IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз съм се подкарал на бира с патладжани печени на фурна пълнени с плънка от вътрешността им, кайма и отгоре с топено сирене. Мисля, че мога цял ден да изкарам с тях на масата, но ще трябва скоро да ходя на шопинг в близкия МОЛ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
      ........
      Ха наздраве.. Днеска съм на около бутилка мастика и съм се понал къде 8 сутринта... С едни рибни мезета... Много хладен ден.. Само за къркане.
      Ха така ( ан тъй, анджак ) - тъкмо се бях притеснил, че сам си поркам - хихи

Много хубав ден за къркане, кат' финиширам тая бленда ще отида си взема още една.

Ай, поздравче с тоз парцал:

Пара байлар Ла бамба, пара байлар ла бамба ......

http://www.youtube.com/watch?v=PK2HANwsUWg

За дзън-будизЪмъ ...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Добро утро, Мечо!
        Добро утро, тайфата!

Не се дигат революции за щяло и нещяло. Мое да сме били пиени, но помним, че предпазливостта е майка на мъдростта

П.П. В моето местообитание, кодът за вятър клони към вишневочервен. Как е край морето?
        Ветровито
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
          Не лично на мен, говорим принципно. Аз съм човек който се развива сам за себе си. Записва Н-броя магистраури, специалиации, не отсъства от работа, винаги е точен и се старае да бъде коректен . В повечето случаи харесват нещата, които правя, защото се старая първо да съм доволна сама от себе си и после другите, а не чакам някой да ми сочи грешките и да ми напомня да си свърша нещата, защото съм закъсняла (примерно). Но не всички хора действат по този начин. И плюс това не съм част от системата, за която си говорим. Но пък съм чувала, от познати че когато е установен един тертип на работа, нов не се приема, креативността, бързината, бързите реакции не винаги се приемат положително от всички. Но не е ли видЕло оЧо и пипнАла ръка нали знаете всичко си остава в сферата на приказките.
          Арти обясних ти как стоят нещата.Който не иска да се промени стои безработен и приказва дълбоки приказки колко лошо е тук.Пак повтарям кой какви дълбоки приказки приказва е едно а какво върши друго.простотията в България е неизтребима.Отива на работа и вместо да работи почва едни приказки тоя такъв оня онакъв.Тия са глупаци това не се прави така.Аз работя най много но Минчо взема повече от мен.Такива не ги търпя и секунда.Или млъкват или чао.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            Честно казано не мога да разбера кой не ти позволява да се развиваш?Не може да отидеш някъде и ти да преценяваш какво и как да се прави.Не може ти да преценяваш кой колко се раздавал.Бе хора оправете си чипа щото още много бой глад мизерия и еб.н ви чака.Ще ми дойде някоя си във фирмата ми и ще ми се прави на неформален лидер или началник??????!!!!!!!!!!!Ужас!!!!!!!!!!!В моята фирма АЗ ПРЕЦЕНЯВАМ кой какво да работи как да го работи и колко да получава.Който не е съгласен си отваря собствена фирма и там пробва да се развива както намери за добре мое да се раздава и на 10000000000000000000000000000%.
            Не си прав. И не говорим за някакво налагане на мнението ти над другите, напротив, става въпрос за това, че в началото много млади хора се стараят, много се стараят и се опитват сами за себе си да вземат нестандартни решения, да действат ако трябва различно, не да се отказват при първата възникнала трудност или пък тогава когато нещо им липсва тъй че да си свършат нещата без да озорват прекалено, нали, измислят как могат да стана нещата. И този енстусиазъм, често пъти дразни околните. Не защото им натякват нещо, дават им тон как да си вършат работата, а защото, примерно видейки дадения началник, че някой работи различно може да хареса начина му на работа. Всеки обича подчинените му да се сещат за всичко и дори да му напомнят да не си забравя нещата, тъй че да върви работата. Но пък останалите служители, свикнали да го "дават по-лежерно" се дразнят понякога и накрая като мине времето (условно понятие - месец,година,две, пет или повече) служителят вижда ако попада все на такива места, че е излишно да се бори с вятърни мелници и вместо да го гледат останалите на кръв или "по диагонал" може да си работи чино и почтено като останалите. Който го гризе отвътре и иска повече си го прави тихичко, изпипва си нещата и това е. Иии абе не ми се влиза в подробности не съм в настроение. Надявам се си ме разбрал какво имам предвид.

Поздрави!
            Last edited by artemida_sofyanska; 11.09.2012, 17:29.
            There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              Честно казано не мога да разбера кой не ти позволява да се развиваш?Не може да отидеш някъде и ти да преценяваш какво и как да се прави.Не може ти да преценяваш кой колко се раздавал.Бе хора оправете си чипа щото още много бой глад мизерия и еб.н ви чака.Ще ми дойде някоя си във фирмата ми и ще ми се прави на неформален лидер или началник??????!!!!!!!!!!!Ужас!!!!!!!!!!!В моята фирма АЗ ПРЕЦЕНЯВАМ кой какво да работи как да го работи и колко да получава.Който не е съгласен си отваря собствена фирма и там пробва да се развива както намери за добре мое да се раздава и на 10000000000000000000000000000%.
              Това бате Пешо е валидно само за малкият и среден частен бизнес... Няма как да си отвориш АЕЦ или министерство на финансите или банка... Това естествено не ти пречи още от първият ден да не забележиш че във въпросните институции работят олигофрени, връзкари и че заплатите им не съответстват на вършената от тях работа, най-малко пречупена през призмата на твоята собствена.... Естествено амбициите на младият човек го карат да се бунтува... Не са толкова лесни нещата от живота.. Ха наздраве.. Днеска съм на около бутилка мастика и съм се понал къде 8 сутринта... С едни рибни мезета... Много хладен ден.. Само за къркане.

Коментар

Абее там е друга работа то една-две птички пролет не правят нали знаеш, дори да сме ентуиасти и да се раздаваме на 100-200% винаги има хора, мислещи еднакво и непозволяващи на другите да се развиват. При 50 души работещи по един начин един нов, работещ различно или опитващ се да прави нещата добре, бива увлечен от общото и за няколко години ентусиазма му утихва, бавно и полека защото да се бори с вятърни мелници и да си троши главата само няма смисъл Така съм чувала

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                  Така е само съдебната система не струва докато си свирите и рисувате
                  Абее там е друга работа то една-две птички пролет не правят нали знаеш, дори да сме ентуиасти и да се раздаваме на 100-200% винаги има хора, мислещи еднакво и непозволяващи на другите да се развиват. При 50 души работещи по един начин един нов, работещ различно или опитващ се да прави нещата добре, бива увлечен от общото и за няколко години ентусиазма му утихва, бавно и полека защото да се бори с вятърни мелници и да си троши главата само няма смисъл Така съм чувала

Коментар

Ето видите ли от нас юристите излизат хора! Кой музикант, кой художник
                    Така е само съдебната система не струва докато си свирите и рисувате

Коментар

• Кой ще ми види сайтчето за изпита, м? И гласувайте в анкетата (моля), приемам критики само ако са градивни, иначе

http://pravatavzdraveopazvaneto.webnode.com/

п.п. ползвала съм безплатна платформа, че да не се озорвам много все пак имам хиляда работи да правя много е удобно за който не си е правил до сега пък иска сайт Могат да се правят корекции и в раздел "CSS". Лично на мен ми идва малко розов, но пък си беше по "поръчка" на позната и съм се постарала да се съобразя с желанията й в общи линии. Ако имате някакви идеи, слушам (така де чета...) А и не съм запълнила още всички рубрики, довършвам ги

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Невероятно, но факт!
                        Това не е снимка, а рисунка с цветни химикалки BIC,
                        рисувана не от художник, а от юрист !
                        Born in 1983, went through Law School and graduated in 2007.
                        Ето видите ли от нас юристите излизат хора! Кой музикант, кой художник

http://www.youtube.com/watch?v=FoOkS...9bT&playnext=3

Коментар

• Невероятно, но факт!
                          Това не е снимка, а рисунка с цветни химикалки BIC,
                          рисувана не от художник, а от юрист !
                          Born in 1983, went through Law School and graduated in 2007.
                          Q:How many colors do you have and what pens are these?
                          A: I have 8 colored Bic ballpoint pens, for this I used 6 of them plus black. They are just common everyday ballpoint pens.
                          Q: Where do you get them? I have never seen them.
                          A: Staples, Ebay, Amazon, and pretty much any good office supply store, just because you haven't noticed them before doesn't mean they don't exist.
                          Q: Do you use any other medium mixed with the ballpoint pens?
                          A: No, I just use ballpoint pens for these drawings. Everything is 100% ballpoint pen.
                          Q: How do you mix the colors? How do you blend them?
                          A: I don't mix them nor blend them. Ballpoint pen ink dries instantly and can not be erased. I just cross hatch the different colors in layers to create the illusion of blending and the illusion of colors I don't actually have.
                          Q: Are you a professional Artist?
                          A: No, I'm just a lawyer, art is just a hobby for me, although it takes from 5 to 50 hours to finish each drawing. I started drawing when I was 2.

Коментар

Хабитатът ми варира в доста широки граници - от Предбалкана до билото на Стара Планина.
                            Почивните дни бе доста жега по билото - така че днес май нещата са станали по нормални

Коментар

Хабитатът ми варира в доста широки граници - от Предбалкана до билото на Стара Планина.

П.П. Казваш, че душицата ти доста е кръжила над теб, преди да се прибере в тялото ти!?
                              Блазя ти! Определено си в по-стерилна среда от мен. На мен ареала скоро се разпростя по протежение на магистрала "Тракия", та чак до крайбрежието на което някои търговци си бяха въобразили, че са на "Ибиза" След това пак в задъханата от смога София, където ми се озъбиха отново тулите и бетонът /моята велика инвестиция/ лакоми да изядат времето ми в постоянни грижи за поддръжка. Аз отмъстителят обаче, упорито съм ги оставил на самотек и още безметежвам в нета.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                                Къде е твоето битничество? Гледай да не те отвее вятърко в друго измерение, щото мене снощи ме отвя Днес беше твърдото приземяване, по трудно от прилуняването на Армстронг, вечна му памят за малката стъпчица-гигантски скок за човечеството!

П.П. Казваш, че душицата ти доста е кръжила над теб, преди да се прибере в тялото ти!?
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X