IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В 1815 година Наполеон бяга от изгнанието си на остров Елба и с триумфално шествие се отправя към Париж. Водещите заглавия на следящия събитията парижки вестник "Куриер"....
    - Корсиканското чудовище дебаркира в залива Жуан!
    - Канибалът се придвижва към Грас!
    - Узурпаторът навлиза в Гренобъл!
    - Бонапарт превзема Лион!
    - Наполеон се приближава към Фонтенбло!
    - Верноподаническият му Париж, посреща утре Негово императорско величество!
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Социолог прави проучване сред народа. Задава въпрос:
      - Какво ще правите ако хванете златната рибка?
      Първият човек му отговаря:
      - Ще я накарам да ми даде много пари!
      Вторият човек му отговаря:
      - Ще поискам да живея вечно!
      Третият човек му отговаря:
      - Ще я направя на рибена чорба и ще я изям!
      Същисаният социолог го пита учудено:
      - Това пък защо?
      Човекът спокойно му обяснява:
      - Ами ние с нея сме стари познати! Аз преди време я бях хванал и си поисках много любов и приятелство. Тази гнусна твар направи така, че де що педераст има по земята, ми се обяснява в любов, а пък жените все ми казват: “Нека да бъдем само приятели!

Коментар

• Простата всеки ден ме алармира, с нов, модерен ринг-тон
        They didn't have your name

Коментар

• Полицай е на изпит.
          Изпитващият задава дълго въпроси, но не получава верни отговори. Накрая задава спасителен въпрос:
          - Как се казва столицата на Великобритания?
          - Букурещ.
          - Грешка, нарича се Лондон. Съжалявам, но не мога да ви пусна. Нека влезе следващият.
          Полицаят решава да помогне на своя колега:
          - Пич, накрая ще те пита, коя е столицата на Великобритания. Верният отговор е Лондон.
          И за да не забрави, го написал на едно листче и му го залепил за подметката.
          Влиза полицаят на изпита, а бележката се отлепва и пада.
          Изпитващият след дълго задаване на въпроси пита:
          - Коя е столицата на Великобритания?
          Полицаят поглежда бързо подметката си и отговаря:
          - Адидас!
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• А аз си мислех, че само в този форум!
            http://www.monitor.bg/article?id=362179

Коментар

• Семеен скандал:
              -Животно!
              - А ти си глупачка!
              - А ти, а ти... ати всички пароли да си забравиш дано!
              -Тук вече прекали!

Коментар

• Всички деца си имат въображаеми приятели, само децата-каратистчета си имат въображаеми неприятели.

Коментар

• Влязох в тоалетната на Макдоналдс. На вратата списък с фамилии. Свърших си работата, написах часа, фамилията си, подписах се. Уважавам реда.

Коментар

• "Най-голяма опашка в Студентска поликлиника има пред кабинет "Кожни и венерически болести". Да се има предвид при второто четене на Закона за Студентски град.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                      Китайци пишат на български

Коментар

• http://vbox7.com/play:0f3a9492bb&r=emb

Дали Ви боли главата наистина

Коментар

• Коментар

• Една много привлекателна дама сяда на бара . Тя жестикулира подмамващо към бармана, който реагира незабавно. Когато той пристига, тя изкусително му прави знак да приближи лицето си по-близо до нейното. Барманът го прави и тя започва нежно да гали неговата голяма брада.
                            „Ти ли си управителят?“ пита тя, нежно потупвайки лицето му с две ръце.
                            „Всъщност, не,“ отговаря мъжът.
                            „Можеш ли да го извикаш? Трябва да говоря с него“, казва тя, прокарвайки ръцете си по брадата и косата му
                            . „Не мога,“ въздъхва бармана. „Той не е тук. Има ли нещо, което аз мога да направя за теб?“
                            ...„Да, има. Трябва да му оставя съобщение“, продължава тя, галейки с палеца си устните на бармана и лукаво пъхайки останалите си пръсти в устата му, позволявайки му нежно да ги засмуче.
                            „Какво трябва да му предам?“ едва успява да промълви бармана......
                            „Кажи му,“ прошепва тя, „че няма тоалетна хартия, сапун за ръце и книжни кърпи в дамската тоалетна!“.....

Коментар

• За всички инвеститори, още една инвестиционна стратегия:

How to invest in legalized marijuana

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                                Инвесторе, вземи разкарай домоуправителя-малоумник
                                +101
                                http://tekstove.info/browse.php?id=14422

Коментар

Working...
                                X