Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
ЕЕЕЕ, нее...
То бива угаждане и разглезване на 2/3 от семейството, но чак толкова не бива.....Уфффф...
Наздраве !
пп Кът гледам какви вкусотии сте наслагали на масата, Тарантул да добави и малко пиене - по 20-30 гр греяна ракия и ЧЕРПЯ !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
MИ то френски мадами у Булонския лес вече, всичко е арабел и црънки, а нощес не мож припари, освен ако не си любител на екстремните изживявания деИначе аз Париж хич не го харесах, може би защото имах големи очаквания. И Лазурния бряг не успя да ме спечели особено. Сега сестра ми е в Гренобъл и видях готини снимки от едно градче - Анси, ще видя там какво е и дали ще ми хареса, Ако не, остава само долината на Лоара и я зачерквам тази дестинация.
Иначе имаха отлични кроасани и кишове - така си се купуваха от магазинчетата, хоум мейд, а не бозите у нас, ще почерпя с един - вината им не ме впечатлиха особено, затова без вино
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Най-общо, в свободен превод от турски означава "хубава храна".
Наздраве!
П.П. Начинът не е нов, а стар и изпитан. За още по-голямо заостряне на "фниманието", част от филийките, които ще ся ядат с мед или някакво сладко са овкусени с ванилия. Тези, които ще се похапват със сирене ги оставям натюр.
То бива угаждане и разглезване на 2/3 от семейството, но чак толкова не бива.....Уфффф...
Наздраве !
пп Кът гледам какви вкусотии сте наслагали на масата, Тарантул да добави и малко пиене - по 20-30 гр греяна ракия и ЧЕРПЯ !!!
Коментар
-
Каква е тази благинка !
Прилича ми на солена торта ...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Щот съм прост, трябваше да питам чичко Гугъл кво е тва чудо на кулинарията...
Оказа се - пържени филийки......
пп Явно тва е нов начин за предизвикване на мъжки мерак...С нежния аромат на пърженото яйце....
Лошо няма - щом действа....
Наздраве !
Наздраве!
П.П. Начинът не е нов, а стар и изпитан. За още по-голямо заостряне на "фниманието", част от филийките, които ще ся ядат с мед или някакво сладко са овкусени с ванилия. Тези, които ще се похапват със сирене ги оставям натюр.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Май се примолваш Чиче да намине оправи съдомиялната като заобиколно го приканваш уж на градинска работа. Таз джиджи, ако е готова, слагай на масата да я забършем.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
MИ то френски мадами у Булонския лес вече, всичко е арабел и црънки, а нощес не мож припари, освен ако не си любител на екстремните изживявания деИначе аз Париж хич не го харесах, може би защото имах големи очаквания. И Лазурния бряг не успя да ме спечели особено. Сега сестра ми е в Гренобъл и видях готини снимки от едно градче - Анси, ще видя там какво е и дали ще ми хареса, Ако не, остава само долината на Лоара и я зачерквам тази дестинация.
Иначе имаха отлични кроасани и кишове - така си се купуваха от магазинчетата, хоум мейд, а не бозите у нас, ще почерпя с един - вината им не ме впечатлиха особено, затова без вино
Прилича ми на солена торта ...
Коментар
-
Я си го кажи по шопски, кво са правиш на френска мадама от Булонския лес.В Кръчмата сме по грубите обноски и твърдите приземявания.
Иначе аз Париж хич не го харесах, може би защото имах големи очаквания. И Лазурния бряг не успя да ме спечели особено. Сега сестра ми е в Гренобъл и видях готини снимки от едно градче - Анси, ще видя там какво е и дали ще ми хареса, Ако не, остава само долината на Лоара и я зачерквам тази дестинация.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
За тая година още не съм почнала с пресаждането. Все още се надявам някой друг да я свърши работата.
Наздраве!
П.П. Отивам да приготвя джиджи папа. Не знам от къде ми кацна таз муза на рамото. Сядах, лягах ... не отлита. Видяло се е - посред нощята ще майсторя закуската за утре.
Оказа се - пържени филийки......
пп Явно тва е нов начин за предизвикване на мъжки мерак...С нежния аромат на пърженото яйце....
Лошо няма - щом действа....
Наздраве !
Коментар
-
Я си го кажи по шопски, кво са правиш на френска мадама от Булонския лес.В Кръчмата сме по грубите обноски и твърдите приземявания.
пп Да се разбира ползването на френски език....
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнениеBon matin! (bonjour)
Еt pour moi - un café avec beaucoup de sucre, chère mademoiselle!
/предполагам, че съм седнал на маса, в района на обслужването на сервитьорката с късата поличка, с дългите и стройни крака.../В Кръчмата сме по грубите обноски и твърдите приземявания.
Коментар
-
За тая година още не съм почнала с пресаждането. Все още се надявам някой друг да я свърши работата.
Наздраве!
П.П. Отивам да приготвя джиджи папа. Не знам от къде ми кацна таз муза на рамото. Сядах, лягах ... не отлита. Видяло се е - посред нощята ще майсторя закуската за утре.
Коментар
Коментар