IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Аз това заради един такъв вълк го пуснах. Морето го взе по това време преди няколко години. Широка душа и добро сърце имаше. Познаваше я лично, разказвал ни е за нея. Знаеше стиховете и. Тя остава дете чудо, но ако беше жива щеше да е на нашите години. Господ прибира при себе си първо тези, които обича най много.
    ..и тези, които е докоснал .....
    Ако бях шеф на радио в 7 ч щях да прочитам по един стих от поезията й... за да започва деня с доброта....
    Ноооо стига сантименти..
    Да отиваме на коридата, където и днес 10 бика ще паднат в борбата......

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Евала, Мечо..!!!!
      Трудно ми е да възприема един морски вълк да чете това дете - чудо.....Както казват хората - силните мъже са с добри души.....
      Не можах да и намеря стихосбирката в момента, но когато я четох преди време, си поплаквах тайничко от стиховете й .........

Космо, ще ти пиша една случка, а ти ще се сетищ за какво ти я пиша......
      Преди 15 г ми резнаха един фибром в гърлото...Нищо операция....
      Професорката като ме изписваше ми каза - този път прескочи трапа , но ако пушиш следващият път не гарантирам, че няма да ти сложа копче на гърлото .........
      Излезнах , хвърлих цигарите в коша и от тогава не търпя дим.......
      Било нещо като психологичен шамар .......
      Не е важно кой, какво ти казва а е важно кой, какво ти мисли......
      За съжаление има два начина за отказване на цигарите доброволен и чрез шамар.Ти си получил шамар и си ги отказал.За съжаление.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Трудно ми е да възприема един морски вълк да чете това дете - чудо
        Аз това заради един такъв вълк го пуснах. Морето го взе по това време преди няколко години. Широка душа и добро сърце имаше. Познаваше я лично, разказвал ни е за нея. Знаеше стиховете и. Тя остава дете чудо, но ако беше жива щеше да е на нашите години. Господ прибира при себе си първо тези, които обича най много.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

Добро утро tnm
          Добро утро хубави хора

Малко поезия, докато не се е почнало

.........
          Петя Дубарова

Евала, Мечо..!!!!
          Трудно ми е да възприема един морски вълк да чете това дете - чудо.....Както казват хората - силните мъже са с добри души.....
          Не можах да и намеря стихосбирката в момента, но когато я четох преди време, си поплаквах тайничко от стиховете й .........

Космо, ще ти пиша една случка, а ти ще се сетищ за какво ти я пиша......
          Преди 15 г ми резнаха един фибром в гърлото...Нищо операция....
          Професорката като ме изписваше ми каза - този път прескочи трапа , но ако пушиш следващият път не гарантирам, че няма да ти сложа копче на гърлото .........
          Излезнах , хвърлих цигарите в коша и от тогава не търпя дим.......
          Било нещо като психологичен шамар .......
          Не е важно кой, какво ти казва а е важно кой, какво ти мисли......

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Хихихи

Нямам време да преглеждам цялата тема и как се е стигнало до този въпрос за майните, но Браточката за майните в Турция е прав и педалския акцент в тях:

Ще цитирам по памет на Български една турска псувня, която ми направи впечатление преди 15 години.
            ------------------------------------------------------------------------------------------------
            Метат едни мангалки пред 1 офис с метлите, тръшкат ония там тенекиените приспособления и крякат кат' гъски, както обикновено - голямо дрънкане и вайкане. То едната дрънчи по земята, а па 10 стоят и пушат цигари и крещят там нещо си. Демек, елате ни вижте колко сме работни и то понеже 1 етаж и прозорците отворени и не може да се бачка, т.е. не се чуват телефоните.

И мениджърът на офиса им на прави забележка за малко по-тихо и да се изнасят по-бързо по улицита първо на български. ( щот' ся от мангалите по-големи "турци" нема ).

И некъв паун с тях дет' беше с квачките се опита да му тегли една майна на турски по повод забележката да са по-тихи и да се омитат, че пречат да се бачка.

