IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
    Жалко за това дете .Но се чудя тия магистрални жрици вкл и тия простититки из градовете ,докога ще се развяват под носа на куките и ще се правят ,че не ги виждат ?Цвъки е крайно време да ги подбере и тях .Чела съм .,че в доста западни държави (Германия, Холандия, ...) проституцията е легален бизнес и професия - плащат данъци и осигуровки, подлежи на контрол и имат защита от държавата.И какво им пречи чрез закон и нашите да го направят??
    А право на рекламация шъл има? Много гадно тва с момчето. Но човек не знае какво може да му се случи.

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
      По непотвърдена информация е починал от инфаркт - от вълнение

А за онази е бил само поредния,от когото ще прибере тридесет-четиридесет лева!Много жалко!
      Жалко за това дете .Но се чудя тия магистрални жрици вкл и тия простититки из градовете ,докога ще се развяват под носа на куките и ще се правят ,че не ги виждат ?Цвъки е крайно време да ги подбере и тях .Чела съм .,че в доста западни държави (Германия, Холандия, ...) проституцията е легален бизнес и професия - плащат данъци и осигуровки, подлежи на контрол и имат защита от държавата.И какво им пречи чрез закон и нашите да го направят??
      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
        Все съм чела новини ,че някой дърт пиргиш е получил инфарт от вълнение ,по време или след перкане на някой дама,но не бях срещала ,че 17-годишно момче,също може да го получи . http://m.24chasa.bg/Article.aspx?Id=1190039Но съдба като казват ората.
        По непотвърдена информация е починал от инфаркт - от вълнение

А за онази е бил само поредния,от когото ще прибере тридесет-четиридесет лева!Много жалко!
        Last edited by новобранецът; 17.01.2012, 16:36.

Коментар

• Все съм чела новини ,че някой дърт пиргиш е получил инфарт от вълнение ,по време или след перкане на някой дама,но не бях срещала ,че 17-годишно момче,също може да го получи . http://m.24chasa.bg/Article.aspx?Id=1190039Но съдба като казват ората.
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
            Ей,как си бе Маранди,оправи ли се от настинкатаОтдавна не беше писал.Добре дошъл!!!
            Да, по-добре съм вече ( Сън )

Вчера излязох нЕкво каско и 2 граждански да разнеса за 20 мин. и щях да пукна от студ. Ся по цял ден гледам тенис на корт турнира Аустрилиън Оупън. Бях изчистил всички сметки до средата на януари от преди нова година и ся гледам как всичко се трупа главоломно, ама кат' си помисля да изляза навън и ме втриса - хихи
            -----------------------------------------------
            Ебал съм ги ще почакат малко
            П.П. В петък излизах на кръчма при един приятел ( не бях излизал цяла седмица ) и щом тръгнах да бия таксито като ме остави пред дома, че нещо се опитваше да ми се кикери, а па аз и бакшиш му оставих, значи съм по-добре

После звъннах на централата и им викам тоя морук дет' ми се звери повече да не ми го пращате, отбележете си го в системата там.
            Чиърс, братле!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
              Чай ся ... Мумент, ...
              ас достоинствата на девойчето, по никаков повот не съм подложил на съмнение нито за миг ...
              само леко се възпротивих на либовните ти трепети ...
              Ама никак баш не ти отива ... така да се каже
              Посипвам си главата с пепел.. Ама не можах да Ви излъжа... Има нема 72 часа не съм ислил нищо друго... Е днес вече мисля за бира и кюфтета...

ПС. Ама като се казва любов - моята не е като тази истинската, детската.. По скоро е влечение, интерес... На 45 годин пергиш съм все пак..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                Абе определено проби да кажем 3 от петте ми защити срещу Златотърсачки.. Като патроните за брави EVVA дето имат 4 защити - примерно пртив чупене, бронировка итн.... Че съм странен нема две мнения... Обаче почти няма мъж дето да не поддаде.. Требе да си пасивен гей...
                Чай ся ... Мумент, ...
                ас достоинствата на девойчето, по никаков повот не съм подложил на съмнение нито за миг ...
                само леко се възпротивих на либовните ти трепети ...
                Ама никак баш не ти отива ... така да се каже
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• ПС. Ама Наивника се оказа най големото топ ченге у бандата... Ама и Кирето беше прав че трябваше да я .... Това ми е последният пост за тая мърла че пак се ядосах и се размислих...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    Ааа ... мадам Шъ, шъ тъ пляскам - хихи
                    ---------------------------------------------------------------
                    С чувства на никого не се базикам! Закон при мИня! Но е нормално, когато човек няма информация и не знае какво се случва да се чувства объркан и неориентиран.
                    Е па и тоя неговия авер с неговите хипотези съвсем го доомотал. Да беше питал да му кажа защо така го правят. Демек, рускиня, с паспорт на литовка и първо през БГ-то, а по после за УСА. Щях да му го обясня с 2 изречения точно, а той го е филмирал съвсем.
                    --------------------------------------------------------------
                    Поне сега Космо е ролята на "златна" резерва, ако нещо се издъни в Щатско и тогава да ме вика, аз да му водя пазарлъка
                    П.П. Един приятел така навремето се заигра от един сайт с една девойка ( фотомодел направо, студентка и дрън-дрън легенди ) и няма шест-пет, оная цъфна в София на летището след 2 седмици и му звъни, ади бря ще идваш ли. И той па шматка моя и не посмя да отиде и си взе 1 тюфлек от БГ-то дет' й накъпа 2 деца и оная го отнесе с 1 хапартамент, кола и ко беше там още + издръжките и т.н.

