IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Русото ще ме извини, ама в тази жега нямам желание за къркане.
    Ей, за т'ва ще ни превземат чайниците.

Щот' докат' съ Дзен-вате по чайнишки, не давате никой да ви Дзън-не по булгарски

П.П. На Серго му е лесно, ама ся мисля тия дни да спретна на старчокът един хлебен пудинг ала Ню Орлианс, демек със сос от виски, ъъ .. бърбън му викат ония.

На ТНМ-чева няма да й дам, щот' тя не кърка

Ай, Дзън!

Коментар

• Заради Айрън мен ще трябва да го гледаме "Отмъстителите".
      Иначе не е моят жанр.

Коментар

Че ти по рождение си на 3 големи.
        Last edited by sergo; 20.08.2012, 20:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
          Че това е оксиморон.

Пак не си разбрала сестро.
          Трябва да редуваш дзен със дзън.
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

Дзенствах, в съчетание с медитация.

Изразът ми хареса. От нататък като мързелувам ще редувам дзенстване с медитация.
            Някак по-изтънчено звучи от "лентяйствах"

Че това е оксиморон.

Пак не си разбрала сестро.
            Трябва да редуваш дзен със дзън.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              Дали света е станал по добър или просто един мазен циганин се е изразил мазно

Като оная приказка за песимиста, оптимиста и .....бутилката.

Коментар

Дзенствала си пак . Тук в каньона слънцето още не се вижда. Ся хуквам към баира да го видя и да си пием ракията сутрин рано на гладно. Не че пия, ама така се казва
                Дзенствах, в съчетание с медитация.

Изразът ми хареса. От нататък като мързелувам ще редувам дзенстване с медитация.
                Някак по-изтънчено звучи от "лентяйствах"
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                  Ама тия почивните дни как наваксах с филмите не е истина. Опатках 3-4 броя за норматив.

Е, досега гледах тоя Отмъстителите. Баф ма'а не смогвах да мета гилзите накрая на филмеца. Голямо пуцане се пуцаха

Ма си пропуснал да източиш Гибель империи / Гибелта на империята (2005)
                  Вчерашен е.Кат мене.
                  Има нещо в него.От старите руски филми.
                  Но е по-правдив исторически.

http://zamunda.net/details.php?id=320801&hit=1

ПС - Не го давай на Манчо, щот там поплюват ония с кръглите такета.
                  А в тия жеги - не се знае знаели се.

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
                    Онзи ден на последната спирка на автобус №72 се качи един мазен циганин от "факултета" при почти пълен вече автобус. Той се обърна към една не по-малко мазна циганка от "факултета" "-Госпожо бихте ли ми продупчили билета?". Тогава аз си зададох същия въпрос като на А. Бенет, само че с обратен знак.
                    Дали света е станал по добър или просто един мазен циганин се е изразил мазно
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                      Сладурана....

Коментар

• И още един поздрав от нинджата Арти с пожелание за хубава вечер! Време е за нещо разхлаждащо

https://www.youtube.com/watch?v=yJrB...eature=related

https://www.youtube.com/watch?v=N3CX...eature=related

https://www.youtube.com/watch?v=d2aX...eature=related

Adio!
                        There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Zaz - Les Passants - https://www.youtube.com/watch?v=RUmO...ayer_embedded#!
                          There is no right way. Only your own way!

Коментар

"Онзи ден видях един човек да пикае на Джърмин стрийт. И си помислих, дали това не е краят на цивилизацията такава, каквато я познаваме ние? Или просто някакъв човек си пикаеше на Джърмин стрийт."
                            АЛАН БЕНЕТ
                            Онзи ден на последната спирка на автобус №72 се качи един мазен циганин от "факултета" при почти пълен вече автобус. Той се обърна към една не по-малко мазна циганка от "факултета" "-Госпожо бихте ли ми продупчили билета?". Тогава аз си зададох същия въпрос като на А. Бенет, само че с обратен знак.

Коментар

"Онзи ден видях един човек да пикае на Джърмин стрийт. И си помислих, дали това не е краят на цивилизацията такава, каквато я познаваме ние? Или просто някакъв човек си пикаеше на Джърмин стрийт."
                              АЛАН БЕНЕТ

Що не?
                              Сега погледнах през прозореца на офиса.
                              В центъра на София/уж Сити/, хората едвам-едвам пърхат с крилца.Като на каданс.

Може пък баш това да е ефекта на "пикающия пеперуди"?

Или в шадравана?

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                Серго,

пак не си разбрал, брато.

Спора беше между Дзен и Дзън

Да бе, прав си.Как беше - "лапсус лин...."

Коментар

Working...
                                X