И не знам тоя нашия мангал к'ва майна на турски е метнал към нас, ама тоя през прозореца кат' го залющи на турски майни 3-4 мин. и ония онемяха и се изнесехо кат' призраци. Отсрани изглеждаше ''ноу сочно и аз не разбирам, ама гледам език на тялото само на едната страна и на другата и как ония се изнасят немедлено.
            -----------------------------------------------------------------------------------------------
            И аз щот' не вдявам турски и го питах какво му отговори на тоя, бря?

И той ми вика, че му е казал: Ти си пълен пИдераст, но не го знаеш, защото когато съм ебал майка ти бременна с тебе, освен че чуках нея - ти ми правеше и свирка, а после завъртах майка ти да мога докато я плющя, да те пердаша и отзад анално..

Нещо подобно беше ( по памет )

После съм се смял кат' идиот 5 мин. поне и викам, па ние си мислим, че в БГ-то псуваме. Глей само к'ви майстори били комшиите отдоле и к'во въображение. Щот' Русото за подобно описание - няма се сетя с векове да наредя някого така. Че 'ноу се смях тогава ... Обичам хора с въображение и талант, а не мангали дет' се прайкат на турци
            -----------------------------------------------------------------------------
            Дзън-Дзън дан' забрайкам!
            Ако ме изтрият Моди-тата гък нЕма кажа, че чак аз се изчервих като си припомних тая случка ( shy )
            A мен една циганка как ме разсмя.Отивам на Йордановден да запаля една свещичка за здраве в църквата и две циганки просят пред вратата.От църквата излиза една жена и започва да ги пъди.А едната мангалка и вика кво си заревала ма уроспия такава.Да заревеш на мъжа ми на уя така

Коментар

• Ай спорен четвъртък дъртошии, ...
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                Уилям Шекспир
                To die, to sleep,
                Or to take arms against a sea of troubles
                And by opposing end them

И на този съм му фен
                tnm

Коментар

Добро утро tnm
                  Добро утро хубави хора
                  Добро утро, Мечо!
                  Добро утро, тайфата!

Като вълни към пясъчния бряг

Като вълни към пясъчния бряг
                  към своя край минутите летят:
                  една след друга в непрестанен бяг,
                  към вечността неспирно се стремят.

Едвам роден и вече този сърп
                  пълзи към пълна зрелост в небосклона.
                  Но после затъмнен, и крив, и щърб
                  в борбата губи своята корона.

А времето обрулва като цвят
                  лицата ни, дълбае с нож челата.
                  И всичко мре, и всичко в този свят
                  като трева ще легне под косата.
                  Но в моя стих ще грееш все така
                  напук на тази жънеща ръка.

Уилям Шекспир
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Добро утро tnm
                    Добро утро хубави хора

Малко поезия, докато не се е почнало

Морето се боричка...

Морето се боричка като коте
                    със слънцето, попило във вълните.
                    Как искам с този ритъм доживотен
                    то все да ме посреща, с дъх наситен.

Как искам все да бъде като мене -
                    не кротко като пролет или есен,
                    а лятото от своите оксижени
                    да дава пулс на синята му песен.

Това море за мене е светиня -
                    развихрено, възторжено и младо
                    и всяка моя болка ще угасва
                    пред него, щом докрай я изповядам.

Петя Дубарова
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
                      Човек(мъжът)много трябва да внимава като се жени,щото една жена може така да ти е** мамата,направо не е за говорене!
                      То ясно, че трябва да се мисли, ама мислиш, мислиш, ставаш на 25, 30, 35, 45, 65г..... май не е само до мислене. То повечето хора нямаше да се родят ако бяха мислили толкова поколенията преди тях.
                      Не те критикувам, само излагам своите наблюдения, аз съм от мислещите де

Да кажа и аз, тук в Инвестора съм заради някой специфични новини които ме интересуват, но от коментарите тази тема е най-жива и динамична, като влизам в сайта често я поглеждам. Нещата от живота за мен не са нито бели нито черни и тук доста точно се отразява това.

