IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
    Бе и аз ги метох, ма беха къде-къде по-малко от "Спора на М и М на тема Дзен"!
    Голямо пцуване се пцуваха.
    Серго,

пак не си разбрал, брато.

Спора беше между Дзен и Дзън

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
      Ти кажи за двете продавачки в хранителния магазин. Мани зимнината... Е сега ставам. Мале и вчера как се напиххх Ужас.. А наздраве... Отворихъ си една бира за да не умра тая сутрин... Ама днес леко че утре съм решил да ходя до офиса.
      Не съм ходил, батка от 3-4 дена и не знам какво става

Предната седмица й бях направил "тънка" шегичка на 40-год. гимнастичка, щот' се помъкнала с тия гащи, дет' висят кат' потури по средата, че може би харесва ориенталския стил. Викам й тоя крак с пола пробвала ли си как ще се вижда и на висока обувка?

И на следващия ден като минах да си взема бира и цигарки и я гледам, наш'та се облякла с една бяла, права пола с лека цепка отстрани и 5 пръста над коляното, хакнала едни висок ток с каишките отпред, висока обувка и отгоре една готина блуза.

И само я измайтапих да не излиза пред магазина, че е кръстовище и ще станат много катастрофи - хихи

И после не съм минавал оттам, запивах по кръчми и гледах филми. ( аа ... правих консерви със зимнина )

Коментар

• "Онзи ден видях един човек да пикае на Джърмин стрийт. И си помислих, дали това не е краят на цивилизацията такава, каквато я познаваме ние? Или просто някакъв човек си пикаеше на Джърмин стрийт."
        АЛАН БЕНЕТ
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Ама тия почивните дни как наваксах с филмите не е истина. Опатках 3-4 броя за норматив.

Е, досега гледах тоя Отмъстителите. Баф ма'а не смогвах да мета гилзите накрая на филмеца. Голямо пуцане се пуцаха

Бе и аз ги метох, ма беха къде-къде по-малко от "Спора на М и М на тема Дзен"!
          Голямо пцуване се пцуваха.
          Last edited by sergo; 20.08.2012, 15:45.

Коментар

• Е, щом за вас е утро - и за мен е утро.
            И аз сега ставам.
            Я да видим?

- Добрутро Виетнам!

Коментар

• Schiller - Dream Of You - http://www.youtube.com/watch?v=kf1G2...eature=related

There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                Хубаво си направил, ръгай и вместо мен, па аз после ще те гоня

Ся съм на яки битовизми. Старчокът мъкне кат' разпран домати, краставици, праскови, круши ( кайсиите минаха ) и вече станаха над 100 буркана домати, 40 краставици и над 100 компоти.

Викам стига, бре кой ще го яде т'ва? Има и от предната година останало - той си наумил да имало.

Баф мама и тия старчоци. Иначе вчера сам си спретнал един бобец, а па аз тръгнах днес да му правя пиперки бюрек - обърках пълнежа и после гледам, че печените чушки се късат и няма пълнене и ги направих на лентички - бъркани чушки с яйца, сирене, чер пипер и магданоз и да хрупа там.

П.П. Пак си изкара жълт картон - казах му, че 2 дена няма да готвя ( той има да изкара щот' хладилникът е наблъскан ), ама ми писна аз изхвърлям в кофата неща с минал срок на годност, той ги вади и ги връща обратно.

Разни бульончета, сухи супички и т.н. Викам искаш някой да пукне за 50 ст. ли, бре? Жълт картон - хихи

Ай, чиърс и от мИня!

Ти кажи за двете продавачки в хранителния магазин. Мани зимнината... Е сега ставам. Мале и вчера как се напиххх Ужас.. А наздраве... Отворихъ си една бира за да не умра тая сутрин... Ама днес леко че утре съм решил да ходя до офиса.

