IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Турете по нешо на трапезата, така Висим като кон на празни ясли.
    воистина воскресе
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
      Христос воскресе , народе !
      Сипи по тоя повод една голяма ракия!

П.П. Воистина воскресе!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Воистина воскресе.

Много мир в душите и по земята,здраве за хората,късмет и успехи на всички!

П.С. може да вадите козунаците и яйцата,че съм гладен
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Христос воскресе , народе !

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение

с гледане е най добре

Сега гледам жената подготвя ягнето. Чудя се уиски или ром за замазка да и дам
            Ром, по хрупкаво ще е, а вискито надигаш, докато гледаш и викаш наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

То аз мога да гледам и осем часа, ако се налага
              с гледане е най добре

Сега гледам жената подготвя ягнето. Чудя се уиски или ром за замазка да и дам

Коментар

Добре се появи, че няма кой едно наздраве да каже. Всички постят
                За един път в годината ще се прежаля
                Наздраве, tnm!
                Това мъжете, Lelq, въобще не мязат на хората. Ще си лишавам аз организъма от най-хубавите неща, точно по най-светлите празници.
                Наздраве!

П.П. Чакам да се мръкне, че тогава да пусна пералнята. Да видиш, че и аз спазвам някои забрани.
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Осем часа ще ти дойдат множко, Lelq. От личен опит го знам. На мен специално, след втория час започва да ми се полягва.
                  Наздраве, Lelq!
                  Добре се появи, че няма кой едно наздраве да каже. Всички постят
                  За един път в годината ще се прежаля
                  Наздраве, tnm!

Коментар

Осем часа ще ти дойдат множко, Lelq. От личен опит го знам. На мен специално, след втория час започва да ми се полягва.
                    Наздраве, Lelq!
                    Мечо

Коментар

Козунаци се правят лесно. Вчера гледах. Час два месене и после час печене и готово. Страхотен стана. Ако не го изяде синковеца - даже ще го пробвам. Кво им се плашите....

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                        УТова
                        Треса се от смех и ще се прокъса хамака. Лелче, не разбрах ти вътре в пералнята ли си и вадиш ли ръце от тестото. Щото докато се въртиш и ръцете ти насам- натам ще стане работата на обвързани конци. Да е на живот и наздраве!
                        Сега пък аз се смях Още не съм изкукуригала толко, че да ползвам пералнята. Имам си други уреди за тази цел . Просто четох цяла статия, два листа, за това иновативно решение. След празниците сигурно всички пералнаджии ще са заети за месеци напред .

Коментар

• Козунаци се правят лесно. Вчера гледах. Час два месене и после час печене и готово. Страхотен стана. Ако не го изяде синковеца - даже ще го пробвам. Кво им се плашите....

Коментар

• УТова
                            Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Яйцата са лесни. Сега обмислям да меся за първи път козунак, щото технологията ми се видя забавна - пъхаш тестото в плик и после в пералнята . И пускаш няколко пъти центрофугата
                            и като се скъса плика се виждаш в приключение Ама нали празник, трябва да е цветно и наситено с емоция
                            Много креативни хора има
                            Треса се от смех и ще се прокъса хамака. Лелче, не разбрах ти вътре в пералнята ли си и вадиш ли ръце от тестото. Щото докато се въртиш и ръцете ти насам- натам ще стане работата на обвързани конци. Да е на живот и наздраве!
                            Last edited by Trakatrak'; 07.04.2018, 17:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                              Боядисахте ли си яйцата? Чичи избегал чак в Дивото лелята да не му боядиса яйцата в сигнално оранжево за похождения из Србско, Ирско, Кръчмарско. Ходил бил по бабички, което било срам за родата. Дърт серсемин!
                              Днес да наобикаляте. Едни черковата да наобикалят, пък други с гладен, вълчи поглед да се въртят къде 23 часа край кухнята с припасите за утрешния празничен ден.
                              А аз съм в колебание да ги почна ли постите за цял ден или късно вече. Никога не е късно, май? Ще решавам докато ми дойде акъла. После какво дойде. Орис!
                              Яйцата са лесни. Сега обмислям да меся за първи път козунак, щото технологията ми се видя забавна - пъхаш тестото в плик и после в пералнята . И пускаш няколко пъти центрофугата
                              и като се скъса плика се виждаш в приключение Ама нали празник, трябва да е цветно и наситено с емоция
                              Много креативни хора има

Коментар

Е ти си писала точно след турския сериал. Всички ронеха сълзи в гримьорната на кръчмата. Нема кой да откликне.

https://www.youtube.com/watch?v=L3fP18gIoAY

Днес само водица. Не мое....
                                Ми не съм в час, кога да пиша щото не го следя

Коментар

Working...
                                X