IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не си спомням дали беше в тази тема, но преди време казах, че съм решил да прехвърля всичките си аудио дискове на хард диск (AIFF файлове). Хем да си запазвам дисковете, хем и по-бързо да намирам музиката за слушане.
    Днес приключих . Към 1.5 Терабайта излязоха и съм много щастлив, щото почна да ми писва по някое време.

Та по този повод ще поздравя Космонавта с една нецензурирана обложка на албум и песен от него.
    Поздравът е във връзка с последните му преживявания на задната седалка в едно Ауди.

http://www.youtube.com/watch?v=GKKNOW0t5H0
    Last edited by anon6706; 22.04.2012, 16:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Не с лошо, бря! - хихи

За това се е сетила Бетинка да направи и то е най-важното за нея. Зачиташ й редакциите и т'ва е положението.
      ----------------------------------------------------------------
      Мечи, не ставаш за мотиватор, браточка. На Русото му е хоби да изважда най-доброто от 'орицата и вярно съм доста добър

Трябва да обичаш 'орицата, такива каквито са и да не ги съдиш или да им дириш кусури. Топла дума, поощряващ жест и ще ти надминат очакванията
      Русото май пак ще ходи да кърка, че днес не ми е бягащо, а времето е готино, ама всичко ме боли още. Завчера като се спусках по баира и една влюбена двойка ми излиза на завоя, а наклона там е около 15%, т.е. стръмно е и аз бях отпуснал крачката. Демек отстрани изглежда като спринт по нанадолнището.

И свих рязко да им осигуря комфорт на младите влюбени, т.е. 4-5 метра разстояние и като приземявах с 1-ния крак и нещо ми изпука в гръбнака малко над кръста.

И днес пак ще къркам, няма смисъл да се пъна кат' не ми е комфортно - хихи
      Русото, ти този рожден ден го караш вече 22 дни. Направо ме изуми!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        "Свободата Санчо"

И на мен ми направи неприятно впечатление. Откога с*кс е мръсна дума. Сега се чудя какво да използвам - съвокупление ли или лупане
        Не с лошо, бря! - хихи

За това се е сетила Бетинка да направи и то е най-важното за нея. Зачиташ й редакциите и т'ва е положението.
        Мечи, не ставаш за мотиватор, браточка. На Русото му е хоби да изважда най-доброто от 'орицата и вярно съм доста добър

Трябва да обичаш 'орицата, такива каквито са и да не ги съдиш или да им дириш кусури. Топла дума, поощряващ жест и ще ти надминат очакванията
        Русото май пак ще ходи да кърка, че днес не ми е бягащо, а времето е готино, ама всичко ме боли още. Завчера като се спусках по баира и една влюбена двойка ми излиза на завоя, а наклона там е около 15%, т.е. стръмно е и аз бях отпуснал крачката. Демек отстрани изглежда като спринт по нанадолнището.

И свих рязко да им осигуря комфорт на младите влюбени, т.е. 4-5 метра разстояние и като приземявах с 1-ния крак и нещо ми изпука в гръбнака малко над кръста.

И днес пак ще къркам, няма смисъл да се пъна кат' не ми е комфортно - хихи

Коментар

Много хубаво е направена и я изпълняват. Сякаш освен песента чувам и морето, и почва да ми мирише на море. Никое друго море не мирише като нашето. Мирише на жажда за живот.
          И аз мисля, че 'орицата малко са се поопърпали, като до известна степен сами си го причиняват, сравнявайки се с 200 нации по света и искат да са вечно номер 1, спрямо всички.

Т'ва не е лошо качество да се сравнява чиляк и да и да търси най-доброто за себе си и хората, които обича.

П.П. Трябва малко да се пипне по самочувствието на нацията и сме готови. Не ми остава време да оформя думичките красиво, но БГ-то има нужда от едно ново "Възраждане". Т.е. нямам чак такъв талант като изпълнителите, които "въртите" и песните им.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Прав си,

и явно твоята кака си те обича, дори и понякога да изглежда "извратено" отстрани. Голяма креативност има твоето момиче - аз лично харесвам хора, които искат да пробват границата ( демек предела ) и да погледнат какво има от другата "страна" на общественото мнение.

--------------------------
            П.П. Иии ... тая Бети яко се е развихрила да ни модерира простотиите. Събуждам се днес и под всеки пост гледам Бети. Как да не се размИчтае чиляк - хиххи

Космо, може да излезе някоя яка п*чка, как мислиш?
            ---------------------------
            "Свободата Санчо"

И на мен ми направи неприятно впечатление. Откога с*кс е мръсна дума. Сега се чудя какво да използвам - съвокупление ли или лупане
            Last edited by Beti; 22.04.2012, 15:33.
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
              Ейй бат Маранди много се радвам за теб..

