Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Така де, Асен, който май се водеше Йоан Асен. Забравил съм вече, но ти си трай и не се подигравай на средно младите момчета. Наздраве за вариативността на паметта!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Трак, остаряваш, къв Калоян, той ромейци в Трябва няма как да допусне - рязал им е тиквите дооооста по на юг. Ванко Асен си е ванко Асен, иначе казано Белгун, на адаша брат муТа той е бастисал Исакчо в Тревненския проход или поне така казват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Тцъ! Битката е през 1190 година. Не ще да е Калоян. Той по-късно ги млати ромеите.
Наздраве!
Коментар
-
Е, Колчо нале е менажер, що и кръчмата да не е менажерия? Вълчо не съм го пропуснал, но дебне той Кума Лиса под псевдонима Чиче. Йоан Асен, това Калоян ли ще рече. Май той се нещо се беше сражавал с тоя Ангел?
Наздраве!
Last edited by tnm; 26.02.2018, 18:08.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Е, Колчо нале е менажер, що и кръчмата да не е менажерия? Вълчо не съм го пропуснал, но дебне той Кума Лиса под псевдонима Чиче. Йоан Асен, това Калоян ли ще рече. Май той се нещо се беше сражавал с тоя Ангел?Та той е бастисал Исакчо в Тревненския проход или поне така казват.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Това не е Кръчма, а същинска менажерия. Сал Кумчо Вълчо си изтървал из цялата навалица.
Наздраве!
П.П. На пролет Баба Меца ще дойде, ама няма да е сама. С две мечета ще е.
П.П.П. Преди няколко седмици една група млади ентосиасти от Трявна решиха да ми покажат новия паметник, отбелязващ мястото на битката между Иван Асен и Исак Ангел. Едвам издрапахме в снега. Паметникът - нищо особено. Ама като се загледах по снежната покривка, видях, че първо Баба Меца му е фърлила едно око, подир нея - Кумчо Вълчо.
Коментар
-
Под твари не визирам хюман индивиди. Твари са милите хлебарки, любезните мишлета, коварните котета, два-три таралежа, дворното куче, което пускаме се стопли, кокошчици няколко, доставящи яйчица направо в тигана, след тях лисичка една, де ги проследява, навън чакат също ред за покана два чакала, лисунгер и добре че Баба Мецана още не е станала, на напролет и тя ще наобикаля. Интернационална кръчма е това, няма шега.
Наздраве!
П.П. На пролет Баба Меца ще дойде, ама няма да е сама. С две мечета ще е.
П.П.П. Преди няколко седмици една група млади ентосиасти от Трявна решиха да ми покажат новия паметник, отбелязващ мястото на битката между Иван Асен и Исак Ангел. Едвам издрапахме в снега. Паметникът - нищо особено. Ама като се загледах по снежната покривка, видях, че първо Баба Меца му е фърлила едно око, подир нея - Кумчо Вълчо.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Това, с "другите твари" - не го намирам за сериозно... Нали не мислиш, че определението има връзка с Конвенцията от Стамбула - града голЕма?
Всъщност, ако ме питаш, то, според мен "другите твари" понамирисват доста повече от мъжете..., но това си е лично мнение.Last edited by Trakatrak'; 26.02.2018, 17:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеЗнаех си аз, че не смърдят само мойте партенки. Но то пък каква кръчма, ако не намирисва на мъже и други твари. Това да не е будоар? Ако има оплаквания, отивай до Стара Загора /според Кака/ или до Стамбул /според моята преценка/.
Това, с "другите твари" - не го намирам за сериозно... Нали не мислиш, че определението има връзка с Конвенцията от Стамбула - града голЕма?
Всъщност, ако ме питаш, то, според мен "другите твари" понамирисват доста повече от мъжете..., но това си е лично мнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Аха, напоследък е зачестил с изявите в Кръчмата и Колето ще ни простуди, от постоянното проветряване.
Слагай дърва в камината
Коментар
-
Добро утро, клиентела на Кръчмата!
Обичам сняг и дъжд, мразя вятър и силно слънце. Може да изляза на една разходка из Природата днес, стига да има кой да ми уйдиса на акъла.
Наздраве!
Заявките се правят от предния ден - не се научИхте в таА кръчма... /в другите кръчми отдавна знаят "правилата"/...
Ако знаех, че търсиш уйДИСВАНЕ на акъла - можех да припаля трактора и да мина да те взема, но без извънгабаритни товари във вид на омразните ми рошльовци...))
Всъщност, съвсем забравих, че съм без работа, а и от мухата - правя слон /най-малко/...))
Коментар
-
Хитра си тиии, нагъваш кроасаните запушила нос и чакаш още. А този приятел познаваш ли го?
Слагай дърва в камината
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНикакъв проблем не беше - реално като заметнеш хафтоматя като онази девойка и не усещаш въобше какво се случва зад гърба ти, а ваденето на пълнителя става за по-малко от секунда. Едно цъкване, което в силаната музика не се чува, и си готовАз дори съм губил автомат, като катерихме известната височина Цицата в Разград - пълзяхме нагоре, автоматът ми на гърба, но нещо се откачил, защото се скъсала там една кукичка на ремъка и дори не съм разбрал, Добре че нямаше голяма трева, та лесно го намерих, но в такива моменти трудно разбирап какво става.
Абе големи истории имам от казармата, но да не отегчавам дамите. Само ще кажа, че и сексът не е бил мираж (какви девойки имаше на Китайското посолство и на Словашкото - огин), и един трансджендър почти го пребих, като ми дойде с предложение да ми доставял ласки (на посолсвата на ул. "Шипка", тогава ремонтираха Канала и нямаше движение по улицата), и импулсния телефон на еврейското посолство го разцепихме (говореше се за 10 000 лева сметка), и на купон в Стидентски съм ходил с автомата, а финала Франция-Бразилия го гледахме цялата рота пълзешком с пълно бойно - абе наистина голяма веселба беше. Спомени.
Сега ще се разходя да хапна една пържола, че някой трябва и пъртина до Мола да направи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Парата на картинката , като разпилени от вятър коси. Значи ароматът е добър! Пускай още партенки , кой ли ти вярва
Коментар
Коментар