Поздрав с Моби и приятни картинки от Земята.

http://youtu.be/0Bm2ZIgmws4

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                        За много години на...Форума ))
                        Да сте здрави и добри!

сега ме хвърли в размисъл - къде на Балканите.... псуват... майките

...добре дошъл в джунглата
                        Хихихи

Нямам време да преглеждам цялата тема и как се е стигнало до този въпрос за майните, но Браточката за майните в Турция е прав и педалския акцент в тях:

Ще цитирам по памет на Български една турска псувня, която ми направи впечатление преди 15 години.
                        ------------------------------------------------------------------------------------------------
                        Метат едни мангалки пред 1 офис с метлите, тръшкат ония там тенекиените приспособления и крякат кат' гъски, както обикновено - голямо дрънкане и вайкане. То едната дрънчи по земята, а па 10 стоят и пушат цигари и крещят там нещо си. Демек, елате ни вижте колко сме работни и то понеже 1 етаж и прозорците отворени и не може да се бачка, т.е. не се чуват телефоните.

И мениджърът на офиса им на прави забележка за малко по-тихо и да се изнасят по-бързо по улицита първо на български. ( щот' ся от мангалите по-големи "турци" нема ).

И некъв паун с тях дет' беше с квачките се опита да му тегли една майна на турски по повод забележката да са по-тихи и да се омитат, че пречат да се бачка.

И не знам тоя нашия мангал к'ва майна на турски е метнал към нас, ама тоя през прозореца кат' го залющи на турски майни 3-4 мин. и ония онемяха и се изнесехо кат' призраци. Отсрани изглеждаше ''ноу сочно и аз не разбирам, ама гледам език на тялото само на едната страна и на другата и как ония се изнасят немедлено.
                        -----------------------------------------------------------------------------------------------
                        И аз щот' не вдявам турски и го питах какво му отговори на тоя, бря?

И той ми вика, че му е казал: Ти си пълен пИдераст, но не го знаеш, защото когато съм ебал майка ти бременна с тебе, освен че чуках нея - ти ми правеше и свирка, а после завъртах майка ти да мога докато я плющя, да те пердаша и отзад анално..

Нещо подобно беше ( по памет )

После съм се смял кат' идиот 5 мин. поне и викам, па ние си мислим, че в БГ-то псуваме. Глей само к'ви майстори били комшиите отдоле и к'во въображение. Щот' Русото за подобно описание - няма се сетя с векове да наредя някого така. Че 'ноу се смях тогава ... Обичам хора с въображение и талант, а не мангали дет' се прайкат на турци
                        Дзън-Дзън дан' забрайкам!
                        Ако ме изтрият Моди-тата гък нЕма кажа, че чак аз се изчервих като си припомних тая случка ( shy )
                        Last edited by marandi; 11.01.2012, 21:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                          За много години на...Форума ))
                          Да сте здрави и добри!

сега ме хвърли в размисъл - къде на Балканите.... псуват... майките

...добре дошъл в джунглата
                          Здравей Съни
                          http://youtu.be/MBW5a77wINQ
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                            Маранди батка това звучи налудничаво.А знам че си сериозно момче.
                            Знам
                            ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
                            Жълтата ми книжка не е проблем, даже имам телефоните на поне 100 докторя и ще ме освидетелстват без проблем

П.П. Редактирах я до преди малко в движение около още 20 пъти да стане по-логична и "олекотена". Може още много да се изпише, но ще стане много тромав материала. Историците да бачкат, а не да клинчат за стинки и да ми разправят колко са велики, само дет' никой още не е разбрал.

Поздрави!
                            ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
                            Ще се мятам ся по креватите пак - любимото ми упражнение от близо 1/2 месец. Ако и успея да дремна ще съм хепи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Това не го разбрах за предметите
                              Ако си се сетил за такъв предмет нямах него и това предвид!

Коментар

• Това не го разбрах за предметите

Коментар

Working...
                                X