IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
    Греъме, кога каза се размножаваш?
    Още не съм, бе.Още не съм срещнал толкова глупава жена, която да се навие
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      ДВЕ БЕБЕТА СИ ГОВОРЯТ В КОРЕМА НА БРЕМЕННА ЖЕНА: Невярващото бебе: - Вярваш ли в живота след раждането? Вярващото бебе: - Разбира се, че вярвам. Очевидно е,че има живот след раждането. Целта на престоя ни тук е да станем достатъчно силни и да се приготвим за живота. Невярващото бебе: -Пълни глупости! Не може да има живот след раждането. Можеш ли да си представиш що за живот ще е това? Вярващото бебе: - Е, не знам подробности, но вярвам, че ще има повече светлина и ще можем да ходим с краката си и да ядем с устата си... Невярващото бебе: -Глупости! Невъзможно е да ходим със собствените си крака и да ядем със собствените си уста! Това е нелепо! Имаме пъпна връв, която ни храни. Ето какво ще ти кажа: не може да има живот след раждането, защото истинският ни живот-пъпната връв - и без друго е твърде къса... Вярващото бебе: - Въпреки това не се съмнявам, че животът след раждането е съвсем възможен. Просто всичко ще бъде малко по-различно. Представи си само... Невярващото бебе: - Но никой не се е върнал от там! Животът просто свършва с раждането! С други думи-животът не е нищо друго, освен страдание в мрака... Вярващото бебе: - О не! Не знам какъв ще бъде животът ни след раждането, но със сигурност ще срещнем Мама и тя ще се грижи за нас! Невярващото бебе: - Мама? Значи ти вярваш в съществуването на Мама? И къде мислиш,че е тя? Вярващото бебе: - Тя е на всякъде около нас, ние пребиваваме в нея,способни сме да се движим и живеем благодарение на нея, без нея не можем да съществуваме. Невярващото бебе: - Дрън-дрън! Никога не съм виждал никаква Мама-следователно, повече от ясно е, че тя не съществува. Вярващото бебе: - Не не мога да се съглася с теб. Понякога, когато всичко около нас утихне, я чувам да пее и усещам как гали нашият свят. Вярвам,че истинският ни живот ще започне след раждането, а ти?
      +65536

Сичко друго е презрян обективизъм
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Така не съм се хилил ......
        Охххххххххххххх.....

Коментар

• - Докторе,какво ме посъветвахте за да си излекувам нервите...?
          - Да си хванете любовник....!
          - Така-а-а... обяснете го на мъжа ми,че не съм курва,а се лекувам.....

Коментар

• Греъме, кога каза се размножаваш?

Коментар

• http://vitaminl.tv/video/179

Коментар

• Коментар

• Разговор във фейсбук група на 7ми студентски блок:

Georgi Iliev
                  Продавам гроздоваа ракия 50 градуса ,2на преварка престояла в дъбова бъчва 3 години 9лв.
                  Продавам сливова ракия сорта е БЛЕК СТАР ракията е 50/50 захар/мед .Ракията е на 2 години от 1 годинаа е в черничево буре. Ракията е 50 градусова цена 9 лева.
                  Харесвам · · Следене на публикацията · Сподели · преди 16 часа
                  Boyan Rangeloff харесва това.

Simeon Ivanov na veresiq dava6 li?????
                  преди 16 часа · Харесвам

Georgi Iliev parviq pAT nqma kak
                  преди 16 часа · Харесвам

https://www.facebook.com/groups/2377...group_activity
                  Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• ДВЕ БЕБЕТА СИ ГОВОРЯТ В КОРЕМА НА БРЕМЕННА ЖЕНА: Невярващото бебе: - Вярваш ли в живота след раждането? Вярващото бебе: - Разбира се, че вярвам. Очевидно е,че има живот след раждането. Целта на престоя ни тук е да станем достатъчно силни и да се приготвим за живота. Невярващото бебе: -Пълни глупости! Не може да има живот след раждането. Можеш ли да си представиш що за живот ще е това? Вярващото бебе: - Е, не знам подробности, но вярвам, че ще има повече светлина и ще можем да ходим с краката си и да ядем с устата си... Невярващото бебе: -Глупости! Невъзможно е да ходим със собствените си крака и да ядем със собствените си уста! Това е нелепо! Имаме пъпна връв, която ни храни. Ето какво ще ти кажа: не може да има живот след раждането, защото истинският ни живот-пъпната връв - и без друго е твърде къса... Вярващото бебе: - Въпреки това не се съмнявам, че животът след раждането е съвсем възможен. Просто всичко ще бъде малко по-различно. Представи си само... Невярващото бебе: - Но никой не се е върнал от там! Животът просто свършва с раждането! С други думи-животът не е нищо друго, освен страдание в мрака... Вярващото бебе: - О не! Не знам какъв ще бъде животът ни след раждането, но със сигурност ще срещнем Мама и тя ще се грижи за нас! Невярващото бебе: - Мама? Значи ти вярваш в съществуването на Мама? И къде мислиш,че е тя? Вярващото бебе: - Тя е на всякъде около нас, ние пребиваваме в нея,способни сме да се движим и живеем благодарение на нея, без нея не можем да съществуваме. Невярващото бебе: - Дрън-дрън! Никога не съм виждал никаква Мама-следователно, повече от ясно е, че тя не съществува. Вярващото бебе: - Не не мога да се съглася с теб. Понякога, когато всичко около нас утихне, я чувам да пее и усещам как гали нашият свят. Вярвам,че истинският ни живот ще започне след раждането, а ти?
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Такси пропълзява по "легнал полицай".
                      Пътникът пита:
                      - Ти защо така бавно?
                      Шофьорът, злорадо:
                      - За да го боли повече!
                      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        Прочут американски хипнотизатор прави публичен сеанс в зала.
                        Говори на публиката:
                        - Dance! – Всички почват да танцуват.
                        - Cry! – Всички започват да плачат.
                        - Laugh! – Всички започват да се смеят.
                        Но без да иска се спъва и казва:
                        - Fuck!
                        И станало страшно….
                        Аз го знам края - по друг начин:
                        Като ходил по сцената се спънал в един кабел и паднал, като "изпсувал":
                        - Shit .... и тогава станалото страшното!!!

Коментар

• Прочут американски хипнотизатор прави публичен сеанс в зала.
                          Говори на публиката:
                          - Dance! – Всички почват да танцуват.
                          - Cry! – Всички започват да плачат.
                          - Laugh! – Всички започват да се смеят.
                          Но без да иска се спъва и казва:
                          - Fuck!
                          И станало страшно….

Коментар

• Коментар

• Не знам защо, ама се сетих за един от ал-тайм-голдън-кълекшън вицовете:

Кога плачат жената и мъжа през своя живот:

Мъжа:
                              Първи път - когато не му стане втори път!
                              Втори път - когато не му стане първи път!

Жената:
                              Първи път - когато й е за първи път!
                              Втори път - когато за първи път й платят!
                              Трети път - когато за първи път тя плати!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                                Ся, кат се замисля, май с Байконур, повече ми харесва ....
                                Дааам, римува се с Булгур

Коментар

Working...
                                X