IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Ъмм ...,

то за мъжкия "цъфтеж" в полунощ и не само в полунощ е ясно - всичко мъжко у форумО цъфти и върже. Ама ме притеснява тая дефиниция папрат.

Тук хигиената е на висота

П.П. Да слагам ли точка +18 ....

П.П.П. К'во й има на Слънчевото, бря - аз пак не съм в час да се таковам в Русата кордела?
    Ъммм, на висота е
    Само Космо и Вманков са по-люти в приказките

П.П Сънито си счупи крачето.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
      Вземай сертификати дори и в момента да ги считаш излишни-западняците се "прекланят" пред тях.Taм Meчо може да обясни най-добре=изкарал ли си medical care- $$$$$ към заплатата,водач ли си на спасително средство-пак $$$
      и т.н.
      на мен ми остана още един,там малко е параграф 22-искат ми точно определен стаж 6м,за да ме допуснат до изпит,а тоя моя 20годишен не го признават, но...
      Ние ще победим-Венсеремос
      Мъ кък. Разбира се, че ще победим

П.П. Милом, много мразя, когато се пробват да ми " вдигат хляба на високо".
      Затова имам доста сертификати
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Ей на тази графика се крепи форекс търговията. А още по-интересно е, че тези с IQ от средата на абсцисата се мислят за най-умни. Дай Боже повече такива.

П.П. Не знам дали има графика, която показва мнението на индивида за самия него, съпоставено с реалното му IQ. Ще бъде полезна и за процесите по управление на обществата.
        На тази графика се крепи целият социален, икономически и какъвто там се сетиш живот.
        Тя задава фона.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Направо си беше битка, ама не при Зела, а в София - отидох, поогледах се и взех докИмента

П.П Със задоволство забелязвам, че на последните сателитни снимки няма движение на жива сила и земекомна техника в оказаните координати. Тадява имате ли мъжка папрат, че нощеска освен прибирането на златото, трябва да си откъсна и цвят от мъжка папрат, която цъфти в полунощ!?
          Не я разбираш психологията. Аз всичкото си злато ти давам, че за един гюрлюк ли ще се циганя. Ако няма ще посея !!!
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
            http://ald-bg.narod.ru/biblioteka/Ro...apim1pismo.htm

Вижте и кореспонденцията м/у Симеон и Фотий.

п.п.Съни, махнаха ли ти гипса? Бързо възстановяване.
            Руските царе и императори са се титулували цар (император) на всички българи.
            tnm

Коментар

. Тадява имате ли мъжка папрат, че нощеска освен прибирането на златото, трябва да си откъсна и цвят от мъжка папрат, която цъфти в полунощ!?
              Ъмм ...,

то за мъжкия "цъфтеж" в полунощ и не само в полунощ е ясно - всичко мъжко у форумО цъфти и върже. Ама ме притеснява тая дефиниция папрат.

Тук хигиената е на висота

П.П. Да слагам ли точка +18 ....

П.П.П. К'во й има на Слънчевото, бря - аз пак не съм в час да се таковам в Русата кордела?

Коментар

Добър вечер, Мечо!
                Добър вечер, тайфата!

Успях най-накрая да се добера до пещерата е да пусна камъка на входа.
                Обаче два дни у Софето ми се разката фамилията. Големи жеги уцелих. На всичкото отгоре от службата ми имаше изтичане на поверителна информация, свързана с пребиваването ми в столицата, та още на Централна автогара бях посрещната от двама мои колеги, които следват задочно.
                Първоначално бях решила да отседна в един хотел в Студентски град, ама бандата реши, че ще е много тесногръдо от моя страна, ако не преспя в блок №58.
                С една дума - припомних си накъсаните тапети, горещите и задушни стаи и наличието на домашни любимци /хлебарки/
                Пък няма да ви разказвам каква богата културно-масова програма ми бяха приготвили. Кръчми, дискотеки, чалготеки ...
                Ама на другият ден - мъка, мъкаааа. Като се наредиха едно стадо доценти и професори и се започнаха опитите за два дни да ми направят още две гънки на мозъка / подчертавам заради Зарко/ Не мисля, че усилията им се увенчаха с успех. Ноооо, имам си сертификат, а това е важното
                Вземай сертификати дори и в момента да ги считаш излишни-западняците се "прекланят" пред тях.Taм Meчо може да обясни най-добре=изкарал ли си medical care- $$$$$ към заплатата,водач ли си на спасително средство-пак $$$
                и т.н.
                на мен ми остана още един,там малко е параграф 22-искат ми точно определен стаж 6м,за да ме допуснат до изпит,а тоя моя 20годишен не го признават, но...
                Ние ще победим-Венсеремос
                http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Добър вечер

Вярно е, че по добре кетап, отколкото знания. Знанията, колко му е, ще седнеш, ще прочетеш, ще узнаеш (както е казал един велик пълководец). Обаче ако нямаш кетап, язък ти за знанията.