И я гледам ся тая неговата бившата вече се изтипосала по сайтовете и си търси мъжо, щот' тоя го изсмукала вече. Както и да е .....

Чиърс и на тИбя!
                    Ей,как си бе Маранди,оправи ли се от настинкатаОтдавна не беше писал.Добре дошъл!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                      Ахахаххахааа. ... любов ли бе ???
                      странен човек си ти ...
                      на моменти ...
                      Абе определено проби да кажем 3 от петте ми защити срещу Златотърсачки.. Като патроните за брави EVVA дето имат 4 защити - примерно пртив чупене, бронировка итн.... Че съм странен нема две мнения... Обаче почти няма мъж дето да не поддаде.. Требе да си пасивен гей...

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                        Колко малка била границата м/у нежните лирични чувства и дивата омраза.
                        Ааа ... мадам Шъ, шъ тъ пляскам - хихи
                        С чувства на никого не се базикам! Закон при мИня! Но е нормално, когато човек няма информация и не знае какво се случва да се чувства объркан и неориентиран.
                        Е па и тоя неговия авер с неговите хипотези съвсем го доомотал. Да беше питал да му кажа защо така го правят. Демек, рускиня, с паспорт на литовка и първо през БГ-то, а по после за УСА. Щях да му го обясня с 2 изречения точно, а той го е филмирал съвсем.
                        Поне сега Космо е ролята на "златна" резерва, ако нещо се издъни в Щатско и тогава да ме вика, аз да му водя пазарлъка
                        П.П. Един приятел така навремето се заигра от един сайт с една девойка ( фотомодел направо, студентка и дрън-дрън легенди ) и няма шест-пет, оная цъфна в София на летището след 2 седмици и му звъни, ади бря ще идваш ли. И той па шматка моя и не посмя да отиде и си взе 1 тюфлек от БГ-то дет' й накъпа 2 деца и оная го отнесе с 1 хапартамент, кола и ко беше там още + издръжките и т.н.

И я гледам ся тая неговата бившата вече се изтипосала по сайтовете и си търси мъжо, щот' тоя го изсмукала вече. Както и да е .....

Чиърс и на тИбя!

Коментар

• Колко малка била границата м/у нежните лирични чувства и дивата омраза.

Коментар

... Чак за любов взех да си мисля.. И голем съм тъпанар Тъпанар...
                            Ахахаххахааа. ... любов ли бе ???
                            странен човек си ти ...
                            на моменти ...
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              А, бря ай стига си се тюхтал и ти

Т'ва е "по схема", дет' си го видял и ги женят за кинти. Т.е. продават ги, има една камара сайтове с такива. Влез там, харесай си нещо и го викай тук. Ще ги питаш и колко ще ти струва булката и т'ва е.
                              -------------------------------------------------------
                              Тия охрани, БМВ-та и т.н. са били за камуфлаж да надуят цената и добре, че не си се вързал, че щеше да ти излезе "златна".

Заминали са към Щатите, защото са имали поръчка оттам, демек младоженец. България е била транзитна точка просто и ти се случил по трасето.
                              Чиърс и по-веселко!
                              +1
                              Имаше един супер пост...
                              "Днес бях с 8 мадами, вчера с 5 ( примерно...).. Вчера се охарчих 500кинта, а днес с 800... Голям съм сваляч....."

Коментар

ПС. А и при мен го има един проблем - много ме бива на маса да приказвам, ама на дела все ги правя едни дето ума да ти зайде... Много съм тъпо копеле... Трябваше не само да я изплющя ами и да се снимам та след тъова да блъскам на тая касетка.... Ама аз - Голем съм Гей... Чак за любов взех да си мисля.. И голем съм тъпанар Тъпанар...
                                А, бря ай стига си се тюхтал и ти

Т'ва е "по схема", дет' си го видял и ги женят за кинти. Т.е. продават ги, има една камара сайтове с такива. Влез там, харесай си нещо и го викай тук. Ще ги питаш и колко ще ти струва булката и т'ва е.
                                Тия охрани, БМВ-та и т.н. са били за камуфлаж да надуят цената и добре, че не си се вързал, че щеше да ти излезе "златна".

Заминали са към Щатите, защото са имали поръчка оттам, демек младоженец. България е била транзитна точка просто и ти се случил по трасето.
                                Чиърс и по-веселко!

Коментар

Working...
                                X