If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бензинът ни е най-скъпият, за сметка на това - най-гаден. Колата, излезе ли веднъж от Сърбия посока запад и все едно се движи с някакво съвсем различно гориво.
Единствено и само Ромпетрол. Откакто ги смених преди време разхода падна с 1 литър - литър и малко.
Може другите просто да лъжат повече))
А е възможно и румънския бензин да е по-качествен и затова да ти пада разхода. Въпреки че едва ли е така. И двете рафинерии са собственост на руската "Лукойл" и работят вероятно с еднакви руски суровини. Ама пък румънската има и румънски нефт.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
" По съображения
за сигурност
всеки, който
влиза в Алжир,
трябва да е
императивно
идентифициран
Затова още веднъж призовавам към отговорност и мъдрост, както и за уважение към двустранните отношения."
Ахмед Буташ: Репатрираме само тези алжирци, които са с доказано гражданство http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2426506
Някакъв пич се прибира и пред асансьора се засича с щерката на съседите. Здравей, здрасти...
- Ей, много готина блузка!
- Нали? - цъфва в 24 карата усмивка момичето и прошепва влажен поглед: - А ако ти кажа, че под нея нямам нищо?
- А, не се притеснявай, ще пораснат ....
Млад мъж се разхожда по Витошка в 12 часа на обяд. Срещу него една миловидна девойка - хубави големи цици, малко дупе, а в лицето фантазия. Решил той, че трябва да се запознае с нея....
Пресича тя по единия тротоар, нашия човек и той. Пресича тя на другия, и той така. Мацката направила крачка в страни да се разминат, нашия и той и така се пресрещнали.
- Извинете госпожице, вие сте най-прелестното създание което са виждали очите ми, може ли да ви попитам нещо?
- Питайте господине !
- Искате ли сега, точно тук, в центъра на София, 12 часа по обед, да ми направите една свирка ?
- Простак, идиот, аз да не съм някаква долна курва !?
- Не, не госпожице, моля да ме извините, ако не съм се изразил правилно или вие не сте ме разбрали. Аз исках само да ви предложа, сега тук 12 часа по обяд, да ми направите една свирка, след което да отидем на летището, да се качим на частния ми самолет, след което да отидем до Венеция, после в Лондон и Париж, да се разходим по всички бутици, да ви купя бижута, парфюми и рокли ...
От долу се чуло:
- И овуфки, и овуфки ..
"Начинът да гледаш право в Слънцето,без да ослепееш е ти самият да светиш..."
Коментар