If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Така, така, ще ви дискриминираме и сегрегираме докато на станете по уговорни и вземете да черпите и други работи да давате. Преглътна ли двете юбилейни халби. Само не разбрах за теб ли бяха надписани, за Чиче ли?
Двете халби ги подминах с безразличие. Това, което не го пия, ич не го и поглеждам.
Наздраве!
П.П. И какви други работи искате да ви даваме, че не мога да се сетя!?
В това ти обръщение съзирам дискриминация по полов признак. Първо ще те обадя на модература за проявеното неуважение и после ще пия едно питие за твое здраве.
Наздраве!
Така, така, ще ви дискриминираме и сегрегираме докато на станете по уговорни и вземете да черпите и други работи да давате. Преглътна ли двете юбилейни халби. Само не разбрах за теб ли бяха надписани, за Чиче ли?
Пичове,ша звинявате ма много ми беше натоварено вчера и неможах да почерпя и тук.
Затуй на патерица,айде наливайте смело,аз ша оправя
П.с. одъртях още.
От къде 4 часа следобед като видех на смартфона, че Хемил черпи, седнах и почнах. Обаче, обаче, пристига келнерчето и иска да приключва сметката. Викам му, Хемил черпи. А той, черпи не черпи, некой трябва плаща. Зад него заничат още две широчки келнерчета. Усетих се аз кво следва и духнах на посока Бургас ги видим като са широки, дали са и бързокраки. Те пък след мен. Търчат и викат, чекай, нема те бием, само малко. Аха малкоо, знам си аз колко ще е малко. Та си търча аз по стария път за Пловдив и пускам смеесеем след смеесеем до Хемил да прати пари. Щото той може да е на патерица, ама аз съм на гьостерица. И да не ги фърля през терасата да ми ги носят, а да ги прати телеграфически на Белово до поискване. Утре сутрин требва съм там, а келнерчетата на Момина клисура. Честит рожден ден, Хемил, благодара за почерпката и се надевам ми влезеш в положението. Щото иначе се дотъркалваме до Бургас.
П.п. Хитрец си тиии, родил си се извън сезона, та по-малко да те навестяват навлеци.
Коментар