че фармациите си разработват разни вируси и гадории,за да ни лекуват после от тях. ..
Не е конспирация,повярвайте,фармацефтичната мафия е една от най големите и силни мафии в света.
- Дъще, когато се разболееш, иди на лекар. И му плати. Защото и той трябва да живее. После иди в аптеката и си купи предписаното лекарство. Защото и аптекарят трябва да живее. После изхвърли лекарството. Защото и ти трябва да живееш...
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеГадно !
Лимон с вода , грейпфрут и по-далеч от бебока....
Не е конспирация,повярвайте,фармацефтичната мафия е една от най големите и силни мафии в света.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеDobre de, има някаква инерционна логика ! Нека да почерпя неоправданите, прецаканите, неглижиранитре - наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМи така е като не искате да черпите
Трябва да знаете, че ако не черпите сте обречени на фалитНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар