IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Нормално, все пак дамата е над 60-те.
    Наздраве!
    Баш, и аз туй щях да му кажа - в неговия случай и аз бях избрал салатката
    Ма виж някоя мома тип Меган Фокс, нищо че е родила 3 деца май, няма да я върна, каквито и ще домати и ракия да ми предложат. То и сега изкушения много, но аз съм твърд (не където и когато трябва)
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Начии, ако на масата има чиния с домашни, ароматни, сладки домати, а на леглото лежи Ким Бейсинджър и ме глада деволито, ще си сипя 30 гр ракийка и кусам доматките....
      Благодарско и Наздраве !
      Нормално, все пак дамата е над 60-те.
      Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Начии, ако на масата има чиния с домашни, ароматни, сладки домати, а на леглото лежи Ким Бейсинджър и ме глада деволито, ще си сипя 30 гр ракийка и кусам доматките....
        Благодарско и Наздраве !

Коментар

• Я, да поощря Чичи за новия сезон.
          Los valses mas hermosos del mundo (I)

https://www.youtube.com/watch?v=sIskzbWLPkU

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Така де! Живей си живота..., не давай препоръки..., чети си Костолани... Ти си ни - направо пример за подражание! Скоро и модераторите ще го разберат, но те по-бавно стоплят... Прояви разбиране и търпимост!
            Ако си бил студент при "караджата" мога да разкажа по някоя случка Има някаква история духът на истината. както се казва )))
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Комшиите /турците /правят страхотно бадемово мляко. Не знам дали някъде у хабитата предлагат тоз артикул на ориенталската кухня.
              Наздраве!
              нема нужда от туркиа, нито от меда нито от жилото, както е казал патриарха - туркия ке падне
              за феновете на ориента https://www.youtube.com/watch?v=YFKJv8UqeCY
              Last edited by precakanoto; 18.04.2018, 03:26.
              Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

Пробвай ината докъде ще те отведе не сме за 2-3 мили хора, я)) а за закуска покрай кафето опитвай и бадемово мляко
                Комшиите /турците /правят страхотно бадемово мляко. Не знам дали някъде у хабитата предлагат тоз артикул на ориенталската кухня.
                Наздраве!
                Мечо

Коментар

Мани, оня ден се катерих по баирите. Птичките чуруликат, поточетата ромолят, въздухът кристално чист ... и още на втория, третия километър сдадох багажа. Това при положение, че всеки ден минавам около 4 км пеша всяка сутрин, че да си изпия кафето - имам подготовка, искам да кажа.
                  Наздраве!
                  Пробвай ината докъде ще те отведе не сме за 2-3 мили хора, я)) а за закуска покрай кафето опитвай и бадемово мляко

Коментар

Съни, препоръчвам ти да използваш едно - мазилце, с много приятен ментолов аромат... Вярвам, имаш навършени 12 години, защото не се препоръчва да се ползва, под тая възраст! /под 10 лв. тубичката/

"Дийп Рилийф" /DEEP RELIEF/ - болкоуспокояващ гел - без лекарско предписание...
                    де да ставаше туй....що катерене и ходене са извървели, пък от някакво никакво натоварване... ми се обади patella alta, дето дохтура се кълне, че по рождение била, ма сега се сетила )...пак катеря, но слизането после даже по стълби ми е проблем голям...
                    Наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Тегля им !!! Без да се оплаквам

Така де! Живей си живота..., не давай препоръки..., чети си Костолани... Ти си ни - направо пример за подражание! Скоро и модераторите ще го разберат, но те по-бавно стоплят... Прояви разбиране и търпимост!

Коментар

ако има тежест виртуалното мнение, добави и моето ) - няма нищо по-здравословно от свежия въздух и простора за погледа...
                        По изключение може - я на Алпите, я по Малдивите
                        Мани, оня ден се катерих по баирите. Птичките чуруликат, поточетата ромолят, въздухът кристално чист ... и още на втория, третия километър сдадох багажа. Това при положение, че всеки ден минавам около 4 км пеша всяка сутрин, че да си изпия кафето - имам подготовка, искам да кажа.
                        Наздраве!
                        Мечо

Коментар

Провеждам подобно лечение, но явно съм изтървала юздите. След самоназначаване на пълна кръвна картина, на 7, 8 от показателите имам L /ниски нива/. Ща не ща, ще правя посещение на добра воля на дофтурката ми. И дано да я нацеля на кеф, че инак като нищо ще ме хоспитализира /играят го мръсна комбина с по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието и ми прилагат тормоз по това направление/
                          Наздраве!
                          ако има тежест виртуалното мнение, добави и моето ) - няма нищо по-здравословно от свежия въздух и простора за погледа...
                          По изключение може - я на Алпите, я по Малдивите

Коментар

Ти па - кВо си се заоплаквАла! Тегли им една майна и ще ти мине като на кученце!... ))
                            Тегля им !!! Без да се оплаквам
                            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

не ми дават да пиша тук

Ти па - кВо си се заоплаквАла! Тегли им една майна и ще ти мине като на кученце!... ))

Коментар

И на теб, Прецаканче, добра вечер, да ти е сладко и пивко
                                не ми дават да пиша тук (от инвестора)
                                едвам успях да отговоря
                                писах по-бурзо от Шумвахер
                                Не е препоръка... !!!

Коментар

Working...
                                X