Коментар

• Похортувахме си с бат Райко. Снощи прекалил с пиенето и обидил Луната задето му правела фасони. Бат Райко и той го разбира познанието.
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    . Не че пия, ама така се казва
                    Хи, хи хи. Пич не ти и трябва, като гледам какви мисли отразяваш в писмен вид, по рождение си на 3 големи.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Ето например. Говорил съм, че е важно да се знае, че по пътя на познанието имаме право да приемаме всичко за истина. Дори и неща, които не само, че не са очевидни, но дори си мислим, че не са истина.

Ето как е по дзен

„Цветето не е червено, върбата не е зелена." Последователите на Дзен възприемат това като нещо напълно приемливо. Докато обмисляме логически извод, ние сме оковани, духът ни не е свободен и истинските факти от живота ни убягват. Но сега вече държим ключа към решенията, ние сме господари на действителността, думите са загубили властта си над нас. Ако искаме да не наречем лопатата лопата, имаме пълното право да го направим — не е необходимо лопатата винаги да си остава лопата. Нещо повече, според Дзен това изразява по-точно действителното състояние на нещата, което не може да бъде обвързано с имена.
                      Добро утро, приятели!

Мечо, според мен много точно попадение с това горното, макар и да изглежда малко абстрактно на пръв прочит, но само на пръв...

Ако Джеки Чан например, не беше приел че стълбата не е стълба, маркучът не е маркуч, вазата не е ваза и всичко друго за което се сетите, щеше да бъде пребит и проснат още на втората сцена от филмите си. Но като се замисля това е част от философията на почти всички филми с източни бойни изкуства, където нещата сякаш губят общоприетите си значения и имена, и просто се сливат с природата и действията на героите. Всичко там някак естествено следва своя ход и няма да видим нещо излишно, нещо не намясто и нещо безполезно - и това е най-вече заради интерпретацията и гледната точка!

Ами като се замислите как е в нашето ежедневие!? Облекли сме нещата (материални или не) в някакви имена, придали сме им някакъв смисъл (често наложен ни от други хора), свързали сме ги с някакви качества и емоции и сме изцяло подвластни на тия общоприети и провъзгласени за общовалидни и "верни" значения. По този начин притъпяваме своята креативност, забравяме че имаме интуиция, действаме винаги шаблонно и сякаш знаем във всеки един момент как ще реагират хората около нас, а и ние самите. Е, за някои това може да е удобно и приемливо, накой обаче може да е прозрял нещо друго, но да му е трудно да избяга от догмите, трети може да е вече по Пътя, но най-важното е както казва Асен, че - Знанието за това е налично, и от всеки човек зависи дали посредством това знание и своите лични убеждения ще стигне до Познанието изразено в цитата по-горе!
                      Според мен това би бил един от пътищата към Свободата, за която всички толкова много говорят и искат, а ако ги попиташ едва ли биха могли точно да обяснят в какво се изразява тя

Лек ден на всички!
                      И помнете: Проблемите не са проблеми, болката не е болка!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        Добро утро, Мечо!
                        Добро утро, тайфата!

Изкарах два много хубави почивни дни. Лентяйствах, четох книжки и гледах телевизия.
                        А днес сутринта дори имах време докато си пия кафето да се полюбувам на розовия изгрев.
                        Хубав ден и успешна седмица, момичета и момчета!
                        Дзенствала си пак . Тук в каньона слънцето още не се вижда. Ся хуквам към баира да го видя и да си пием ракията сутрин рано на гладно. Не че пия, ама така се казва
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                          Това:
                          http://www.youtube.com/watch?v=4MBmjWZX5PU

Некой да каже?

П.П. - Мечо, солото с китарата, и с бас-китарата след това.. и след това и песента.
                          Ни съ ядосвай, както аз съ ядосвам.
                          Карай твойта, мойта е, например, The Shield, второто парче
                          Добро утро tnm
                          Добро утро красавици и юнаци

Тъй тъй, лесно е да се каже.

Ма пък дет викаш. Ма били прости, доказвали аксиоми, ай сиктир. Да доказват, мен какво ми пука. Ма не били догматици, обаче догми съществували. Що за скудоумие. Ма били за равенство, обаче трябвало да има и по равни дето да го дирижират равенството. Ми тоя филм не го ли гледахме вече. Ма съм бил догматик като твърдя, че догми не съществуват. Е, как става тази работа, нали догмата прави догматика. Ма хем съм имал идоли и демони, хем съм говорел за тях така сякаш вчера сме си пили заедно ракията.

