Първоначално изпратено от 4i40;n3236498[B
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Досега се клатех на хамака и не съм близвал. След малко пак отивам на това меко слънчице. А от мозъчен ревматиз дори дати почнах да забравям. Наздраве за Омега 3!
П.п. Не закачай Кака, че ще те погне с мотика в мрака. Че за какво ли друго ще й е.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро, Кръчма !
Чета, че Емо вече арчи виртуалните печалби и пие 25 мл разредено вино....Браво !
Прецаканкото се опитва да хапе...
Добре, че е Тракащия да учи на история селската ентилегенция. От топлото до казаня трудно се помнят дати, но той е упорит и повтаря ( с пиенето )...
Наздраве !
пп Тянка липсва, но сигурно копа с мотиката....Предполагам, че преди това я е настъпила 2-3 пъти....
Наздраве!
П.П. Фънимавай с констатациите, че няма да дам рецептата за баницата на леля. Ще си ходиш гладен, жеден .... и прочие.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеПросто направих прогнозата, че следващия ти постинг ще има 10 изречения, която ти превърна в реализирано събитие. Затова и написах още в началото на реда, че ти е бедна фантазията. (Написано всичко в един само ред по-долу) Въпреки, че понякога си говорим с приятели тук всякакви неща, включително и врели-некипели, може да ти създава погрешно впечатление, но имай предвид, че във форума. няма хора от от кол и въже, (с някои изключения)))) а обратно - има доста качествени хора. А дали имаш капацитета да съдиш за тяхното качество, мисля, че не можеш сам да прецениш. Вече казахме за едно добро средство - щом се усетиш, че си над всички - хвърляй по един бърз поглед и към студентската книжка. Разбира се няма гаранция, че това ще реши всеки проблем, но и понеже не вярвам и да го направиш, приеми го като шега))) Поне може да си спестиш времето за непоисканите анализи и съвети. Времето е безценна величина. Иначе форума е за писане, всеки си пише от душа както се казва - свобода на словото!))) Пиши си спокойно, не ни пречиш!))))
Малката:
1. Никъде не казвам, че тук няма качествени хора. Това е твоя теза: че тук имало "хора от кол и въже", която сама си опровергаваш. Защо изобщо казваш, че във форума "няма хора от кол и въже" ???? Съмняваш ли се изобщо в това? Аз не се съмнявам. Понеже твърдиш, че има някакви изключения - на мен ми е все тая, кои са те /СПОРЕД ТЕБ/.
2. Никога не съм давал непоискани анализи и съвети. Що се отнася до самата теб - то съдя по несвързаните ти изречения, което пък не изключва тезата, например, че си най-чаровната дама в тоя форум, след която на улицата се обръщат всички млади мъже /до 35 годишните/... Това не означава нищо, разбира се - познай защо...
Та - ето сега: ако ти си красавицата на века - то малко по.малко твоите несвързани смислово изречения /понякога/ - не биха те охарактеризирали, както казва поетът: "Кат бисер между мъниста - тя била между момите..." Схвана ли тоя намек? Това е намек, разбира се, а не съвет, нито пък анализ. Ето това мама и тати ти "спестяват", но грешат. Това е лично мниние - не се притеснявай, защото никой друг не го споделя!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро, Кръчма !
Чета, че Емо вече арчи виртуалните печалби и пие 25 мл разредено вино....Браво !
Добре, че е Тракащия да учи на история селската ентилегенция. От топлото до казаня трудно се помнят дати, но той е упорит и повтаря ( с пиенето )...
Наздраве !
пп Тянка липсва, но сигурно копа с мотиката....Предполагам, че преди това я е настъпила 2-3 пъти....
П.п. Не закачай Кака, че ще те погне с мотика в мрака. Че за какво ли друго ще й е.
Коментар
� -
Добро утро, Кръчма !
Наздраве !
Коментар
� -
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеbonne soirée
Туй CERN, голяма работа да знаете,много умни хора на едно място.
Голяма работа правят.
Фондюто,за гладни хора става,инак си е разтопен кашкавал
Хубави и скъпи часовници,Благоверната ми намаза.
Утре ще се боря с нея и аз да си купа,ама моя е 4 цифри цена,че ще падне кандърдисване,стискайте палци
Наздраве!
П.с. тука младежите пият вино с чашки кат напръстници,за шотове,луда работа...:D
Вкусът на фондюто зависи от сирената в него. Така че може си правиш и у нас с кози и овчи кашкавал и ще стане вкусничко. Пиши Монблан и Айгер изкачи ли ги?
Коментар
� -
Не се интересувам от условия, за да ми вържели вяра /някакви интернет-представени особи... ... Все ми е тая - представи си - дори и да не ми "вързват вяра". По-добре е да не вярвате на всеки срещнат - нали така учат мамите /и тати също/. На мен - колкото са ми вярвали - вече ми е НАПЪЛНО достатъчно. От сега вече искам да не ми вярват... ! Лимити 1:10 запази за себе си. Колкото по-малко говориш - толкова по-добре за теб! /съвет от чичовците - за размисъл..., а - не си ги послушала - а си имала проблем.../ Ама - мама и тати - май се притесняват от някои видове съвети... От друга страна - бъди себе си - така може да помогнеш /без да искаш!/ на някоя твоя близка приятелка...Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеБедна ти е фантазията омбре,))) 1:10 - трябва да са изреченията, за да "върже" "вяра"
Не се интересувам от условия, за да ми вържели вяра /някакви интернет-представени особи...... Все ми е тая - представи си - дори и да не ми "вързват вяра". По-добре е да не вярвате на всеки срещнат - нали така учат мамите /и тати също/. На мен - колкото са ми вярвали - вече ми е НАПЪЛНО достатъчно. От сега вече искам да не ми вярват...
!
Лимити 1:10 запази за себе си. Колкото по-малко говориш - толкова по-добре за теб! /съвет от чичовците - за размисъл..., а - не си ги послушала - а си имала проблем.../ Ама - мама и тати - май се притесняват от някои видове съвети...От друга страна - бъди себе си - така може да помогнеш /без да искаш!/ на някоя твоя близка приятелка...
Коментар
� -
bonne soirée
Туй CERN, голяма работа да знаете,много умни хора на едно място.
Голяма работа правят.
Фондюто,за гладни хора става,инак си е разтопен кашкавал
Хубави и скъпи часовници,Благоверната ми намаза.
Утре ще се боря с нея и аз да си купа,ама моя е 4 цифри цена,че ще падне кандърдисване,стискайте палци
Наздраве!
П.с. тука младежите пият вино с чашки кат напръстници,за шотове,луда работа...Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДобра вечер дон Емилио, цялата им работа такава, домашното си е по-добро)))
Това изявление ми прилича на лисицата, която не могла да достигне гроздето.
Отсякла: "Кисело ЩЕ ДА Е!"))
Коментар
� -
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеBonjur
Има ли Физици?
Отивам в CERN, да им разбия Хигс Бозона
Кафенце,задължително.
Коментар
�
Коментар