If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Космо,забелязваш ли,че като не пишеш ти и тази тема не се посещава много-много от инвеститорите?Мислил ли си ей така изведнъж да изчезнеш като ник,в момент на най-голямата си слава?
Всичко приятелю допускам... Ама вече е неделя вечер а ме чака ужасна седмица.. Влизам на тежки разгоеори с ръководителите ми, от коиот ще зависят един куп решения в бъдеще.. Кризата е ужасна и до 2016 нищо добро не ни чака, макар че още има малоумници дето не го разбират и са тръгнали да печелят пазарни дялове отново след като загубиха милиони...А не съм много в кондиция след този бурен уикенд.. И по принцип много ми се струпа... Дори сега кръвното ми е 180 на 110... Пулса 106 удара... Та имам доста по важни работи от това да се тормозя, какво точно се е случило в главицата на едно момиченце...
Космо,забелязваш ли,че като не пишеш ти и тази тема не се посещава много-много от инвеститорите?Мислил ли си ей така изведнъж да изчезнеш като ник,в момент на най-голямата си слава?
Някаква смес Вчера забелязах,че имам някаква забравена бутилка от време оно...в прахоляка на ниво №1. И бутилка Търговищка водка излезе от 1984 година...
Ехе...и още какви открих от време оно
E те и аз това имах впредвид.Ама като влезе стария вол у браздата.....
Ми то - сегашната бразда - бразда като бразда ли е?... не е кат` едновремешната... Сега няма трънЬе и треУа и Сичкото гладко (муА да кацне - се разчеква на две...)..., и волът вече не тегли рало, а епилатор ли, нам кВо ли му викат млаЕте... ..., па не само млаЕте, а и улегналетЕ, де (и те по-млаЕ се изкарват от млаОто... И други разни неща "орат" - все в таА бразда, Се брАмчат, чак искри ФърГат..., голЕм оборот, голЕмо нещо, гънат се и работАт...
Иначе, като "влезе старият вол у браздата" - отърване нЕма......, всичкото Се доволно - и волът - доволен, ама и браздата - и тя не по-малко щастлива...
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Космо, изобщо ли не допускаш вариант да няма нищо конспиративно. Пък и да има какво толкова ще ти се случи. И да се е объркало момичето и да не е се тая.
То и да беше спал с нея, пак щеше да се чудиш дали си постъпил правилно.
Сега като не си пак те гложди.
Те жените някой път действат неадекватно и за самите тях. На един приятел такава случка му се случи, че няма обяснение , нито логика, нищо.
Всичко приятелю допускам... Ама вече е неделя вечер а ме чака ужасна седмица.. Влизам на тежки разгоеори с ръководителите ми, от коиот ще зависят един куп решения в бъдеще.. Кризата е ужасна и до 2016 нищо добро не ни чака, макар че още има малоумници дето не го разбират и са тръгнали да печелят пазарни дялове отново след като загубиха милиони...А не съм много в кондиция след този бурен уикенд.. И по принцип много ми се струпа... Дори сега кръвното ми е 180 на 110... Пулса 106 удара... Та имам доста по важни работи от това да се тормозя, какво точно се е случило в главицата на едно момиченце...
Някаква смес Вчера забелязах,че имам някаква забравена бутилка от време оно...в прахоляка на ниво №1. И бутилка Търговищка водка излезе от 1984 година...
Ехе...и още какви открих от време оно
Нема да си кривя душата и аз понякога преувеличавам.. Във форума не толко защото така и така не се познаваме та няма смисъл да се лъжем.. Но понякога като седнем с приятели на чашка и хващаме едни китове, стреляме едни лъвове, пием по 3 литра ракия,плащаме сметки по 20 бона итн.... Виж за секс не лъжа... Имах един познат на времто и ги разправяше като Митьо Пищова и всички го подигравахме и някак се пречупих и отвратих и сега даже и да лъжа в тая посока не не мога...
Космо сякаш има таланта да обсебва в положителния смисъл хората около себе си , защото и тук вече се усеща едно такова обсебване , което в никакъв случай не е неприятно
Космо, изобщо ли не допускаш вариант да няма нищо конспиративно. Пък и да има какво толкова ще ти се случи. И да се е объркало момичето и да не е се тая.
То и да беше спал с нея, пак щеше да се чудиш дали си постъпил правилно.
Сега като не си пак те гложди.
Те жените някой път действат неадекватно и за самите тях. На един приятел такава случка му се случи, че няма обяснение , нито логика, нищо.
Космо, много сантименти събра бре човек!
Да ти кажа на мен като ми е тегаво, хващам гората. Сам със себе си, голата истина. Няма мадами, няма партньори, няма ГСМ, ГПС.За лятото съм планирал един трек из Доломитите за 10-ина дена, че ми трябва повече време за релаксация.
Тъй като някои дами бързо променят мненията си и - в процеса на прецизирането им - ги изтриват, ей на - не успях да цитирам, но по памет: аз в поста си "За влаковете и пътниците..." - точно за машинисти никъде не съм говорил,..., така че - всеки има правото да впрегне свои фантазии (еротични, или както там си ги води...), защото това помага, дори машинистите да са на изгнил вагон, отдавна изоставен на глух (че и сляп) коловоз......
Машинистите са си машинисти..., но до сега наистина не ми беше хрумвало, че също могат да бъдат включвани в еротичният подтекст на "сентенцията"....
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Според мен има много лек силикон, защото ходи със сриозно разкопчани ризки и деколтета, а такова слабо момиче много трудно може да има такива уникални цици... На път бях да хлътна но аз съм стабилен - кон на лед да ме ебе крачка назад правя....
Днес бях в един фитнес и до мене се клечеше една бивша миска,където скоро я гледах по една от телевизиите да се пъчи,че нямала подобрения.Не знам защо така лъже,като и личи отвсякъде.Нещо последно време не съм любител на поправките при жените.Може и е хубаво една жена да направи леки корекции,както описваш ти,но с тези прекалявания от типа ВИС-2 ми се повръща.
Коментар