Много ме изкефи решението на ООН за забрана на преследването на хора приемащи грешни неща за верни с мотивите, че това е основно човешко право. И ООН е на моя страна. Има господ. Не знам дали ще ми повярваш, но съм си пил ракията и с дядо господ. И с лукавия тоже !!!
                          tnm

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                            Добро утро, тайфата!

Изкарах два много хубави почивни дни. Лентяйствах, четох книжки и гледах телевизия.
                            А днес сутринта дори имах време докато си пия кафето да се полюбувам на розовия изгрев.
                            Хубав ден и успешна седмица, момичета и момчета!
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

• Ама тия почивните дни как наваксах с филмите не е истина. Опатках 3-4 броя за норматив.

Е, досега гледах тоя Отмъстителите. Баф ма'а не смогвах да мета гилзите накрая на филмеца. Голямо пуцане се пуцаха

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                                Здравейте.. Е сега станах че днес си дойдох от гръцко.. Много добре изкарах.. В Сандански на отиване реших да преспя една нощ че бях много пиян и ме хвана страх да не ме спрат на границата... Викнах си една кака и много ми хареса и се спазарихме да я водя смен на гърция.. Млако скъпо ми излезе, защото и платих за 4 пълни дни, ама поне си осигурих секса за почивката... Даже утре идва в София мацката, малко тук да поработи за едно мое момче, па и аз да си довърша започнатото...И се утрепах от пиене... Толко Плумари и калмари си вкарах в корема, че щях да уъмра.. Едната вечер повърнах цял калмар.. Кка съм го глътнал още е мистерия за мен (гледам тук бая мистерии сте разисквали та може и по този въпрос да помислите). Единствено негативно че пак ме арестуваха на Халкидики.. И пак за уриниране и дефекиране в парк.. Дееба и гърците... Па се оказа че имам 1 100 евро неплатени глоби.. Една превишена скорост и едно дребно хулиганство... Ха наздраве. Липсваше ми българската ракия та си отворих една бутиолка с разните мезета дето си домъкнах от Гърция (разни сирена, маслини и мариновани мезета...)..

Бат Маранди пратих един агент на Арбанаси - няма да е там да пращам италианеца. Много било скучно, хотелите били мноог опоскани и пълни с румънци и селяни.. Механите не били лоши, но нищо особенно.. И той като теб по му харесал Люляка от Извора... Резервирах им във Велинград - малко е селско ама като нама друго.. Да се ебем и туристическата дестинация. Няма едно ямсто за нормални туристи - станахме държава само за пиене и курви за по една кутия Виктори... Утре па нема да се работи, ама във вторник, жив умрял отивам на работа, че бая време не съм ходил... Ха наздраве.
                                Хубаво си направил, ръгай и вместо мен, па аз после ще те гоня

Ся съм на яки битовизми. Старчокът мъкне кат' разпран домати, краставици, праскови, круши ( кайсиите минаха ) и вече станаха над 100 буркана домати, 40 краставици и над 100 компоти.

Викам стига, бре кой ще го яде т'ва? Има и от предната година останало - той си наумил да имало.

Баф мама и тия старчоци. Иначе вчера сам си спретнал един бобец, а па аз тръгнах днес да му правя пиперки бюрек - обърках пълнежа и после гледам, че печените чушки се късат и няма пълнене и ги направих на лентички - бъркани чушки с яйца, сирене, чер пипер и магданоз и да хрупа там.

П.П. Пак си изкара жълт картон - казах му, че 2 дена няма да готвя ( той има да изкара щот' хладилникът е наблъскан ), ама ми писна аз изхвърлям в кофата неща с минал срок на годност, той ги вади и ги връща обратно.

Разни бульончета, сухи супички и т.н. Викам искаш някой да пукне за 50 ст. ли, бре? Жълт картон - хихи

Ай, чиърс и от мИня!

Коментар

Working...
                                X