IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бензинът ни е най-скъпият, за сметка на това - най-гаден. Колата, излезе ли веднъж от Сърбия посока запад и все едно се движи с някакво съвсем различно гориво.

Коментар

• Първоначално изпратено от ksarax Разгледай мнение
      Единствено и само Ромпетрол. Откакто ги смених преди време разхода падна с 1 литър - литър и малко.
      Може другите просто да лъжат повече))
      А е възможно и румънския бензин да е по-качествен и затова да ти пада разхода. Въпреки че едва ли е така. И двете рафинерии са собственост на руската "Лукойл" и работят вероятно с еднакви руски суровини. Ама пък румънската има и румънски нефт.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Комунист и коза нямат наяждане!!!!! Факт!
        метални врати, блиндирани врати, метални решетки

Коментар

• Африкански дипломат и ексминисър в ЕC

" По съображения
          за сигурност
          всеки, който
          влиза в Алжир,
          трябва да е
          императивно
          идентифициран

Затова още веднъж призовавам към отговорност и мъдрост, както и за уважение към двустранните отношения."
          Ахмед Буташ: Репатрираме само тези алжирци, които са с доказано гражданство http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2426506

Коментар

Единствено и само Ромпетрол. Откакто ги смених преди време разхода падна с 1 литър - литър и малко.
            Ако знаеш и там как лъжат ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobacho Разгледай мнение
              И аз имам подобни наблюдения откакто започнах да зареждам в ЕКО. Явно в по-малките вериги държат повече на качеството на горивата.
              Като цяло и аз съм там, но веднъж ме делна секирата на Резбарска, като качих с 50 % разхода...

Коментар

И аз имам подобни наблюдения откакто започнах да зареждам в ЕКО. Явно в по-малките вериги държат повече на качеството на горивата.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  Аз зареждам само от Шел и в краен случай от Лукойл. От ОМВ никога.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                    Аз зареждам само от Шел и в краен случай от Лукойл. От ОМВ никога.
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...&type=1&ref=nf

Коментар

• Някакъв пич се прибира и пред асансьора се засича с щерката на съседите. Здравей, здрасти...
                        - Ей, много готина блузка!
                        - Нали? - цъфва в 24 карата усмивка момичето и прошепва влажен поглед: - А ако ти кажа, че под нея нямам нищо?
                        - А, не се притеснявай, ще пораснат ....

Коментар

• - Мамо, днес за първи път целувах момиче по устните!
                          - Браво! Какво каза тя?
                          - Не знам, бяха ми запушени ушите от бедрата й...
                          "Начинът да гледаш право в Слънцето,без да ослепееш е ти самият да светиш..."

Коментар

• Млад мъж се разхожда по Витошка в 12 часа на обяд. Срещу него една миловидна девойка - хубави големи цици, малко дупе, а в лицето фантазия. Решил той, че трябва да се запознае с нея....
                            Пресича тя по единия тротоар, нашия човек и той. Пресича тя на другия, и той така. Мацката направила крачка в страни да се разминат, нашия и той и така се пресрещнали.
                            - Извинете госпожице, вие сте най-прелестното създание което са виждали очите ми, може ли да ви попитам нещо?
                            - Питайте господине !
                            - Искате ли сега, точно тук, в центъра на София, 12 часа по обед, да ми направите една свирка ?
                            - Простак, идиот, аз да не съм някаква долна курва !?
                            - Не, не госпожице, моля да ме извините, ако не съм се изразил правилно или вие не сте ме разбрали. Аз исках само да ви предложа, сега тук 12 часа по обяд, да ми направите една свирка, след което да отидем на летището, да се качим на частния ми самолет, след което да отидем до Венеция, после в Лондон и Париж, да се разходим по всички бутици, да ви купя бижута, парфюми и рокли ...
                            От долу се чуло:
                            - И овуфки, и овуфки ..

Коментар

• Айнщайн умрял и отишъл в рая. За негово неудоволствие портиерът (да го наречем Пешо) го осведомил, че стаята му още не е готова.

- Надявам се, че няма да възразите да прекарате тази нощ в общата спалня - казал му той. - Там има още няколко души.

Айнщайн нямало какво да прави и се съгласил. Отвели го в спалното помещение и Пешо започва да го представя на съквартирантите му.

- Това е Херберт, който има коефициент на интелигентност 180!

- Чудесно! - възкликнал Айнщайн. - Значи ще можем да си говорим за математика.

- А това е Роза. Тя има КИ 150!

- Прекрасно! Значи с нея ще си говорим за физика.

- Това пък е Мартин. Неговият КИ е 100.

- Отлично! Ще обсъждаме литературата и театъра!

- А това е Джордж. Нековият КИ е само 70...

- Великолепно! Как вървят нещата на фондовата борса, Джордж?

Коментар

• Тези луди американци, или още няколко странни американски закона
                                Last edited by Andi11; 11.11.2013, 09:57.

Коментар

Working...
                                X