IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
    Аз участвах, правих и любов а ти?

Ние сме малко живущи на нашата скромна планинска уличка. Тук веднага става ясно кой кого е харесал и желае. За чест на пагона ще река, че това рядко се случва.
    Но сутринта излязохме със съседката и направихме уборка по протежение на цялата улица и надолу до кофите за боклука. Повечето опаковки от вафли, кенове от бира се оставят от туристите. Не от всички, де, ама има и такива. Двама-трима любопитни съседи ни изгледаха с недоумение и с лице, което казваше - Аз не съм мърсил, що да чистя?
    А после, когато се прибрахме, пихме фреш от бадеми и цитрус, правихме любов и се изля пороен дъжд. И малко град. Но колкото да ни вдъхнови за още любов.
    И после грейна приказно майско слънце.
    И ухаеше на люляци.
    Последното, розово цъфнало храстче го облагородих още когато дойдох тук, преди година. Беше се загубило, но от една година се примъкна отново край леглото ми и ме радва с крехките си и сочни плодове..
    И си мислая, че за всичко това си заслужаваше.
    Ей перверзник!!! Не можа ли сам да съчиниш нещо.

http://yotovava.blog.bg/politika/201...campaign=blogs

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
      Аз участвах, правих и любов а ти?

.
      И аз участвах, ама само Фърлях чувалЕ с боклук Другата година пак ще участвам, мое пък и аз да правя любоФ

Коментар

• Ква оборка, кви пет лева! Това е схема, маркетингово проучване на БТВ-то в каква степен им вАрви манипулацията, как подскачат Зайците, кат им се щракне с пръст...

Мазната кака Салич, кАде се жлемби по БТВ-то се опитва да Обеди газдите си, че си заслужава заплатката... Днеска гледам един интелигентен комшия мете една улица и мА убеждава че и аз требе да праим същото... Боже, Боже...

Коментар

• Аз участвах, правих и любов а ти?

Ние сме малко живущи на нашата скромна планинска уличка. Тук веднага става ясно кой кого е харесал и желае. За чест на пагона ще река, че това рядко се случва.
          Но сутринта излязохме със съседката и направихме уборка по протежение на цялата улица и надолу до кофите за боклука. Повечето опаковки от вафли, кенове от бира се оставят от туристите. Не от всички, де, ама има и такива. Двама-трима любопитни съседи ни изгледаха с недоумение и с лице, което казваше - Аз не съм мърсил, що да чистя?
          А после, когато се прибрахме, пихме фреш от бадеми и цитрус, правихме любов и се изля пороен дъжд. И малко град. Но колкото да ни вдъхнови за още любов.
          И после грейна приказно майско слънце.
          И ухаеше на люляци.
          Последното, розово цъфнало храстче го облагородих още когато дойдох тук, преди година. Беше се загубило, но от една година се примъкна отново край леглото ми и ме радва с крехките си и сочни плодове..
          И си мислая, че за всичко това си заслужаваше.
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&...DzTPW9sdo4z6AA

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                Черният квадрат на полското еврейче Малевич:

Виждал съм я на живо и съм виждал как разни кокошки и овненца стоят пред нея и охкат ли, охкат.
                Тази "картина" е сред на най-известните и скъпи в света.
                По-известна и по-скъпа нема...
                Кво ли не прави еврейщината и ционистската реклама, а?
                Имаяе такъв виц - седи един такъв "авангарден творец на модерното изкуство" в компания в заведение всички го зяпат в устата и той:
                - В момента имам такъв артистичен пристъп , че трябва да се кача на бара и да се изсера , но тези простаци наоколо няма да ме разберат

Коментар

• Eдва ли са представлявали техническа сложност копията.

Коментар

• Да.

Сега видях в мрежата, че авторски копия има и в Третяковската, и в Руския музей.

Аз я видях по време на т.н. перестройка, изложена за първи път от складовете на Ермитажа.

Ше ти споделя - много трудна картина за рисуване ще да е била... По признание на самия художник, той е рисувал този квадрат неколко месеца... http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A7%...80%D0%B0%D1%82

Прочее, Малевич има и "нормална" живопис, не лоша.
                    Свободен във виелицата.
                    http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                      Требе да е било в Ермитажа в Ленинград/Петербург. Я помисли?
                      Няма какво да мисля. Видях я в "Третяковска галерия".

п.п.Имаше и временна експозиция на Васнецов с религиозна тематика. Страхотни картини, но..ги "пренебрегваха".
                      Last edited by val/she; 11.05.2012, 18:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                        И аз съм го виждала в "Третяковската галерия".
                        Требе да е било в Ермитажа в Ленинград/Петербург. Я помисли?
                        Свободен във виелицата.
                        http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение

Това белите нишки са пукнатини в слоя на ... хмм ... живописта.
                          Е, при Рембранд нема такива.

Виждал съм я на живо и съм виждал как разни кокошки и овненца стоят пред нея и охкат ли, охкат.

И аз съм го виждала в "Третяковска галерия". Гидовете надълго и широко се опитваха да обяснят изкуството в нещо, което и децата правят-оцветяване на фигурки.
                          Last edited by val/she; 11.05.2012, 18:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                            сряда, 9 май 2012 г. Картината на Ротко представляваща мазно петно на тапета или накратко „Оранжево, червено, жълто“ е била продадена за $87 милиона.
                            ]http://static.bnews.bg/2e1dc218c07b.jpg

2012-05-03 Картината „Викът” на Едвард Мунк бе продадена за рекордната сума от близо 120 млн. долара
                            http://infobulgaria.info/uploads/new...dvar%20muk.jpg

Пълно е с умопобъркани на тоя свят!

Това белите нишки са пукнатини в слоя на ... хмм ... живописта.
                            Е, при Рембранд нема такива.

Коментар

• Танов: Митничар на 8 месеца е корумпиран митничар

Darikfinance

Средата в митниците корумпира много бързо новопостъпилите в системата. Това каза шефът на ведомството Ваньо Танов.

Кандидат-митничарите показват добри резултати на теста за лоялност преди да бъдат наети, след малко повече от половин година работа обаче те стават подкупни.

Танов отчете тази тенденция на фона на по-високите приходи в митниците за първите 4 месеца на тази година.

Работата в митниците подтиква работещите там да престъпват закона. Въпреки че преди да бъдат наети новите кадри преминават през строг тест за лоялност, след 7-8 месеца те губят това си качество и стават подкупни.

Според Танов агенцията вече може да се похвали с добрата работа на дознателите във ведомството. Данъчната полиция в митниците стартира работата си в началото на годината.

Митничар номер едно връчи ключовете от специални 4x4 коли на дознателите. В автомобилите има специално отделение за разпити, както и клетки за кучета.

Коментар

• Първоначално изпратено от T.A.D. Разгледай мнение
                                Само да не е клиента? А, Саше ?
                                10X

И клиента доплува и се качи.
                                Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

Working...
                                X