Аз съм се подкарал на бира с патладжани печени на фурна пълнени с плънка от вътрешността им, кайма и отгоре с топено сирене. Мисля, че мога цял ден да изкарам с тях на масата, но ще трябва скоро да ходя на шопинг в близкия МОЛ.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение........
Ха наздраве.. Днеска съм на около бутилка мастика и съм се понал къде 8 сутринта... С едни рибни мезета... Много хладен ден.. Само за къркане.
Много хубав ден за къркане, кат' финиширам тая бленда ще отида си взема още една.
Ай, поздравче с тоз парцал:
Пара байлар Ла бамба, пара байлар ла бамба ......
http://www.youtube.com/watch?v=PK2HANwsUWg
За дзън-будизЪмъ ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Не се дигат революции за щяло и нещяло. Мое да сме били пиени, но помним, че предпазливостта е майка на мъдростта
П.П. В моето местообитание, кодът за вятър клони към вишневочервен. Как е край морето?
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеНе лично на мен, говорим принципно. Аз съм човек който се развива сам за себе си. Записва Н-броя магистраури, специалиации, не отсъства от работа, винаги е точен и се старае да бъде коректен. В повечето случаи харесват нещата, които правя, защото се старая първо да съм доволна сама от себе си и после другите, а не чакам някой да ми сочи грешките и да ми напомня да си свърша нещата, защото съм закъсняла (примерно). Но не всички хора действат по този начин. И плюс това не съм част от системата, за която си говорим. Но пък съм чувала, от познати че когато е установен един тертип на работа, нов не се приема, креативността, бързината, бързите реакции не винаги се приемат положително от всички. Но не е ли видЕло оЧо и пипнАла ръка нали знаете всичко си остава в сферата на приказките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЧестно казано не мога да разбера кой не ти позволява да се развиваш?Не може да отидеш някъде и ти да преценяваш какво и как да се прави.Не може ти да преценяваш кой колко се раздавал.Бе хора оправете си чипа щото още много бой глад мизерия и еб.н ви чака.Ще ми дойде някоя си във фирмата ми и ще ми се прави на неформален лидер или началник??????!!!!!!!!!!!Ужас!!!!!!!!!!!В моята фирма АЗ ПРЕЦЕНЯВАМ кой какво да работи как да го работи и колко да получава.Който не е съгласен си отваря собствена фирма и там пробва да се развива както намери за добре мое да се раздава и на 10000000000000000000000000000%.
Поздрави!Last edited by artemida_sofyanska; 11.09.2012, 17:29.There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЧестно казано не мога да разбера кой не ти позволява да се развиваш?Не може да отидеш някъде и ти да преценяваш какво и как да се прави.Не може ти да преценяваш кой колко се раздавал.Бе хора оправете си чипа щото още много бой глад мизерия и еб.н ви чака.Ще ми дойде някоя си във фирмата ми и ще ми се прави на неформален лидер или началник??????!!!!!!!!!!!Ужас!!!!!!!!!!!В моята фирма АЗ ПРЕЦЕНЯВАМ кой какво да работи как да го работи и колко да получава.Който не е съгласен си отваря собствена фирма и там пробва да се развива както намери за добре мое да се раздава и на 10000000000000000000000000000%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеАбее там е друга работато една-две птички пролет не правят нали знаеш, дори да сме ентуиасти и да се раздаваме на 100-200% винаги има хора, мислещи еднакво и непозволяващи на другите да се развиват. При 50 души работещи по един начин един нов, работещ различно или опитващ се да прави нещата добре, бива увлечен от общото и за няколко години ентусиазма му утихва, бавно и полека
защото да се бори с вятърни мелници и да си троши главата само няма смисъл
Така съм чувала
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеТака е само съдебната система не струва докато си свирите и рисуватето една-две птички пролет не правят нали знаеш, дори да сме ентуиасти и да се раздаваме на 100-200% винаги има хора, мислещи еднакво и непозволяващи на другите да се развиват. При 50 души работещи по един начин един нов, работещ различно или опитващ се да прави нещата добре, бива увлечен от общото и за няколко години ентусиазма му утихва, бавно и полека
защото да се бори с вятърни мелници и да си троши главата само няма смисъл
Така съм чувала
There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеЕто видите ли от нас юристите излизат хора!Кой музикант, кой художник
Коментар
-
Кой ще ми види сайтчето за изпита, м? И гласувайте в анкетата (моля), приемам критики само ако са градивни, иначе
http://pravatavzdraveopazvaneto.webnode.com/
п.п. ползвала съм безплатна платформа, че да не се озорвам много все пак имам хиляда работи да правямного е удобно за който не си е правил до сега пък иска сайт
Могат да се правят корекции и в раздел "CSS". Лично на мен ми идва малко розов, но пък си беше по "поръчка" на позната и съм се постарала да се съобразя с желанията й в общи линии. Ако имате някакви идеи, слушам
(така де чета...)
А и не съм запълнила още всички рубрики, довършвам ги
There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Невероятно, но факт!
Това не е снимка, а рисунка с цветни химикалки BIC,
рисувана не от художник, а от юрист !
Born in 1983, went through Law School and graduated in 2007.Кой музикант, кой художник
http://www.youtube.com/watch?v=FoOkS...9bT&playnext=3There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Невероятно, но факт!
Това не е снимка, а рисунка с цветни химикалки BIC,
рисувана не от художник, а от юрист !
Born in 1983, went through Law School and graduated in 2007.
Q:How many colors do you have and what pens are these?
A: I have 8 colored Bic ballpoint pens, for this I used 6 of them plus black. They are just common everyday ballpoint pens.
Q: Where do you get them? I have never seen them.
A: Staples, Ebay, Amazon, and pretty much any good office supply store, just because you haven't noticed them before doesn't mean they don't exist.
Q: Do you use any other medium mixed with the ballpoint pens?
A: No, I just use ballpoint pens for these drawings. Everything is 100% ballpoint pen.
Q: How do you mix the colors? How do you blend them?
A: I don't mix them nor blend them. Ballpoint pen ink dries instantly and can not be erased. I just cross hatch the different colors in layers to create the illusion of blending and the illusion of colors I don't actually have.
Q: Are you a professional Artist?
A: No, I'm just a lawyer, art is just a hobby for me, although it takes from 5 to 50 hours to finish each drawing. I started drawing when I was 2.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеХабитатът ми варира в доста широки граници - от Предбалкана до билото на Стара Планина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеХабитатът ми варира в доста широки граници - от Предбалкана до билото на Стара Планина.
П.П. Казваш, че душицата ти доста е кръжила над теб, преди да се прибере в тялото ти!?
След това пак в задъханата от смога София, където ми се озъбиха отново тулите и бетонът /моята велика инвестиция/ лакоми да изядат времето ми в постоянни грижи за поддръжка.
Аз отмъстителят обаче, упорито съм ги оставил на самотек и още безметежвам в нета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеКъде е твоето битничество? Гледай да не те отвее вятърко в друго измерение, щото мене снощи ме отвяДнес беше твърдото приземяване, по трудно от прилуняването на Армстронг, вечна му памят за малката стъпчица-гигантски скок за човечеството!
.
П.П. Казваш, че душицата ти доста е кръжила над теб, преди да се прибере в тялото ти!?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар