IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• То така както си я дал графиката, ако е вярна, ясно се вижда, че пряка демокрация е по добра алтернатива.

1. Сега ни командва лявата страна на графиката
    2. При пряка демокрация още в началото имаме напредък, тъй като директно ще започне да ни командва модата.
    3. Модата ще командва в началото, но постепенно командването ще се измества на дясно, защото хората помнят кой какво е казал.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• ха здравйте майстори

ATB - The Autumn Leaves - http://www.youtube.com/watch?v=87ouz...eature=related

ATB-A New Day - http://www.youtube.com/watch?v=HzXMv...eature=related

Наздраве с една студена бира, примерно
      There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
        тази графика за у нас не е вярна
        А така?

(Ние с Мечо сме далеч надясно, затова не се виждаме в този мащаб)
        Last edited by vmankov; 22.06.2012, 13:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
          Бе ти кога правиш ремонт, като си все тук

Когато писах за вродения недостатък на управлението, наречено "демокрация",
          ей за това (разпределение на хората по КИ):

ти ми отговори с уж по-нататъшно развитие (за вал - екстраполация) на моето изказване, което означавало, че народът няма право на участие в управлението.

Не, твоето разширяване на моето изказване е неправилно.
          Имах предвид само това, което казах - демокрацията има своите неизбежни минуси.

Все още не е намерен идеален начин за управление на човешкото общество и, може би, това по начало не е възможно.
          Ти така, както го казваш сега, не ми противоречиш особено. Така или иначе пряката демокрация е много по добър вариант от представителната.

Аргументи в тема политика сме дали бол.
          tnm

Коментар

ти ми отговори с уж по-нататъшно развитие (за вал - екстраполация) на моето изказване, което означавало, че народът няма право на участие в управлението.

Все още не е намерен идеален начин за управление на човешкото общество и, може би, това по начало не е възможно.
            тази графика за у нас не е вярна
            http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              Колкото да кажа нещо.

ПП Иначе най обичам за психология и власт, щото от това разбирам.

Last edited by vmankov; 22.06.2012, 13:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Колкото да кажа нещо.

Не забравяй працентите все пак ...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Сбърках, най много разбирам от ПЛАЖ. Но като му дойде времето. Много съм бавен и още не съм свършил с ремонта.
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                    Добро да е...утрото Ви!

Мечо, за физиката, историята, философията, политиката, филологията, ежедневието или нещо друго говориш!?
                    Колкото да кажа нещо.

tnm

Коментар

• Добро да е...утрото Ви!

Мечо, за физиката, историята, философията, политиката, филологията, ежедневието или нещо друго говориш!?

Коментар

• Добро утро лъвове и лъвици. Успешен ден

Коментар

• Добро утро tnm
                          Добро утро приятели

Темата май се изчерпи, изпаднала на 2 ра страница.
                          tnm

Коментар

• Да Лихачов и Разпутин- добре са го казали,а монголците още си пишат на кирилица

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                              ... Аха
                              и той лично ти сподели, от коя точно дейност му е шрамът ...
                              Така ли ?
                              Не. Това е мое предположение, за да придам повече тежест на поста си.
                              А ти мислиш ли, че това е бръчка от постоянно дълбоко академично мислене?

Гледал съм го по талавизера, много достоен и умен човек.

Добафка: Намери Варлам Шаламов, ако искаш да прочетеш какво е било по лагерите. 20 години в сталинските лагери.
                              Да, ето (май знаеш руски език): http://flibusta.net/a/11101
                              Виж
                              Колымские рассказы
                              Артист лопаты
                              Левый берег
                              Last edited by vmankov; 21.06.2012, 17:19.

Коментар

...
                                ... Аха
                                и той лично ти сподели, от коя точно дейност му е шрамът ...
                                Така ли ?
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X