Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ми, като ти се е явил смог в кесията и нямаш психическата нагласа да дадеш 800 кинта на някой ландшафтен архитект, така ще е. Само погледи и въздишки за дръвчета и тревички.
Наздраве!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Не го депресирай с тоя смог, щото ще реши, че му намекваш за смок, че имаш забележки, нещо на предвид и въобще всекакви обструкции. И ще потъне в тъга по двете на двайсе и две, де ги изпрати на Тракалото.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ми, като ти се е явил смог в кесията и нямаш психическата нагласа да дадеш 800 кинта на някой ландшафтен архитект, така ще е. Само погледи и въздишки за дръвчета и тревички.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
Между Царя и ПатриархаАз самият се усетих, че карам по велоалеята около Гурко. Мръднах се, но от лево яко напираха за двулентово движение.
))))))
Т.е. след финмин.... нещата стават фатални....Last edited by maverik; 16.10.2017, 21:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Пензиране правиш ли?
Един познат остана в шах, когато му подрязах част от леторастите... и особено - като му клъцнах един над 3-метров "пич", който той имаше за водещ..., но на дюлята не ѝ трябва среден клон, който хвърчи в небето и не плододава... На другата година всичко беше отрупано с плод.
Тогава стана дума и за пензирането на останалите - над 30 плодни дръвчета...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Окончателно и безвъзвратно те мразя.....защото :
1. Използваш прекрасно циганско лято да се пърлиш на слънцето..
2. Имаш бяла черница а аз досега 3 пъти съдих черна и все се не лови....( последната е на 3 г и ми минава между краката..колкото да я препи....)..
3. Показваш уникални градини, дето ми са в мечтите..( между другото съседите ме стреснаха с факта, че някакви ми снимали къщата и двора. Оказа се, че искали да я ползват за модел....)
Затова те наказвам - вместо 44 г ти пращам 2 х 22 г, за да копат, плевят и подрязват квот намерят да стърчи.....
Наздраве !
пп Изпих последната дюлевица....Радост и мъка..!
П.п. Къде са ми двете по двадесет и две? Лично си отговорен, щото иначе ще последваш оня Спас от Кочериново, де го фанаха за е-мошеничества.
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Това в коя част..., че отдавна не съм минавал там...?Аз самият се усетих, че карам по велоалеята около Гурко. Мръднах се, но от лево яко напираха за двулентово движение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеБаси, кой идиот разчерта така Раковска?Още се хиля. Двупосочна велосипедна алея, нови осеви.... А хората си карат, как си беше
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Окончателно и безвъзвратно те мразя.....защото :
2. Имаш бяла черница а аз досега 3 пъти съдих черна и все се не лови....( последната е на 3 г и ми минава между краката..колкото да я препи....)..
3. Показваш уникални градини, дето ми са в мечтите..( между другото съседите ме стреснаха с факта, че някакви ми снимали къщата и двора. Оказа се, че искали да я ползват за модел....)
Затова те наказвам - вместо 44 г ти пращам 2 х 22 г, за да копат, плевят и подрязват квот намерят да стърчи.....
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеЦинга-манго лятото продължава. Цял ден кълцах голяма бяла черница докато я докарам до прическа "канадска ливада". Толку се уморих, че дори отказах почерпка с ракийка. Ще рече, че не съм се много уморил, но съм правил фасони.
Един познат остана в шах, когато му подрязах част от леторастите... и особено - като му клъцнах един над 3-метров "пич", който той имаше за водещ..., но на дюлята не ѝ трябва среден клон, който хвърчи в небето и не плододава... На другата година всичко беше отрупано с плод.
Тогава стана дума и за пензирането на останалите - над 30 плодни дръвчета...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеЦинга-манго лятото продължава. Цял ден кълцах голяма бяла черница докато я докарам до прическа "канадска ливада". Толку се уморих, че дори отказах почерпка с ракийка. Ще рече, че не съм се много уморил, но съм правил фасони.
защото :
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеБаси, кой идиот разчерта така Раковска?Още се хиля. Двупосочна велосипедна алея, нови осеви.... А хората си карат, как си беше
Коментар
Коментар