If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добра вечер Кръчма! На червено винце ли е седянката !?
Не, не е! Седянката е на изворна водица и благонравни закачки що две строги кака и леля наблюдават младите да се не пощипват, иначе ще ги наковладят на беззъб чиче да ги уапе. Наздраве за тлаките и трактраките по тях.
Ти да не си на прием? Я, сложи нещо по домашно. Пача на скара или имам баялдъ. И да знаеш, рядко вино може в темата да слагаш, що угаждаш на женорята, а мен лишаваш от законна почерпка с ракийка, в краен случай с водка.
Ти да не си на прием? Я, сложи нещо по домашно. Пача на скара или имам баялдъ. И да знаеш, рядко вино може в темата да слагаш, що угаждаш на женорята, а мен лишаваш от законна почерпка с ракийка, в краен случай с водка.
При мен принципите не са за това, че да се нарушават.
Наздраве!
Ам чи не ставаш ли подкупна и корумпирана, ако Чичи те подкупи с усмивка там на превала на балканя. Коя кака не би й трепнало окото пред жалостива беззъба чичина усмивка и трепереща ръка подаваща безценна петдесеграмка флаконче с дюлевка ракийка. Последна радост за изстрадалата от шетания чичина душа коя гони бялата лястовица, та дано тя му върне младостта и барем два-три зъба. А ти безжалостно обираш тоз симпатяга, мил на всички лелки от Ком до Емине и от Джендема до Етъра. Коравосърдечна си ти. Наздраве за жертвите на разбойническите своеволия!
Чи една студена вода толкоз нема ли му налееш на това Чиче. В съдбовния момент преди да го изпързаляш от прохода на балканя към тучното поле. Коравосърдееечна си ти и никъф трофей дюлев не те смилява. Наздраве за праволинейността!
При мен принципите не са за това, че да се нарушават.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Добър Ден! Коняче с мед и в чай от липов цвят, за в студеното време. Колчо да пали печката, че всички са вече с ушанки и ръкавици, като ескимоси, не могат да си улучат цигарата като палят
А при мен е слънчице. На двора със снега се е утепало за първи зимен купон с печено прАсе, наливно винО и тояга с навързани чанове коя се разтриса от време на време за настроение. Ех, спомени!
Мразя сняг и студено време.....
Сакам в Португалия на топло, но да не е много топло.... с нещо младо, но да не е много младо.... да пия коктейли на плажа, но да не са много алкохолни ....
Кът си чета претенциите, що да не си стоя в топлата стая и да си гледам приказната зимна картина през прозореца ?
Добто утро. чай от лайка има ли? много обичам може и липов цвят.
Добър Ден! Коняче с мед и в чай от липов цвят, за в студеното време. Колчо да пали печката, че всички са вече с ушанки и ръкавици, като ескимоси, не могат да си улучат цигарата като палят
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Ето, тук е топло, но не много топло. Мадамите са млади, но не съвсем млади. Коктейлът с оризова ракия не е твърде алкохолен. И ти си на почивка, ама не съвсем на почивка, ми помагаш на мадамите дано после ти пуснат. - Оризова ракия.
Изразявай се правилно - да ми налеят некаква ракия, налеят ...
Сакам в Португалия на топло, но да не е много топло.... с нещо младо, но да не е много младо.... да пия коктейли на плажа, но да не са много алкохолни ....
Кът си чета претенциите, що да не си стоя в топлата стая и да си гледам приказната зимна картина през прозореца ?
Наздраве и приятен ден !
Ето, тук е топло, но не много топло. Мадамите са млади, но не съвсем млади. Коктейлът с оризова ракия не е твърде алкохолен. И ти си на почивка, ама не съвсем на почивка, ми помагаш на мадамите дано после ти пуснат. - Оризова ракия.
Коментар