Направо си беше битка, ама не при Зела, а в София - отидох, поогледах се и взех докИмента

П.П Със задоволство забелязвам, че на последните сателитни снимки няма движение на жива сила и земекомна техника в оказаните координати. Тадява имате ли мъжка папрат, че нощеска освен прибирането на златото, трябва да си откъсна и цвят от мъжка папрат, която цъфти в полунощ!?
                  Мечо

Коментар

• http://ald-bg.narod.ru/biblioteka/Ro...apim1pismo.htm

Вижте и кореспонденцията с Николай Мистик, Фотий и др.

п.п.Съни, махнаха ли ти гипса? Бързо възстановяване.
                    Last edited by val/she; 23.06.2012, 23:14.

Коментар

Добър вечер, Мечо!
                      Добър вечер, тайфата!

Обаче два дни у Софето ми се разката фамилията. Големи жеги уцелих. На всичкото отгоре от службата ми имаше изтичане на поверителна информация, свързана с пребиваването ми в столицата, та още на Централна автогара бях посрещната от двама мои колеги, които следват задочно.
                      Първоначално бях решила да отседна в един хотел в Студентски град, ама бандата реши, че ще е много тесногръдо от моя страна, ако не преспя в блок №58.
                      С една дума - припомних си накъсаните тапети, горещите и задушни стаи и наличието на домашни любимци /хлебарки/
                      Пък няма да ви разказвам каква богата културно-масова програма ми бяха приготвили. Кръчми, дискотеки, чалготеки ...
                      Ама на другият ден - мъка, мъкаааа. Като се наредиха едно стадо доценти и професори и се започнаха опитите за два дни да ми направят още две гънки на мозъка / подчертавам заради Зарко/ Не мисля, че усилията им се увенчаха с успех. Ноооо, имам си сертификат, а това е важното
                      Добър вечер

Вярно е, че по добре кетап, отколкото знания. Знанията, колко му е, ще седнеш, ще прочетеш, ще узнаеш (както е казал един велик пълководец). Обаче ако нямаш кетап, язък ти за знанията.
                      tnm

Коментар

• Добър вечер, Мечо!
                        Добър вечер, тайфата!

Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                          Марантичка благодаря,че ме подсети ме подсети за еньов ден) както не мога да ходя ще взема да се раходя ))
                          Голям кулинар си станал, браво, направо ми се привиждат сега панагюрски яйчица със студения кисел сос ))
                          ...като изключа един период, в който нщо се беше разпенил, винаги ми е било интересно да те чета, поздрави
                          http://www.youtube.com/watch?v=p27KM...feature=fvwrel

На всички усмихнат ден

Бе, да не се фукам, ама ей така изглеждат, само дет' ги наръсъх със ситен магданоз отгоре и стана класика ( само да видя как се качваха картинки у форумО ).

То, к'во да се фукам - направо се изхвърлих май - хихи

Чиърс!
                          Last edited by marandi; 23.06.2012, 21:33.

Коментар

• еееее, вие ако не знаете, кой знае )))
                            няма да се давате ей така ))
                            Благодаря, Мечо и на теб бодър дух

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                              Не знам какъв е точно спора, но да, братята, изпратени от василевса създават азбука за българите, не за славяните, т.е. българска аз буки и веди )
                              Дойде тука един и заяви, че с бате Маранди не знаем история. Като го поставихме на тясно, вместо да признае, че сме прави, започна да измисля нов латински.

Скорошно оздравяване
                              tnm

Коментар

• Не знам какъв е точно спора, но да, братята, изпратени от василевса създават азбука за българите, не за славяните, т.е. българска аз буки и веди )

Коментар

Working...
                                X