If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Поздрави, след поредното изпитание за устойчивостта на нервната система... Нека са малко и дори - никак - такива зловещи опити над вас... 5,9 РихтерА в 03 часа и 4,3 - в 04:30... Паниката е опасен момент в подобна ситуация: преди време имаше случай на възрастен човек, който счупи ръката си и след време се случи и най-тежкото...
Иначе, никога не съм имал въображение, нито адекватно поведение в такива случаи, дори не зная как ми хрумна мислЪта - при прочитане на последните постове - че и сега "пропуснахме" - слава Богу - хипотетичната възможност да се върнем ОТТАМ - за където сте говорили в съмнения - че никой не се е върнал, за да докаже, че може - богатството ни да се изрази с прозореца и безброй многоТО звезди зад него...
И още нещо неадекватно - как ли биха се усетили в една такава ситуация - множествените оргазми......, защото преди време с мен са споделяли, че в трамвая дори не са усетили разлюляване...
Добър и спокоен ден!
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Аз не съм заспивал по бързия начин от нам когаси, тъй че даже усетих неква романтика нощя.Особено гат се видях с един чехъл на кръстовището Хр. Ботев и Т.Александров.
Съответен случай имах на младини щото ма гонеше бащата на една изгора.
Емоционално преживяване е било - и сега и на млади години.
П.П. Да се радваме, че не живеем в близост до океан. Тогава Искрето не само земетресение, ами и цунами щеше да предизвика
Приятен ден, Серго!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Добро утро, Серго!
Дундуркането води до по-бързо заспиване, ама в този случай - едва ли.
Направо си е късметлийско утрото, ТНТМ
Аз не съм заспивал по бързия начин от нам когаси, тъй че даже усетих неква романтика нощя.Особено гат се видях разпасан и с един чехъл на кръстовището Хр. Ботев и Т.Александров.
Съответен случай имах на младини щото ма гонеше бащата на една изгора.
Пресцентърът на Народното събрание изпрати съобщение до медиите във връзка с редица спекулации относно земетресенията в София. В съобщението официално се отричат информациите, че трусовете са били предизвикани от председателката на правната комисия Искра Фидосова, която скачала на въже.
Коментар