Първоначално изпратено от Иван Петкандраганов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Трябвало е вчера да ти пусна кадрото с белата рокличка. Умопомрачително! Но пропуснах, а сега съм в невъзможност вече. Наздраве, Дрънплетикрачке!
Още не са облекли белите пачки и обули цвичките.
https://upload.wikimedia.org/wikiped...ar%2C_1904.jpg
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ся, дали са хубави разказите и стихотворенията ще преценим ние. За целта сложи кана червено вино и суджук на масата и дай да прочетем най-доброто твое произведение.
Ние ще ти направим конструктивна критика и ще изпием и изядем каквото си сложил. Така се прави у Кръчмата.
Наздраве!
П.П. Като ти чета аватара, смятам, можеш да обясниш на Арахната какво е "кисен".
Кисенг-ите са корейският вариант на гейшите,но лично според мен по-красивият вариант.
Sabev голяма м.ка е тази лимонада,но няма как.Изпил с.м си пиенето до края на живота.Състраданието не е добродетел
Коментар
-
Трябвало е вчера да ти пусна кадрото с белата рокличка. Умопомрачително! Но пропуснах, а сега съм в невъзможност вече. Наздраве, Дрънплетикрачке!
Наздраве!
П.П. Тъкмо гледах колегите ти по БНТ. Хммм ... историци, какво да ги правиш.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Повече няма да я облека тази рокля. Прави ме да изглеждам леко закръглена.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Значи е време за смяна на декора [ATTACH=CONFIG]n3709711[/ATTACH]Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 허 세-jose Разгледай мнениеТочно преди година и шест месеца преключих с алкохола завинаги,но днеска реших да си припомня какво беше да си в кр.чма.Не знам тука как е с.с сервитьор или на самообслужване,но аз ще пия една голяма лимонада.
Та повода да вляза пак в заведение за алкохол е,че днеска започнах сериозно да подготвям издаването на п.рвата си книга.Срещнах се с издателката си,която ще е и редактор и уточнихме кое как ще б.де.
Книгата ще се казва -Есенни хора- и ще с.д.ржа 24 стихотворения и два кратки разказа.
И стихотворенията и разказите са много,много хубави.
Знам,че с лимонада не се вдига наздравица,но все пак-Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 허 세-jose Разгледай мнениеТочно преди година и шест месеца преключих с алкохола завинаги,но днеска реших да си припомня какво беше да си в кр.чма.Не знам тука как е с.с сервитьор или на самообслужване,но аз ще пия една голяма лимонада.
Та повода да вляза пак в заведение за алкохол е,че днеска започнах сериозно да подготвям издаването на п.рвата си книга.Срещнах се с издателката си,която ще е и редактор и уточнихме кое как ще б.де.
Книгата ще се казва -Есенни хора- и ще с.д.ржа 24 стихотворения и два кратки разказа.
Коментар
-
Ние ще ти направим конструктивна критика и ще изпием и изядем каквото си сложил. Така се прави у Кръчмата.
Наздраве!
П.П. Като ти чета аватара, смятам, можеш да обясниш на Арахната какво е "кисен".Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Наздраве от мен с айрянче. Да върви леко работата и есенните хора да са излезли до есентаСъстраданието не е добродетел
Коментар
-
Коментар
-
Точно преди година и шест месеца преключих с алкохола завинаги,но днеска реших да си припомня какво беше да си в кр.чма.Не знам тука как е с.с сервитьор или на самообслужване,но аз ще пия една голяма лимонада.
Знам,че с лимонада не се вдига наздравица,но все пак-Наздраве!Състраданието не е добродетел
Коментар
-
Само възглав усмирителен.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Кака и балерина? Това ще е филм на ужасите. Това ще е "Знам какво направи миналата година, когато ви нападнах заедно с Ковида". Това ще е спектакъл "Разюзданата Мадам се възправя в целия си ръст". Не съм подготвен за такава сюблимна атракция. Нека да почака.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
Коментар