IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро !

Малийй, каква пържола си изтипосал....!! КРАСОТА....

Тоя коктейл дето го пих снощи, направо ме приспа....Накрая видях гелосания, ("млад, красив и богат ....") футболист да се радва, та разбрах резултата.....

пп Бенджи, тва твоето неразбиране, от деня на целувката ли започва...?
    Ошашавил си се нещо, коя по напред да поздравиш......

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

пп Наивник, в темата за валутите, нещата се размиха...Тази лира, докога ще пада ?
      Да купувам ли вече, или да чакам още 5 % надолу..? ( като спечеля 2 милиона - единия ще е за тебе ....)
      Купи ли или още се ослушваш?

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        Се напих ли или последните 15 поста са като шифър, баси........ нищо не разбрах.....
        Пропуснал си да се калиш с произведенията на абсурдистанците, в сравнение с които сме като постсоц объркан реализъм. Отсъствал си от кръчмата и сега като се завръщаш, се чудиш що толкова се бърбори тук, а никой не черпи. Развали ни тая жега. Намалихме ракията и свинското.
        Attached Files

Коментар

• Се напих ли или последните 15 поста са като шифър, баси........ нищо не разбрах.....
          Life won't wait for you.

Коментар

• Добро утро.
            Наздраве
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Малийййй, шъ та гръмна.....(Но преди това ще ти резна кунките и мераците....)

Аз трудно уцелвам, но може да се спазаря с Тнм да те хване на мушката...

пп Много се чудя на хората дето ходят на почивка....Аз ужасно се напрягам и изнервям...Като знам колко много работа има и може да се свърши през това време.....
              Направих си джин с тоник, откъснах единия лимон и му резнах главата и сега се чудя откъде да намеря розе ....

Наздраве !
              Успокой нервите и седай да гледаш мача. Много обичам да почивам, ма то почивка с много пътуване почивка ли е? Почивка е да си удобно поседнал и да не ти се разлива пиенето. А като напреднеш с пиенето, да може да полегнеш. Наздраве!
              П.п. Не намесвай оная окумуш снайперка, че тя с мажко чедо и нема разбере твоите бащини тревоги. Има си други.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                Аз другар ли съм ти по чашка? - Другар съм. Та един остров ще ме уплаши. Ти само кажи и те замествам на два острова ако кажеш. Само че.... нека жена ти си седи при теб, ми прати дъщерята да отчете почивката на родата. Тя и без това обича да пътува. Наздраве за екзотичните острови!
                П.п. Не се скандализирай, само се шокирай. Обикновено трофкам майките относно дъщерите им, ама понеже си надалече. Пък и да помечтая малко, щот лятоска едва ли ще отида по далеч от Дуранкулак и Резово.
                Малийййй, шъ та гръмна.....(Но преди това ще ти резна кунките и мераците....)

Аз трудно уцелвам, но може да се спазаря с Тнм да те хване на мушката...

пп Много се чудя на хората дето ходят на почивка....Аз ужасно се напрягам и изнервям...Като знам колко много работа има и може да се свърши през това време.....
                Направих си джин с тоник, откъснах единия лимон и му резнах главата и сега се чудя откъде да намеря розе ....

Наздраве !

Коментар

• Наздраве ви!
                  Кво ся фалите ли се???
                  Аз пък не смея да и кажа на моята, че може да взема една седмица отпуск, да не прееба нещата

У петъка преди да изляза ще и кажа
                  Много не са и изненадите по вкуса, ама колкото - толкова.

Коментар

Блазе ти.....
                    Аз се чудя как и кога ще да излезна в отпуск...Лятото ми е много скандален сезон...Жената иска да ходим на почивка и предлага някакви дестинации по острови, а аз се дърпам като магаре.....След 5 мин вече сме набрали към див скандал....

Но после се сдобряваме...

пп Хлепки, кецки, кецове.....абе, къде отиде грациозността на 8 см токче и стегнатата походка....

Не ми се пие бира или ракия тази вечер..Ще отида да си взема един тоник и ще лоча коктейли......