.....................
              Това са моментите заради които живеем.... На другата сутрин девойката вика че чак съм се смял на сън и толкова щастллив никога не ме е виждала...
              Прав си,

и явно твоята кака си те обича, дори и понякога да изглежда "извратено" отстрани. Голяма креативност има твоето момиче - аз лично харесвам хора, които искат да пробват границата ( демек предела ) и да погледнат какво има от другата "страна" на общественото мнение.

--------------------------
              П.П. Иии ... тая Бети яко се е развихрила да ни модерира простотиите. Събуждам се днес и под всеки пост гледам Бети. Как да не се размИчтае чиляк - хиххи

Космо, може да излезе някоя яка п*чка, как мислиш?
              ---------------------------
              Last edited by Beti; 22.04.2012, 15:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                "Риголето" беше първата опера, която гледах. Много се впечатлих от шута

... Кораб вдига отново платна
                да отплува със вятъра ...
                Тази песничка помниш ли я?
                http://www.youtube.com/watch?v=BBL0eus2YEk
                Помня я да. Също много хубав текст. Тишината е бяла. Не зная защо за поетите тишината е цветна. За мен е много, черна и гъста. Преди малко сбърках като цитирах по памет.
                tnm

Коментар

La donna e mobile
                  http://youtu.be/HcGoY4COi-I

Благодаря, вкусно !!! Особено ръката, която поднася. Най добрия приятел на човека, още преди коня, кучето и жената, това е ВЪОБРАЖЕНИЕТО
                  "Риголето" беше първата опера, която гледах. Много се впечатлих от шута

... Кораб вдига отново платна
                  да отплува със вятъра ...
                  Тази песничка помниш ли я?
                  http://www.youtube.com/watch?v=BBL0eus2YEk
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                    Освен изпълнението, текстът на Иван Ванев е страхотен. Как да не те възхити употребата на думата "ничком". "Не сте ли слизали ничком по гребена..."
                    За него няма тайни в българския език "Толкова много добра тишина"
                    Last edited by mechobikov; 22.04.2012, 14:52.
                    tnm

Коментар

Много хубаво е направена и я изпълняват. Сякаш освен песента чувам и морето, и почва да ми мирише на море. Никое друго море не мирише като нашето. Мирише на жажда за живот.
                      Освен изпълнението, текстът на Иван Ванев е страхотен. Как да не те възхити употребата на думата "ничком". "Не сте ли слизали ничком по гребена..."

Коментар

"Бургаски вечери".
                        tnm

Коментар

"Лекари осакатили Гого от Тоника"

http://www.novini.bg/news/36748-%D0%...%BA%D0%B0.html
                          Преди години близък бе диагностициран с ЛАС и от това почина. Понеже съм наблюдавала как протича това заболяване някак си не го откривах у Гого, но го отдавах на по-специалните терапии.

Коментар

Много неправди, а само една Мария
                            http://www.vbox7.com/play:74598699&start=1

http://www.youtube.com/watch?v=vrWKZL_geNQ

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                              Така е Мечо. Ама ми стана жал за женицата..Видя ли на заден план как едва слиза от сцената.. Ама това е живота.. Иначе Ваня Костова си остава един от най ангелските гласове на българската естрада.. А за рокерите е страшно - като ги дават от близо как им изкачат вените и ка се зачевяват и им изпъкват очните ябълки - това говори за високо кръвно налягане, сърдечни проблеми итн. Хич не е работа да пеят на тея години че си е риск да не се озоват в някоя болница я с инфарт я с инсулт.. Айде чао за сега че отивам да готвя.. Наздраве.. Отворих си една биричка и си обелих една ябълка.. Не върви много ама па е приятен вкуса...
                              Здравей, Космонавте!
                              Това на задната седалка ми хареса. (Ти нали беше по средата? )
                              Но по тези неща по-нататък.

Като запускахте Тоника, та се присетих за любимата ми тяхна песен "Бургаски вечери".
                              Това изпълнение е с Панайот Панайотов:
                              http://www.vbox7.com/play:2ec852c2

и щото си струва да се чуе два пъти тази песен, това е и оригиналното изпълнение:
                              http://www.vbox7.com/play:47905d2f

П.П. Не знам дали следите какво се случва с болестта на Гого.....

"Лекари осакатили Гого от Тоника"

http://www.novini.bg/news/36748-%D0%...%BA%D0%B0.html

Коментар

• La donna e mobile
                                http://youtu.be/HcGoY4COi-I

Благодаря, вкусно !!! Особено ръката, която поднася. Най добрия приятел на човека, още преди коня, кучето и жената, това е ВЪОБРАЖЕНИЕТО
                                tnm

Коментар

Working...
                                X