IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    Благодаря на всички за милите думи
    макар, споменаването на травмата да беше, единствено в контекста на причината и...прочетената една страница мнения по някакви събития...

Едно въпросче към софиянци - знаете ли нещо работещо на Витоша с прилични условия за преспиване...и в частта й откъм Златни мостове. Едни приятели ме питат, но в момента ми хрумва хотел "Елица", но пред соц. обстановката му препоръчвам станциите на летците, на военните или Трендафила...но какво работи в момента нямам идея...

ааа, да сте чували за някаква връзка при счупване(пукване) и вредно въздействие, конкретно, на ...червеното вино
    Пийвай айранче да се калцира.
    http://youtu.be/mV1vbMuFF48
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

Благодаря на всички за милите думи
      макар, споменаването на травмата да беше, единствено в контекста на причината и...прочетената една страница мнения по някакви събития...

Едно въпросче към софиянци - знаете ли нещо работещо на Витоша с прилични условия за преспиване...и в частта й откъм Златни мостове. Едни приятели ме питат, но в момента ми хрумва хотел "Елица", но пред соц. обстановката му препоръчвам станциите на летците, на военните или Трендафила...но какво работи в момента нямам идея...

ааа, да сте чували за някаква връзка при счупване(пукване) и вредно въздействие, конкретно, на ...червеното вино
      Хижа Кукер е твоето място ...
      в световната мрежа има данни ...
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
        Пашалък ?
        (извиняаам се)
        паша и лък, нещо като като богат улов на пашата и...рахатлък

Коментар

Да. Ако носиш две 20 литрови туби с червено вино, то тогава виното има вредно въздействие при счупване(пукване).

Коментар

• Благодаря на всички за милите думи

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              Ергенлък - Пашалък
              Пашалък ?
              (извиняаам се)
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

и то ЗАКЛЕТ !!!
                Ергенлък - Пашалък
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• Маранди, благодаря за съветите, много са ценни

Съжалявам за майчето ти - мир на праха й! Позната ми е болката и моята си замина неотдавна, освен болка и празнота, стои загнездено и едно чувство за вина, че не съм била често и достатъчно близо, че съм пропускала да й казвам колко я обичам...
                  Но и ми напомня да не забравям близките и мили същества около мен и всекидневно да изразявам любовта си.
                  Отвори ми и очите за маловажните неща в живота.

Коментар

и то ЗАКЛЕТ !!!
                    щастливец си ти
                    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      Е, дойдохме си на думата - хихи

И аз се псувам, че кат' опъна петалата някой ден и ще гледам стадо лицемери, дет' на чупки и стойки го докарват, ама ще има и добри 'орица и дано успеят да се организират да направят едно яко купонясване.

П.П. Не знам дали си чел, но при т.нар. "траки" ( дет' са си българи ) когато се е родил човек всичко го оплаквали, а когато си замине всичко е купонясвало, че вече няма да се мъчи и си е заминал.

И една цивилизация се познава по обредните ритуали и в момента леко сме се отклоноли от "тракийските", ама бачкам сега кат' побъркан и аз да се възстанови баланса, че тия думички "време/календар" са за полу-идиоти.

Хихи - днес било вторник, чак сега погледнах - ама тук времето е нЕкво тегаво, т.е. "облачно", ама майките си закараха дечицата до детската градина и се юрнаха да правят "кариера" ( смигам ).

Ай, чиърс Батка и още "малко" тряя избутаме, щот' не сме подготвили след нас стадо профи-пиянки, дет' скандинавците държавата ги мачка да къркат бира всеки ден, а тия тук се ошумуляват още. Ама то и бирата не е оная бира - *амка му, дет' си миришеше на хмел и висеше на парцали по бутилките. Ся нЕкви табели купуваме, демек лъскава табела ( опаковка ) и нЕква гадост вътре те дебне - хихии

Така си е брат... Наздраве.. Аз минах на ракийка... Звъннах и на една любима моя мома (малко е скъпичка но прави уникални екстри). Чакамя всеки момент... Решил съм на бързо да мина и след това да се отдам на пиене.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        Сигурен ли си!? Да не речеш после, че не си усетил адекватна реакция
                        При слепите няма такоз нещо ...
                        Казана дума - фурлен камек ...
                        Ама па работещите ситива са много работещи ..

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                          Колчо ,ти да не си ергенин
                          от бисерите
                          и то ЗАКЛЕТ !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                            Неее, не моЖ ме излъга
                            Какви лъжи.....аз от състрадание.....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              С нужната работа и подходящото положение .... ще си ги наместиш без да се зориш.......
                              Неее, не моЖ ме излъга
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

Вси си мисля, че някак ще се разберем ...
                                Колчо ,ти да не си ергенин
                                от бисерите
                                http://milom.blog.bg/

Коментар

Working...
                                X