If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Програма на пернишките дискотеки:
Понеделник: Латинопарти - бой с ножове;
Вторник: БГ парти - стрелба с пистолети;
Сряда: Lady's Night - масово сбиване заради жена;
Четвъртък: Ретро парти - бой със столове и бутилки;
Петък: Детско парти - млатене сред децата;
Събота: Рейв парти: стрелба с картечница;
Неделя: Метъл парти - бой с боксове и метални тръби.
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Двама приятели, състуденти се срещат случайно и започват да си разказват кой как се е устроил. Ангел е управител на месокомбинат, Любо също станал шеф на фирма, но не може да си намери подходяща секретарка. Ангел му препоръчал една. Минало се време и пак се срещнали случайно. Ангел се сетил за новата секретарка и попитал дали Любо е доволен от нея.
- Какво да ти кажа. Като секретарка е дупе, но като дупе е фантастична. - отговорил Любо.
Две жени си говорят за мъжете си:
- Моят на балкона държи една бъчва с вино, та изсипах в нея три опаковки виагра!
- И какъв беше резултата?
- Много лош, счупиха ни леглото в спалнята. Мъжът ми почерпи гостите с това вино за рождения си ден,
Тийнейджър се прибира в къщи с две големи обеци поставени на ушите. Баща му го поглежда строго изпод очилата:
- Като те гледам сине с тия две обеци, или си пират или си педераст, обаче ако погледна от прозореца, пред нас май няма спрял кораб ...
Разговор между двама български бизнесмени:
- Абе, ти на твоите плащаш ли им заплати?
- Ми не ...
- А идват ли на работа?
- Ми идват ...
- Ами що не почнем да им събираме входче, а?
След около месец пак се срещат. Единия пита:
- Как е сега, идват ли на работа, като им вземаш за вход?
- Абе пак идват, ама се изтарикатиха - идват понеделник и си ходят в петък ...
Отишъл един евреин на гости в Ню-Йорк да види свой роднина, който държи там ресторант. Влиза в ресторанта, сяда, поръчва си. Идва неговият човек.
- Изи, ти си страшен. Но кажи ми, как успя да накараш всичките тези китайци да говорят иврит.
- Шшшт! Само на никой не казвай за това. Те си мислят, че това е английски...
Коментар