Наздраве !
                    Аз другар ли съм ти по чашка? - Другар съм. Та един остров ще ме уплаши. Ти само кажи и те замествам на два острова ако кажеш. Само че.... нека жена ти си седи при теб, ми прати дъщерята да отчете почивката на родата. Тя и без това обича да пътува. Наздраве за екзотичните острови!
                    П.п. Не се скандализирай, само се шокирай. Обикновено трофкам майките относно дъщерите им, ама понеже си надалече. Пък и да помечтая малко, щот лятоска едва ли ще отида по далеч от Дуранкулак и Резово.

Коментар

Аз са целувах с поглед с продавачки и купувачки, що обикалях близкия мол. Освежаващо е - млади гаджета, в магазините пускат хубава музика, също аромати разни, охлаждането е повсеместно и премерено. Мериш разни нови дрешки и се чудиш в кой стил да влезеш, на денди или битник. Тая нова-стара линия с кецове не ме кефи, шо няма по-дебело и меко стъпало, пък и без ток. Та си викам, аз като едни кецове не носа, къде съм тръгнал бира като младежта да пиа. С тия моите галошки я да си карам на ракия. Наздраве!
                      Блазе ти.....
                      Аз се чудя как и кога ще да излезна в отпуск...Лятото ми е много скандален сезон...Жената иска да ходим на почивка и предлага някакви дестинации по острови, а аз се дърпам като магаре.....След 5 мин вече сме набрали към див скандал....

Но после се сдобряваме...

пп Хлепки, кецки, кецове.....абе, къде отиде грациозността на 8 см токче и стегнатата походка....

Не ми се пие бира или ракия тази вечер..Ще отида да си взема един тоник и ще лоча коктейли......

Наздраве !

Коментар

А ша трябва ли да са цалуваме...?

Наздраве !
                        Аз са целувах с поглед с продавачки и купувачки, що обикалях близкия мол. Освежаващо е - млади гаджета, в магазините пускат хубава музика, също аромати разни, охлаждането е повсеместно и премерено. Мериш разни нови дрешки и се чудиш в кой стил да влезеш, на денди или битник. Тая нова-стара линия с кецове не ме кефи, шо няма по-дебело и меко стъпало, пък и без ток. Та си викам, аз като едни кецове не носа, къде съм тръгнал бира като младежта да пиа. С тия моите галошки я да си карам на ракия. Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                          Днес бил международния ден на целувката
                          Я да си кажем по едно "наздраве" за хубавия повод!
                          https://www.youtube.com/watch?v=kIJZSs2gxdo
                          А ша трябва ли да са цалуваме...?

Наздраве !

Коментар

• Днес бил международния ден на целувката
                            Я да си кажем по едно "наздраве" за хубавия повод!
                            https://www.youtube.com/watch?v=kIJZSs2gxdo
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

Ха така....За мен оправдание - тц...
                              Ти на плодова биричка( кът плодова мушичка ), а аз под масата с бутилка ракия в крепка прегръдка.....( кът дърт сърхоч )

пп Гледах края на един филм за Карибите и полицайката рече - пиши, че си млад красив и умен...Това е интернет, всички лъжат .....

Като пиянството ни....
                              Да, да, добре че послъгваме и не си признаваме за действителните параметри на впиянчване от време на време. Че не е за пред хора, ами само за другари по изява.

Коментар

Къпини имаше - къпани моми немаше. И ти ли??? Юда, мина от ракъ на розъ? Спадна ми в нагледа направос на ниво под масата. То и аз плодова биричка пих в туй промеждутък, но мойто друго. Всеки за пред себе си изнамира оправдание. А за теб нема.
                                Ха така....За мен оправдание - тц...
                                Ти на плодова биричка( кът плодова мушичка ), а аз под масата с бутилка ракия в крепка прегръдка.....( кът дърт сърхоч )

пп Гледах края на един филм за Карибите и полицайката рече - пиши, че си млад красив и умен...Това е интернет, всички лъжат .....

Като пиянството ни....

Коментар

Working...
                                X