If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Козунаци се правят лесно. Вчера гледах. Час два месене и после час печене и готово. Страхотен стана. Ако не го изяде синковеца - даже ще го пробвам. Кво им се плашите....
УТова
Треса се от смех и ще се прокъса хамака. Лелче, не разбрах ти вътре в пералнята ли си и вадиш ли ръце от тестото. Щото докато се въртиш и ръцете ти насам- натам ще стане работата на обвързани конци. Да е на живот и наздраве!
Сега пък аз се смях Още не съм изкукуригала толко, че да ползвам пералнята. Имам си други уреди за тази цел . Просто четох цяла статия, два листа, за това иновативно решение. След празниците сигурно всички пералнаджии ще са заети за месеци напред .
Козунаци се правят лесно. Вчера гледах. Час два месене и после час печене и готово. Страхотен стана. Ако не го изяде синковеца - даже ще го пробвам. Кво им се плашите....
Яйцата са лесни. Сега обмислям да меся за първи път козунак, щото технологията ми се видя забавна - пъхаш тестото в плик и после в пералнята . И пускаш няколко пъти центрофугата
и като се скъса плика се виждаш в приключение Ама нали празник, трябва да е цветно и наситено с емоция
Много креативни хора има
Треса се от смех и ще се прокъса хамака. Лелче, не разбрах ти вътре в пералнята ли си и вадиш ли ръце от тестото. Щото докато се въртиш и ръцете ти насам- натам ще стане работата на обвързани конци. Да е на живот и наздраве!
Боядисахте ли си яйцата? Чичи избегал чак в Дивото лелята да не му боядиса яйцата в сигнално оранжево за похождения из Србско, Ирско, Кръчмарско. Ходил бил по бабички, което било срам за родата. Дърт серсемин!
Днес да наобикаляте. Едни черковата да наобикалят, пък други с гладен, вълчи поглед да се въртят къде 23 часа край кухнята с припасите за утрешния празничен ден.
А аз съм в колебание да ги почна ли постите за цял ден или късно вече. Никога не е късно, май? Ще решавам докато ми дойде акъла. После какво дойде. Орис!
Яйцата са лесни. Сега обмислям да меся за първи път козунак, щото технологията ми се видя забавна - пъхаш тестото в плик и после в пералнята . И пускаш няколко пъти центрофугата
и като се скъса плика се виждаш в приключение Ама нали празник, трябва да е цветно и наситено с емоция
Много креативни хора има
Коментар