Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Градинарят вещо готвеше на открит огън и успя да опуши не само себе си, но и гостите. А листата обрулени от бурята, капеха у манджата. Никой обаче не отказа да засити. Колкото до черпенето, длъжница си ми. Неам нерви! Наздраве с твое питие!
Наздраве, Мрънкало!
П.П. Някой да сипе питие, че да оставя в чашата си един гълток на мрънкащия.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Предполага се, че и градинарят се е веел кат байрак. Вземи, та почерпи, задето не те е отнесъл вятъра.
Наздраве!
П.П. Аз я проспах бурята. Все още се радвам на здрав сън
Коментар
-
Чак пък фърчат. Гънеха се нещо, превиваха се, но добрият градинар е прочистил негодното и градината се развяваше като байрак на морски бриз. Наздраве!
Наздраве!
П.П. Аз я проспах бурята. Все още се радвам на здрав сънПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от chan_tura_naga Разгледай мнение
То ест из него хвърчат бурени, треволяк, клони и т.н.?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеБурята май е замела еднокраката къщичка и пороят е отнесъл бабичката у Световния океан. Два дена младите дружини събор правят и напънът на градушката и буреностия вятър не успеват ги сломят. Ракия и бира се лей, мръвка и зарзават на жар тлей. Малко се понамокри хамакът, но на простора се вей. А бабето от от сала в океана към заветния бряг глей и за Габроу милей. Наздраве за околосветските пътувания!
Коментар
-
Бурята май е замела еднокраката къщичка и пороят е отнесъл бабичката у Световния океан. Два дена младите дружини събор правят и напънът на градушката и буреностия вятър не успеват ги сломят. Ракия и бира се лей, мръвка и зарзават на жар тлей. Малко се понамокри хамакът, но на простора се вей. А бабето от от сала в океана към заветния бряг глей и за Габроу милей. Наздраве за околосветските пътувания!
- 1 like
Коментар
-
Ха, изясни се веке що тичаш по тъча и не ме пропускаш да интимното си бельо. Малей, страх.
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеСал наличието на добро възпитание ме възпрепятства да се изкискам злорадо. Но пък ми оправи душната вечер и сега ми е едно леко, ефирно, просторно. ............................... Гааааааааааааа, значи в задника, а? Хааааааааааа..... Бодли и шипове стърчат от нашта таралежка Тянка. Кеф, кеф, голем кеф!.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Тцъ! Не мое да почерпя, щото съм в твърде деликатно положение. Сутринта, на развиделяване паднах у един къпинак.
Сал наличието на добро възпитание ме възпрепятства да спомена от кои части на морното си тяло водих бодли и шипове. Манииии, мани.
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Ти се не бъркай у сметките, шо трябва и Ще почерпиш. А почерпеният би могло да съм само аз, защото имам мярка и теглилка. Наздраве, Дрънчерпня!
Сал наличието на добро възпитание ме възпрепятства да спомена от кои части на морното си тяло водих бодли и шипове. Манииии, мани.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
На твойта скромност конкуренция мое да бъде само моята.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Дофторът вземе ти върне парите, дето си пръснала по него. Големо облекчение и разхлабване ще получиш кога почнеш да черпиш. Ама, не разни чичета да черпиш, а само убавци, де плещят много и се закачат по малко. Той тук само един такъв. Ма съм скромен и да се не посочвам..
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Почерпих, ма за теб специално от по-скъпото, щото прекалено много помниш
Пий до забрава - наздраве, тнм!
Да е жива и здрава майка ти!
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Имам лекарска възбрана да черпя. Плюс туй бъркоча не е почерпка, а илач.
Наздраве!
Коментар
Коментар